Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] RafDes

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] RafDes

Bardzo dynamiczna galeria, pięknie jest

W 864. Nie dość, że jest dynamika robiona czasem naświetlania, to jeszcze umiejętnym zastosowaniem dużej ogniskowej. Wygląda trochę komiksowo (nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa, ale chyba rozumiesz, o co mi chodzi) i bardzo bardzo szybko. Lubię to bardzo!

W 868 podoba mi się to, że widać różnicę w ruchu kół i ta zbliżająca się barierka...super ujęcie.

Stig w tarapatach i na jednym kole oczywiście też świetny

Tylko o co chodzi w 863? A może to miało być "cześć, jestem Scirocco, jestem całkiem spokojny" a w następnym zdjęciu "żartowałem"

Ogółem super galeria, taką dynamikę chcę tu oglądać ^^ wyciskasz wszystkie soki z PM.
    I bardzo dobrze, że robisz taki duży kontrast. Dzięki temu zdjęcia są bardziej wyraziste.

Komentarz

Pomimo tego że wszelakie zdjęcia retuszowane PSem omijam szerokim łukiem, 868 jest po prostu świetne

Komentarz

Widac, że dużo czasu poświęcasz na zdjęcia, a do tego za kazdym razem świetnie ci to wychodzi. Moim zdaniem jesteś jednym z najlepszych na forum i tyle

Komentarz

Bardzo długo byłem nie obecny, i pierwsze co zrobiłem po wejsciu na forum to szukałem Zdjęć Rafa
          i po wejściu od razu rzuca mi się w oczy para świetnych VW! 864 i 868 Genialne!

Komentarz

862 teraz wiemy, że Stig nie odszedł z Top Gear tylko zginął podczas sesji zdjęciowej RafDesa

Jak zwykle kolego Twoje zdjęcia przyprawiają o zwał szczeki na glebę

Komentarz

Ja przepraszam, ale czy ktoś wie co się dzieje z Rafem? Mija właśnie 38 dzień odkąd wstawił ostatnie foty i taka grobowa cisza w jego galerii... To miesiąc i tydzień! Ja się martwię, to wielce niepokojące. Raf gdzie jesteś bracie

Komentarz

Prawda - próbowałeś maila?
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Witam wszystkich po długiej nieobecności. Nie miałem zbytnio czasu na przyjemności (poza pracą remont u kumpla, czasem totalny brak chęci na PS3). Myślę, że już wszystko wróci do normy i będę tu często
                  Na początku dziękuję wszystkim za ostatnie komentarze, o dziwo galeria wywołała pozytywne reakcje
                  Ta którą wrzucę prawdopodobnie odbiega jakością od poprzednich, trzeba się wczuć na nowo, więc wybaczcie dziecięce błędy

siniak napisz jakie chcesz autko w następnej sesji to wynagrodzę Ci czas oczekiwania i zamartwianie się

W razie możliwości będę komentował Wasze galerię. Domyślam się, że sporo mnie ominęło i ciężko będzie to ogarnąć "na raz"

A teraz zapraszam do oglÄ…dania:
                  869.

870.

871.

872.

873.

874.

875.

876.

877.

878.

PS. dosłownie 10min szukałem opcji "dodaj załącznik" pomału wychodziłem z siebie
                  Pozdrawiam i do następnego

Komentarz

Aston i Dodge - świetne
                    WyglÄ…dajÄ… jak prawdziwe
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Dzięki saruto

Jeszcze kilka różnych:
                      879.

880.

881.

882.

883.

884.

885.

886. Prawie Skyline

Pozdrawiam!

Komentarz

Kolejne realistyczne zdjęcia
                        879-883 - genialne
                        Garbus też robi wrażenie
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Już się o Ciebie martwili ale ja wiem że jak wracasz to nigdy z pustymi rękoma Wszystkie fantastyczne ale na medal zasługuje 871, jestem pewien że 99% niewtajemniczonych uznało by to zdjęcie za prawdziwe Chciałbym zobaczyć duel między Plotkiem a Rafem, to forum jest zbyt małe dla dwóch mistrzów. Na zmianę odbieracie sobie korone

Komentarz

No jesteś Raf wreszcie... :wink: Powrót dobry, Dodge #878 jest cholernie
                            ładny (żywy?? ), Garbi tajemniczy zaś trochę (chyba przez to pieruństwo w tle :mrgreen: ), a "Prawie Skyline" sprawia uśmiech na twarzy :wink:
                            Jest ładnie, czysto i po prostu profesjonalnie

Ps. Może faktycznie coś ustrzelimy razem?? Trzeba by na jakiś dobry pomysł wpaść Raf :wink:

Komentarz

878 - wooow.
                              871 - wooooooooooooooow
                              Powrót Rafa - woooooooooooooooooooooooooooooooow :mrgreen:
                              Jest wybornie, fajnie że znów jesteś

PS. Mój samochód-życzenie to... obojętnie jaki wybierzesz, każda twoja sesja mnie uszczęśliwia :mrgreen:

Komentarz

Wcześniej chociaż dało się wybierać, która fotka najlepsza.. A teraz gdziee.. Wszystkie są mega i woow i super

Komentarz

PracujÄ™...
                                X