Gwiazdkowy prezent od RafDesa :3
Nie podoba mi się ostatnie, faworytem moim jest preriowe 1051. Oczywiście wszystko na standardowym (czytaj: wysokim) poziomie Ja się więcej rozpisywać nie będę, może siniak jakiegoś adekwatnego mema zarzuci
Powiem tak, jeśli chodzi o Meganke to masz niesamowitą umiejętność przedstawiania brzydkich samochodów jak dzieła sztuki 1,2 i 4 z Renault są w moim ulubionym klimacie! Rozjeb*łeś system
Jeśli chodzi o NSX'a to jest to Twój stały, mega wysoki poziom do którego nas przyzwyczaiłeś
Ajajaj Mistrzu, nie ma cię długo i nagle jak się pojawiasz to od razu hurtowa miazga cojones, blast :mrgreen:
W szczególności proces powyższy najintensywniej odbywa się prze numerkach 1051 (Wypala oczy. Dosłownie ), 1053, 1061 (driftowa bestia w uśpieniu ), 1064 (Aventador to wyjątkowo fotogeniczny obiekt, jak dodamy do tego jeszcze rękę Mistrza, to efekt nie może być inny ) 1069 (git motyw z tymi cieniami )
Na osobne miejsce zasługuje arcydziełko pt. 1054 - stary skąd ty wziąłeś te liście
PS. Tyle NSX-a w całym mieście, nie widziałem Dreada jeszcze (gdzie ty jesteś man? przecież ten prezent był wybitnie dla ciebie! )
Jak zwykle przepiękne sesje. Oczu nie mogę nacieszyć, bo gdybym chciał to uczynić musiałbym wszystkimi Twoimi zdjęciami wykleić sobie ścianę i spoglądać na nie codziennie
RafDes był w formie jak pamiętałem, a teraz jeszcze lepiej, aventador z .1063 wygląda mniamniuśno, tak jak sesyjka z NSXem, tak w ogóle jak ktoś mnie pamięta, to wracam na łamy photo mode
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Świetnie , 1066 - tym zdjęciem ... po prostu jest przepiękne, choć samochód już nie za zbytnio , idealny dobrany klimat i ten tuning . a wcześniej Aventador, NSX, GT-R [...] ahh, rewelacyjnie. Trafisz w gust każdemu tymi pięknymi fotkami .
Komentarz