Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] RafDes

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] RafDes

Wszystkie fotki są niesamowite!Jednak 130 najlepsza!

Komentarz

G.E.N.I.A.L.N.E.
      A 125 i 130 genialne do kwadratu, dziękujemy ci RafDes

Komentarz

popieram przedmówców, 125 i 130 poezja sama w sobie,
        w ogóle meeega galeria, kiedy ja to oglądnę :mrgreen:
        “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Zamieszczone przez RafDes
          w numerze #124 grzebane było przy kontraście/jasności, daje linka do oryginalnej foty dla porównania:

Zabawy każdym autem są oklepane chyba, że miałeś na myśli strzelanie pachołkami eSką, z GT4 nie miałem nic wspólnego i nie śledziłem nic co z nim związane :wink:
          Chodziło mi o gęstość i jasność dymu, wygląda mlecznie i bajecznie,dobrze się prezentuje. Mialem na myśli właśnie strzelanie Stutałzyn z pachołków. Takie numery już w 1931r robiliśmy tutaj mimo tego nadal bawi ale już nie tak bardzo. Uuu kolego, to trzeba popytać po znajomych o ps2 i gt4 by jaknajszybciej odrobić lekcje
          I żarty się jajcarzu skończyły, weź pod lupę w jednej sesji tylko modele standard, jestem ciekaw jakie cudeńka na kiju naklepiesz
          Pzdr.

Komentarz

Profesjonalny z Ciebie fotograf, nie powiem, że nie. Każda sesja jest coraz lepsza.

Komentarz

Dla mnie 120 to istny majstersztyk(piękny filtr i kadrowanie), idealne na reklamę Red Bulla lub Audi

Komentarz

chwilowy powrót do formy

Zamieszczone przez korycki90
                No kolego... Poprzednia wstawka mnie nie zachwyciła, lecz ta - OPAD SZCZENY NA KOLANA!!! A fotka #125 - Wywołała głupawy uśmiech na mej facjacie, oraz chęć nabycia Lotusa w GT5
                Pozdrawiam i daje 12 pkt w skali do 10
                A i małe pytanko - używałeś jakiegoś programu do obróbki? np. photoshop? Bo tak zacnego zdjęcia jak wspomniana wcześniej 125-tka - nie udało mi się NIGDY zrobić
                użyłem Photoshopa do zmiany jasności/kontrastu, nic więcej nie było grzebane

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Zamieszczone przez RafDes
                w numerze #124 grzebane było przy kontraście/jasności, daje linka do oryginalnej foty dla porównania:

Zabawy każdym autem są oklepane chyba, że miałeś na myśli strzelanie pachołkami eSką, z GT4 nie miałem nic wspólnego i nie śledziłem nic co z nim związane :wink:
                Chodziło mi o gęstość i jasność dymu, wygląda mlecznie i bajecznie,dobrze się prezentuje. Mialem na myśli właśnie strzelanie Stutałzyn z pachołków. Takie numery już w 1931r robiliśmy tutaj mimo tego nadal bawi ale już nie tak bardzo. Uuu kolego, to trzeba popytać po znajomych o ps2 i gt4 by jaknajszybciej odrobić lekcje
                I żarty się jajcarzu skończyły, weź pod lupę w jednej sesji tylko modele standard, jestem ciekaw jakie cudeńka na kiju naklepiesz
                Pzdr.
                życia by mi brakło żeby odrobić TAKĄ lekcję no ale kto wie, może na starość człowiek przerobi swój wózek inwalidzki na mobilną stacjonarkę pod kolejne GT
                Jajec ciąg dalszy - same modele standard:

131.

132.

133.

134.

135.

136.

137.

138.

139.

140.

141.

Pzdr!

Komentarz

137 wyszlo idealnie

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Ostatnie najlepsze, inne też całkiem dobre.
                    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

No i ponowna inspiracja Chyba strzele sobie kilka fotek modeli "standard" i też wrzucę Ps. Mimo małej ilości detali, standy też mają swój urok
                      A jeżeli chodzi o Naj foto - to wg. mnie - 137 szyld z napisem "nowy golf GTI" i poczciwa "jedyneczka"? Normalnie "back in the time" he he
                      A I nie wiem czy zauważyliście (pytanie retoryczne ) ale Furai ma z jednej strony niebieskie dekielki na felach, a z drógiej czerwone Mały szczegół a cieszy (Przynajmniej mnie :mrgreen: )

Komentarz

Jak powiem że podczas oglądania na mej twarzy zagościł uśmiech radości to chyba wystarczy?
                        A mogę prosić o mini sesyjkę Tommy Kaira ZII?

Komentarz

Piękna sesja. Jeszcze nie mogę oderwać od niej oczu
                          Wyrazy uznania od mojej małżonki za zdjęcia nr 139 i 140

Komentarz

137 to idealny bullseye, strrrasznie mnie siem podoba :mrgreen:
                            A 135 i 136 to istne piękności (ach stara, dobra GT-Four )

Komentarz

#137. I wszystko w temacie.

Komentarz

132 było by po prostu świetne, gdyby na zdjęcie nie załapał się GT-R który nijak się ma do Furai

Komentarz

Pracuję...
                                X