Bo życie zaczyna sie po 3 biegu...
Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Nic na siłę , lewy pas , gaz i płynę ...... A-Spec- 30 lvl B-Spec- 31 lvl
No i czas na powiew świeżości, dzisiaj czas powrócić na stare śmieci czyli na Autodromo Nazionale Monza wraz z N24 Schulze. Dodatkowo jeszcze AEM na Nurbie o 19 oraz GT-R VSpec na Suzuce Circuit (gdzie schrzaniłem sprawę z Civiciem, mam nadzieję, że ta będzie lepsza)... Bez zbędnego przeciągania wrzucamy... A i taka mała zmiana w harmonogramie, jutro błyskawica w sobotę Old School a w niedzielę kiwi jak się patrzy
PS Mam nadzieję, że uznacie tą sesję za najlepszą jaką kiedykolwiek wykonałem, bo z tej jestem chyba najbardziej dumny
Jakość wykonania stoi wyżej niż poprzednie galerie, z tym że 248/257 to praktycznie identyczne kadry, czego powinieneś unikać w tej samej galerii
Bardzo podoba mi się zdjęcie 252 ze względu na grę światła i cieni za to nie podchodzi #261 - GT-R zbytnio przytłacza odbiór zdjęcia.
Pracuj nad własnym stylem i przemyśl to, co Plotek_1 ma w podpisie
PS Mam nadzieję, że uznacie tą sesję za najlepszą jaką kiedykolwiek wykonałem, bo z tej jestem chyba najbardziej dumny
Jeśli w kwestii umiejętności i wykorzystania photo mode doszedłeś do bardzo wysokiego poziomu, tak cały czas pracuj nad kadrami. Momentami robi się monotonnie, a to najgorsze, co może nas spotkać. Pracuj, szalej, krzyw ujęcia, rzucaj się pod koła - efekt końcowy może wyjść zaskakująco dobry.
A co do Twojej najlepszej sesji - najbardziej podobała mi się wyścigowa z TT-RS.
Dziś świeżutki i jeszcze ciepły ABT. Jutro planuję wykonać jakąś sesję, w której poeksperymentuję. Dziękuje za komentarze i odwdzięczę się tym samym jeśli już tego nie zrobiłem. A skoro podobały wam się tak wyścigi to mam dla was kolejną gratkę, zaraz po tym jak odnajdę Lexusa w swoim garażu o ile go nie oddałem to pstryknę sesję z nim, z jakimiś Toyotami itp. na początku następnego tygodnia.
Dziś eksperymenty, nie skupiałem się na jakości lecz na kadrach. Eksperymentowałem, szukałem, wrzucam ciekawsze według mnie foty bo trochę się ich nazbierało a nie chcę żeby się strasznie długo to przewijało i wczytywało. Jutro Nurburning wraz z dwoma samochodami - limonką Lotusem Evorą oraz krwisto czerwoną 8C oraz może z jakimś czarnuchem, zobaczymy. Sesja Race Car we wtorek lub środę. A pro po Ferrari nie narzekać na kolor felg, miały fajnie wyglądać, gdy będą się kręcić więc tak wyglądają.
269 przyzwoite, ale najbardziej ucieszyło mnie 272 - dobry, mocny drift. Ja osobiście chciałbym więcej zdjęć z autami... z mocniej skręconymi kołami. Bo takich, to można u Ciebie chyba na palcach jednej ręki.
Miały być trzy maszyny lecz zamiast tego postanowiłem wrzucić tutaj popularny samochód pokazywany raczej rzadko w tej wersji, przed wami moje nowe dziecko Mitsubishi Lance Evolution IX ,,Race Car'' Głównym motywem tej sesji było pokazanie piękna tego samochodu oraz wspaniałych krajobrazów znajdujących się na Lazurowym Wybrzeżu. A przy okazji zbliżamy się do trzech setek. Dziękuje też wszystkim za komentarze i odwdzięczę się tym samym.
Komentarz