Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] RafDes

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] RafDes

Raf- Szkoda czasu by oglądać od początku całą galeryje. Wystarczy że obejrzysz moje dwie ostatnie mini sesje, ewentualnie 3-4 strony wstecz.

Twoja sesja:
    1.Nie lubie Oplów. Ale ta Calibra świetnie jeździ i dobrze się zbiera. Zdjęcie proste, ale w swej prostocie ładne.
    2. Jw
    3.Wiem o co biega. Też chciałem ostatnio takie zrobić, to dobry ale trudny kadr. Bo ma tendencje do zniekształcania auta. Ale Ty jakoś wybrnąłeś

Corveta i Merc to czysty miodek, a wiem bo mam dziadka pszczelarza i sam często pomagam

No plus dwa ostatnie, to już gwoździe... do zwycięstwa!

Komentarz

Zdjęcia prezentują się miodnie. Końcówka wywołuje poruszenie i banana na ustach. Brawo!

Komentarz

twoje sesje naprawde robia wilkie wrazenie. Fotki sa bardzo dobre, kadry i ujecia powalaja efektywnoscia. wiecej takich Pozdrooo
        A-Spec - 35lvl
        B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
        Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
        My Photo Mode

Komentarz

Odwiedzając Twoja galerię wiadomo, ze będzie ładnie ale nie wiedziałem, że znowu będę zaskoczony
          214 urzekła mnie najbardziej

Komentarz

Raf jeśli chcesz.. dla Dreadlocka mogę urzyczyć Ci mojego Tommy'ego

Komentarz

Proszę tylko o jakiś ładny kolor karoserii, jeśli to nie problem

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Proszę tylko o jakiś ładny kolor karoserii, jeśli to nie problem
                To znaczy jaki kolor sobie życzysz
                Ja mam pomalowany na rouge lucifer ze złotymi felgami i jest udostępniony znajomym

Komentarz

Nie wiem jakie w Gt5 są dostępne. Wierze że Raf sam coś dobierze i wiem że tego nie spiepszy. Na podstawie galerii twierdze że facet ma dobry gust

Edit: To dawaj go, już czuje że szatan się nim interesuje :>

Komentarz

Ładny tzn??

PS. zapraszam również do mojej galerii fotek

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
                      Raf jeśli chcesz.. dla Dreadlocka mogę urzyczyć Ci mojego Tommy'ego
                      Nie widzę problemu ale to najwcześniej w czwartek, wcześniej nie będę miał czasu niestety.
                      Co do kolorku to coś się dobierze pod warunkiem, że DeNi wyrazi zgodę na zmianę wizerunku :wink:

PS. dzięki za wszystkie komentarze Po konkursie na POTW wrzucę zdjęcia, które odpadły w drodze eliminacji.

Komentarz

ostatnia sesja na toskanii urzeka
                        “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Wyrazi wyrazi :wink:

Komentarz

Nie, nie i jeszcze raz nie! RafDes ostrzegam cię - zwolnij tempo i nie wrzucaj takich kosmicznych ilości kosmicznej jakości zdjęć! Tobie się nie wiem co wydaje? Że to łatwo tak wszystko ogarniać. Sie jeszcze poprzednią sesją człowiek nie nacieszy a tu już kolejna DUP A komentarze Myślisz że tak łatwo przychodzi znajdowanie coraz to nowych wysublimowanych i adekwatnych określeń twoich fotograficznych pereł? Otóż wyobraź sobie, że z każdą następną sesją jest to coraz trudniejsze. No, więc jak będzie? Zwolnisz trochę tempo czy mamy tu wszyscy wykorkować z błogim uśmiechem na ustach zahipnotyzowani twymi dziełami?

A tak w ogóle to cinquecento z poprzedniej sesji jest takie słodziutkie. A 223? OMG... Chłopie jak to zrobiłeś, to Alpine właśnie zdetronizowało DeLoreana i uderza do 4 części Powrotu do Przyszłości. WOW :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Zbanować go na tydzień, niech odpocznie

Komentarz

siniak, a myślisz, że to takie łatwe podejmować próbę podnoszenia poprzeczki za każdym razem żeby nie zacząć się cofać? I żeby nie zawieść oglądających?

Dreadlock89 - tak, dajcie mi bana, będzie spokój

Komentarz

Pracuję...
                                X