Pierwsze mi przypomina :
Poza nią reszta jest równie szalona i chora! W pozytywnym słowa znaczeniu, warto było czekać na GT5 i kogoś kto tak fotografuje. Szkoda że nie było Cię tu za czasów GT4.
Obserwowałem forum od dłuższego czasu i powiem, że... twoje zdjęcia są świetne Bardzo podoba mi się sesja przy boksach NASCAR. (wiem, że dopiero zaktualizowałeś,ale) Dawaj następne
"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari
nono i znów jest co podziwiac zaczynając od sesji w boxach po zdjęcia z zachodem/wschodem słońca mnie urzekają najbardziej poprostu są zaje...ste a 662 brak słów wszystko zostało ujęte co mogło zostać w tym zdjęciu.
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
Człowieku Ty to potrafisz przybić człowieka do fotela
MEGA szok co Ty wyprawiasz z tymi zdjęciami
Od ostatniej mojej wizyty nawrzucałeś mnóstwo pięknych zdjęć.
631 - Białe S15 jest piękne Sesja z Viperem - kocham Cie za te zdjęcia Transformers - 639 - zakochałem się bo to jedno z najpiękniejszych zdjęć z GT-R 640 - też chcę go mieć w GT5 Subaru CUSCO - bardzo przyjemna ale już tak nie zaszokowała W końcu nie zawsze można szokować, bo wyląduję w wariatkowie Red Bull - Dredziu wyraził tez moje odczucia do tej sesji Sesja w pit stopie - wspaniała a najbardziej podoba mi się ta z paintballem G37 - no i tu już mnie załatwiłeś do końca. Daj ucałuję Twoją mordeczkę
Bardzo podobała mi się sesją w Pit Stopie. Ten na #653 to musi być polak .
Ostatnie pstrykanie to po prostu niebowzięcie
#662 to chyba najlepsze zdjęcie jakie widziałem na forum
Jesteś moim Mentorem
Komentarz