Nie wiem jak wy ale ja już prezent na dzień dziecka dostałem w postaci wcisniętych oczodołów i bezwładnego ślinienia piżamek na widok tych zdjęć. Nie znam tylu komplementów żeby opisać foty z osobna. Jest prawie tak super jak macanie kobiecych cycorków. Właśnie? Dlaczego Gt5 niema cycków? Byłaby to gra idealna. Krótko zwięźle i na temat-Good stuff
Heheh dread świetny kom, uchachałem się :mrgreen: :mrgreen: , właściwie powiedziałeś wszystko na temat powyższej galerii, RafDes czuje klimat bezdyskusyjnie. Teach me my master
Hahah też się uśmiałem Nie spodziewałem się takiej reakcji na ostatnią galerię :wink:
ew. pytania kierować na PM :wink:
A teraz troszkę inna sesja - wnętrza:
Poprzednia sesja jest rewelacyjna, normalnie szał
Sesja z wnętrzami aut tez bardzo mi się podoba a najbardziej 300SL
Twoi fani z pewnością są zadowoleni
Cóż mogę powiedzieć - ostatnie fotki pokazują kunszt i precyzję dopracowania naszej ukochanej gry, jednak sesja sama w sobie nie wzbudza niekontrolowanego podniecenia. Traktuję to jako ciekawostkę, nic więcej. Zapodawaj to co tygrysy lubią najbardziej, czyli furki w całej okazałości :mrgreen:
Witam! Widzę że kolega to prawdziwy MISTRZ w robieniu zdjęć Normalnie kapcie same lecą z nóg Na pewno jeszcze nie raz tu zajrzę Pozdrawiam! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Stary sesja wypadkowa jest eksplozją zajebistości, ale kiedy doszedłem do ostatniego podsumowującego zdjęcia i przeczytałem jego opis to po prostu wyparskałem z siebie dwie porcje nieopanowanego rżenia :mrgreen: Przyjacielu nie dość że jesteś masterem foto to jeszcze prezentujesz wysokie poziomy humoru, jestem twoim fanem
Komentarz