Dobra robota kolego Już na sam widok tego modelu BLITZa ślinka mi cieknie :wink:
Wyszedł ładnie. #113 i 117 są THE BEST
Cała rajdowa zaś sesja z Focusem zasługuje na brawa. Zdjęcia z oddali rządzą (jestem w trakcie robienia podobnej :mrgreen: )
Zapodawaj kolejne :wink:
Witajcie
Długo mnie tu nie było, jako że jeśli chodzi o GT5 to, jak niektórzy z was wiedzą, czas głównie spędzam na wszystkim co związane z klubem NR. Tam też m.in. systematycznie dodaje fotogalerie z naszych turniejów. Pomyślałem, że to też (w moim przekonaniu) są całkiem udane sesje zdjęciowe, więc zamiast kopiować je tutaj, to chętnych do oglądania zaproszę w odpowiednie miejsce czyli do działu "NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online" a konkretnie pod link night-riders/night-riders-relacje-ze-spotka-online-t6808-510.html#p131806 , gdzie znajduje się fotorelacja z ostatniego piątkowego turnieju.
Oczywiście jeśli znajdą się na to jacyś chętni i będą chcieli wyrazić swoje spostrzeżenia, to komentarze jak najbardziej proszę pisać tutaj
No siniak nie wiedziałem, że masz własną galerię Twoje foty robią wrażenie ale niekiedy było za jasno a niekiedy przeciwnicy byli rozmazani. Najbardziej spodobało mi się Skyline TC vs Lancer TC tylko szkoda, że Skylinowi przód obciąłeś. Wow aż mi się podoba to Night Riders...
Komentarz