Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] RafDes

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] RafDes

Zdjęcia (zresztą jak wszystkie twoje) są obłędne! W sesji z renault bardzo podoba mi się ta prędkość "wylewająca" się z monitora! NSX też dobry ale nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak meganka. 1068 piękne, ale 1070 niszczy system! Następna sesja... czyżby Lexus LFA Nurburgring Edition? Już nie mogę się doczekać.
    http://www.youtube.com/user/TheBallistic262

Komentarz

Witam i bardzo dziękuję za wszystkie opinie
      Dzisiaj zapowiadany poprzednio Lexus LFA:

1076.

1077.

1078.

1079.

1080.

1081.

1082.

1083.

1084.

Pozdrawiam.

Komentarz

Wiedziałem że mnie nie zawiedziesz! 1077 piękne, 1080 kolorystyka O.O 1081 bardzo dobry kadr ale 1083 niszczy system! Wygląda jak prawdziwe! Brawo, nic dodać nic ująć
        http://www.youtube.com/user/TheBallistic262

Komentarz

Widzę, że moje prośby stały się faktem nie będę komentował po raz kolejny jak genialne, zjawiskowe i inspirujące robisz zdjęcia
          [youtube:9ho86myg][/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4[youtube][/youtube:9ho86myg]

Komentarz

Jak prawdziwe. Genialne (jak zawsze) kadry i kolory, 1077, 1080, 1082 rozwalajÄ…

Komentarz

Mozesz robić zdjęcia cały czas ( musisz* ), ale nie spodziwaj się już wielu komentarzy, bo na prawdę słów brakuje, i nie wszystkim chce się milion razy powtarzać, jak bardzo te foty są piękne.

Komentarz

S.T.I.G to ładnie ubrał w słowa. I jeszcze jedno: wrzuciłbyś może Mustanga w pełnej rozdzielczości :3?

Komentarz

Z poprzedniej sesji mach mnie powalił. Nie wiedziałem, że to auto "wygląda" w kolorkach.
                  Czekam Raf..

Komentarz

NSX mdły

Komentarz

Raf... Jak ja dawno Twoich galerii nie przeglądałem. Co do zdania Dreadlocka niestety zmuszony jestem go poprzeć. Zdecydowanie lepiej było otrzymywać mniejszą ilość sesji ale za to wgniatających w fotel. LFA to z kolei powrót do tego co najlepsze. Aż nie starczy mi czasu ani słów żeby opisać każde z osobna.

PS Liczę na jakiś wspólny rajd ;]

Komentarz

Raf dlaczego unikasz odpowiedzi?
                        Zamieszczone przez siniak
                        Na osobne miejsce zasługuje arcydziełko pt. 1054 - stary skąd ty wziąłeś te liście

Komentarz

1083 miodne. Do tego 1076 i 1078. Arcydzieło.

Komentarz

Witam wszystkich

Raf dlaczego unikasz odpowiedzi?
                            Na osobne miejsce zasługuje arcydziełko pt. 1054 - stary skąd ty wziąłeś te liście
                            Nie unikam tylko mi umknęło, a wiedziałem, że na coś mam odpowiedzieć Więc liście pochodzą z drzewa na którym wcześniej rosły ale ze względu na jesienną porę opadły na ziemię lub też w skutek walki na gałęzi dzikiego piżmaka z wielkim wodzem tatamawąsem. A tak na poważnie to są z innego zdjęcia

@Impact będzie okazja to coś pojeździmy

Dziś pojedynek dwóch epok (podziękowania dla DeNiego za pomysł i pomoc w realizacji )

1085.

1086.

1087. Wielkość 3894x974px !!

1088.

1089. Wielkość 6005x988px !!!

1090. Na prośbę ZieLarz24 Mach w FullHD

W następnych sesjach pojawią się m.in. Viper ACR i Camaro Z/28.
                            Pozdrawiam.

Komentarz

I jak zawsze wysoko Miałem zrobić coś podobnego, ale się wstrzymam.
                              Wszystkie perfekt.

Komentarz

Doszedłem przy 1088. Daj mi to w większej rozdzielczości Wyszło lepiej niż myślałem, samego siebie przechodzisz... Przy okazji chciałbym nawiązać do niedawnych dyskusji w którymś z tematów nt. nowej Corvette. Zobaczcie, ona w ogóle nie przypomina C1, więc nie narzekajcie na kwadratowe światła, podobieństwo do Vipera

Komentarz

PracujÄ™...
                                X