Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia]siniak

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [ZdjÄ™cia]siniak

W końcu postanowiłem i ja pobawić się w fotografa Na początek może trochę dynamiki
    1.

Myśleliście że GT-R służy tylko do jeżdżenia? Okazuje się że potrafi latać... i to wysoko
    2.

3.

4.

Ale zazwyczaj jest bliżej ziemi
    5.

Jeśli wam się spodobało i chcielibyście zobaczyć więcej dziwnych akcji z GT-R w roli głównej to piszcie, a nie omieszkam wrzucić

Re: [Zdjęcia]siniak

Niezły kosmos zdjęcia są bardzo nietypowe i oryginalne (ze względu na wysokie loty Nissana) ale nie ścinają z nóg
    pokaz nam zdjęcia aut w ruchu lub pozowane a powiemy Ci czy są naprawdę dobre

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
      pokaz nam zdjęcia aut w ruchu a powiemy Ci czy są naprawdę dobre
      A te to niby jakie są? Na parkingu? Ok, dodam jeszcze inne, ale nie teraz, bo teraz to trzeba iść spać

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
        A te to niby jakie sÄ…? Na parkingu?
        No nie ale miałem na myśli zdjęcia aut, które wszystkimi kołami dotykają ziemi

Komentarz

Szalone fotki, zupełnie odmienny styl. Kiedyś wrzucałem Subaru podobnie latające. Ciekawy motyw.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
            Szalone fotki, zupełnie odmienny styl. Kiedyś wrzucałem Subaru podobnie latające. Ciekawy motyw.
            Właśnie specjalnie takie zamieściłem, chciałem trochę odmiany od tych wymuskanych, przefiltrowanych i sterylnych fotek - takie małe, oryginalne wariactwo, niech się dzieje! A twoje Subaru (nawet słynny latający Szkot nigdy tak nie pofrunął ) swego czasu też zrobiło na mnie wrażenie i chyba trochę przetarło szlak. Niech to może będzie zachętą dla innych do zamieszczania takich odjechanych ujęć

Komentarz

ok, jedziemy z kolejnymi.
              Na prośbę angello coś stojącego, nic specjalnego, bo zdecydowanie wolę łapać w ruchu. Po prostu Challenger SRT
              6.

7.

Dobra, no to teraz coÅ› zdecydowanie mniej statycznego
              8.

Chwilę później na tym samym torze...
              9.

W tym dniu miałem wyjątkowo złą passę
              10.

Było tak źle, że usiłowałem na tym (...) Nurburgringu znaleźć jakieś skróty. Bezskutecznie...
              11.

A na koniec mała odmiana - tym razem NASCAR, ale tematyka wciąż wariacka
              12.

Dziękuję za uwagę

Komentarz

Powiem Ci kolego siniak, że z przyjemnością będę zaglądał do Twojej galerii
                Miałem mnóstw wypadków w GT5 ale nigdy tak efektownych jak Twoje

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                  Powiem Ci kolego siniak, że z przyjemnością będę zaglądał do Twojej galerii
                  Miałem mnóstw wypadków w GT5 ale nigdy tak efektownych jak Twoje
                  No to się wkopałem Słuchaj angel ja nie mam już innych sesji wypadków, tylko ten feralny race był taki - wychodzi że teraz będę musiał prowokować jakieś kraksy i specjalnie dla ciebie robić ich zrzuty A tak poważnie to mam jeszcze pare fotek w zanadrzu i wrzucę je na pewno. Pozdro najwytrwalszy krytyku galerii

Komentarz

Heh, twoje zdjęcia powalają. Te momenty, jakie uchwycasz, są naprawdę niesamowite.
                    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

takiej galerii jeszcze do tej pory nie było, super fotki, na pewno beda coraz to lepsze, pozdro
                      wyjazdy studenckie - wyjazdy studenckie

Komentarz

Dziękuję za wyrazy uznania, przyznaję że trochę się wahałem zanim je w końcu zamieściłem. Ale teraz, po waszych wypowiedziach, to już nie wypada nie dorzucić następnych A i frantz - witam ziomala i (prawie) rówieśnika

Komentarz

Oto ostatnie foty z serii "Feralny dzień na Nurburgringu"

13. "Cholera, technicy znów przesadzili z hamulcami" czyli efektowne stoppie GTR-em

14. A to już naprawdę ostatnie z GTR-em

A teraz coś z zupełnie innej beczki

15. Zmagania czarnych skaczących koników

Skoro jesteśmy już w klimatach Ferrari to jeszcze 2 wrzuty i koniec na dziś

16.

17.

Komentarz

Fikołki z udziałem GT-R naprawdę świetne, szczególnie ta pierwsza
                            Zdjęcia z Ferrari też fajne

Komentarz

wielki pozytyw za dynamike niektórych zdjęć, nie ma się do czego przyczepić, super fotki
                              naklejki 3d - naklejki 3d baseny - baseny

Komentarz

PracujÄ™...
                              X