@RafDes Napisz mi na GG kiedy masz wolny czas w week to pośmigamy
Nie wiem jak to zrobić, bo Twojego GG nie mam albo gdzieś umknęło tak czy inaczej konsoli na razie nie mam, bo pożyczyłem, może w przyszły weekend odbiorę, zobaczę
Wracając do zdjęć - nie mam do czego się doczepić 346, 347 i 349 najbardziej mi się podobają
Wzbogacać w sensie obrabiać?
Cóż ostatnio zakończyłem wiele etapów internetowych w swoim życiu i nadszedł czas aby zawiesić i tą sesję. Nie mam pomysłów, robię ciągle te same foty, zero świeżości i co najgorsze brak pomysłów na sesję. Na razie skupię się na szkole, będę grał online w jakieś gierki na PS3 a galerię zawieszam prawdopodobnie do 6 lipca. Jeśli wcześniej znajdę ochotę na powrót to może wrócę... Jeśli do 6 lipca nie będzie mi tego brakowało to wrócę w sierpniu. Pozdrawiam i powodzenia w wyścigach i pstrykaniu fot
Cóż ostatnio zakończyłem wiele etapów internetowych w swoim życiu i nadszedł czas aby zawiesić i tą sesję. Nie mam pomysłów, robię ciągle te same foty, zero świeżości i co najgorsze brak pomysłów na sesję. Na razie skupię się na szkole, będę grał online w jakieś gierki na PS3 a galerię zawieszam prawdopodobnie do 6 lipca. Jeśli wcześniej znajdę ochotę na powrót to może wrócę... Jeśli do 6 lipca nie będzie mi tego brakowało to wrócę w sierpniu. Pozdrawiam i powodzenia w wyścigach i pstrykaniu fot
No chyba nie. Nie poddawaj się. Lina pęka, nie komandos.
Sory za double post ale zdecydowałem... Odchodzę. Nie chce mi się robić już zdjęć, nie ciągnie mnie do nich tak jak kiedyś... Nie robię jakiś super zdjęć, dlatego GT5 PM nie ucierpi na moim odejściu. Powrócę tak jak wspominałem stronę wcześniej albo 6 Lipca albo w ogóle. Póki co będę grał online w GT i w inne gry.
Odchodzę. Nie chce mi się robić już zdjęć, nie ciągnie mnie do nich tak jak kiedyś... Nie robię jakiś super zdjęć, dlatego GT5 PM nie ucierpi na moim odejściu
Na dział PM składają się przede wszystkim ludzie i atmosfera, którą tworzą - nasze zdjęcia są tu tylko miłym dodatkiem. Szkoda, wielka szkoda, że Cię braknie. Ja też może nie mam za wiele czasu (praca, praca, praca...), ale staram się tu wpadać i od czasu do czasu coś ciekawego zarzucić - mniej lub bardziej udanego. Dlatego liczę, że odświeżysz swój topik, bo byłaby wielka szkoda stracić tu kogoś takiego jak Ty.
Sesja zatytułowana ,,Gwiazda, która nigdy nie gaśnie...'' i oby tak było. Na razie jeszcze coś tam pstrykam, bo coś jeszcze mnie ciągnie do czarnulki i GT5 PM więc wątpię żebym odszedł ale niekiedy w mojej galerii sesje mogą się pojawiać raz na tydzień lub dwa (kiedy nie będę miał chęci ani weny)... Tymczasem prezentuje wam nowy styl w jakim będę wykonywał fotki. Napiszcie czy wam się podoba (to tylko lekka poprawa starej obróbki). W każdym razie postaram się aby to nie była ostatnia sesja do 6 Lipca.
* W oddali na zdjęciu 364 - przydrożny McDonald's
Komentarz