Bardzo podobają mi się krajobrazowe fotki Foczki - zwłaszcza 122. Co do Blitza to jakoś nic nie przypadło mi do gustu (pewnie ze względu na auto).
Dobra robota kolego Już na sam widok tego modelu BLITZa ślinka mi cieknie :wink:
Wyszedł ładnie. #113 i 117 są THE BEST
Cała rajdowa zaś sesja z Focusem zasługuje na brawa. Zdjęcia z oddali rządzą (jestem w trakcie robienia podobnej :mrgreen: )
Zapodawaj kolejne :wink:
Witajcie
Długo mnie tu nie było, jako że jeśli chodzi o GT5 to, jak niektórzy z was wiedzą, czas głównie spędzam na wszystkim co związane z klubem NR. Tam też m.in. systematycznie dodaje fotogalerie z naszych turniejów. Pomyślałem, że to też (w moim przekonaniu) są całkiem udane sesje zdjęciowe, więc zamiast kopiować je tutaj, to chętnych do oglądania zaproszę w odpowiednie miejsce czyli do działu "NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online" a konkretnie pod link night-riders/night-riders-relacje-ze-spotka-online-t6808-510.html#p131806 , gdzie znajduje się fotorelacja z ostatniego piątkowego turnieju.
Oczywiście jeśli znajdą się na to jacyś chętni i będą chcieli wyrazić swoje spostrzeżenia, to komentarze jak najbardziej proszę pisać tutaj
No siniak nie wiedziałem, że masz własną galerię Twoje foty robią wrażenie ale niekiedy było za jasno a niekiedy przeciwnicy byli rozmazani. Najbardziej spodobało mi się Skyline TC vs Lancer TC tylko szkoda, że Skylinowi przód obciąłeś. Wow aż mi się podoba to Night Riders...
Komentarz