Rafdes ładne te ostatnie zdjęcia, ale czemu takie ciemne?
Tzn się które? Mini - noc, Jag - zmierzch - taka pora, taki klimat, a nie będę z tego robił dnia, żeby auto było cudacznie widać Zonda normalna jasność
Po dłuższej nieobecności kolejny wrzut, obfity w ilość, więc będziecie mili na co ponarzekać Zapraszam
Tylko 2CRXy ale za to jakie, cudownie wyglądają! Dziwnie zgraliście się z PLotkiem ale oboje zrobiliście to na wysokim znanym sobie poziomie! Szkoda że niema tego auta w Premium przecież to jedna z legend, sportowa dusza w skorupce od jajka.
Raf, ja tu w sumie to same brylanty widzÄ™
Bardzo podobają mi się ujęcia z rajdówką Mitsu ( o wykonaniu nie wspomnę...) :wink:
Natomiast sesja z 300C bardzo mnie zaskoczyła! Chyba głownie przez auto... In plus ofkoz :wink:
Ciekawy pomysł, dobre kadry no i WYKONANIE
#747 - normalnie jakbyś jakieś "rządówki" uchwycił :wink:
#750 - świetne! prosty, zajebisty sposób i pomysł na fotę HA! :mrgreen:
O w dupę jeża
Ja pierdzielÄ™
Nigdy więcej tak długich przerw w odwiedzaniu twojej galerii. Chcąc to wszystko teraz skomentować to nocy by zabrakło.
Powiem krótko Twoje foty gniotą
Nie było mnie długo, spodziewałem sie że zaskoczy mnie coś nowego, ale to co tu zobaczyłem to istny cud!!
To jakies Science Fiction nie nie, to Zdjęcia RafDes'a. Muszę ochłonąć.
2 minuty później...
Sesja z Zondą, R34, Jaguarem, byl też CRX...no i SLR wyp..rdala w kosmos bracie :mrgreen:
Inspirujesz zmęczonych wielogodzinną podróżą do włączenia konsoli przed snem i aparatu GT
Komentarz