Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] GTManiac

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] GTManiac

Zamieszczone przez WhiteSmith
    Sesja bardzo przyjemna A ta reklama to BMW
    W ogóle się na autach nie znasz - jak byk Volvo C30
    A sesja, sorry Maniac ale nie specjalna, naprawdę nie znajduję w niej jakości do której nas przyzwyczaiłeś. Oczywiście następna na pewno będzie bombastyczna :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
      Zamieszczone przez WhiteSmith
      Sesja bardzo przyjemna A ta reklama to BMW
      W ogóle się na autach nie znasz - jak byk Volvo C30
      Jak byk BMW serii 3 Okularki.. ^^

Komentarz

Co do tej reklamy, to logo jest BMW a samochód to chyba jednak Volvo

siniak, twój komentarz trochę mnie podłamał . Myślę, że ta sesja będzie lepsza od poprzedniej Dzisiaj kolejny fajny samochód, i znowu Standard Ford RS200 w Japonii odwiedza Tsukuba Circuit i Route 7 (Odcinek Specjalny). Oby się podobało:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Długo się zastanawiałem czy napisać swój komentarz do ostatniej sesji żeby cię nie załamywać ponownie, ale jednak się zdecydowałem. Pewnie mnie znielubisz ale cóż, raz kozie śmierć
          Więc powiem tylko tyle, że samochody standard to niełatwy kawałek fotograficznego chleba, trzeba je umieć "cykać". Tutaj, szczególnie na ujęciach 1,2, 8 i chyba najbardziej 12 pikseloza aż boli Jedyne zdjęcie które podoba mi sie w tym zestawieniu to 9. Nie jest doskonałe ale przyjemny filtr powoduje zadowalający efekt.
          Pozdrawiam mocno i równie mocno wierzę w następną sesję (bo po spadku formy może być tylko jej zwyżka )

Komentarz

Nie rób takich dużych przybliżeń standardom, bo ząbki aż kują w oczy.

Komentarz

Co racja to racja. Ale jak dla mnie należą się też słowa uznania. Fajne rzadko wybierane auto, odwaga focenia modelu standard, ciekawe i estetyczne ujęcia. Jakiś tam pomysł na sesje jest i to się liczy. Przeglądałem z zainteresowaniem

Komentarz

przyznam Dreadowi rację, autko niespotykane, pomysł jest, tylko ten standard... nie nabrałem jeszcze odwagi robienia standardów (tym bardziej że teraz nie mam jak) i robienie zbliżeń na których widać więcej zębów niż we wszystkich 'szczękach' razem wziętych nie jest najlepszym pomysłem, kłują w oczy niemiłosiernie, i wg mnie obniżają jakość fotki, polyphony jednak wiedziało co robi dając ograniczenie na zbliżenia mimo to jest ok
                “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

A mnie znów ta sesja cholernie się podoba
                  Po pierwsze za auto (mam u siebie wersję rally, którą chyba jednak wypstrykam :wink: )
                  Po drugie za "standard". Mi pikseloza nie przeszkadza tak mocno
                  Jest klimat (ujęcia nocą) i widać jest Twoją pracę włożoną :wink:
                  #7 jest bardzo ładne, czyste i dla mnie najlepsze z całej sesji
                  Dawaj następne

Komentarz

To daje następne fotki. Dzisiaj będzie kolejny Z tych zdjęć jestem zadowolony i mam nadzieję, że wam także będą się podobać.

Posłuchałem waszych rad i zdjęcia tego Mercedesa SL 600 robiłem z nieco większej odległości:

PS. Zobaczcie jak pracuje zawieszenie w tym samochodzie

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Do zobaczenia po wakacjach. Za nieco ponad dwa tygodnie będzie kolejna sesja. Wyjeżdżam do Szczyrku chodzić po górach, ale na forum obecny będę. Trzeba sprawdzać co wypisujecie na temat mojej kolejnej sesji. :wink:

Nara

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Ogólnie to sesja bardzo przyjemna
                      Brawa za auto (tego Mesia jeszcze nie było), najlepsze zaś dla mnie jest zdjęcie #1 Dobre kolorki, ujęcie i jest "pęd" :wink:
                      Pozdro i miłego wypoczynku

Komentarz

Foty z mercem Bardzo fajne! Co prawda w rs200 Też nie jest źle, lecz te "ząbki" są zbyt rzucające się w oczy Ogólnie 8/10 merc, 7/10 Ford
                        Ps. Jak jeździ się tym RS200??? Miałem kupić, ale nie wiem czy warto... Z góry dzięki za odp!!! PzdR!

Komentarz

merolek co prawda nie należy do moich ulubionych marek, ale Twoja sesja podobała mi się bardzo, szczególnie przed #1 czapki z głów panowie !
                          “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

1 i 4, a zwłaszcza 4. Piękne zdjęcie.

Komentarz

cóż oglądałem ostatnie 3 sesje i moge powidzieć że sesja że tylko ostatnia sesja z mercedesem przepadła mi do gustu w pierwszej sesjiz hondą nie czuć tej mocy jaką ma ta honda a w sesji z fordem niestety razi pikseloza na szczęście sesja z merolkiem ratuje moją opinie o tobie. <----- To chciałem napisać zanim spostrzegłem że to nie dział gt4 xD skapłem sie że to ze standartami gt5 mamy tu doczynienia. tak więc Ostatnia sesja dobra Reszta taka sobie a tobie życze dobrych fotek na standartach jak i więcej premium cars w garażu

Pozdrawiam Kamcio

Komentarz

Sesja z dobrym toskańskim klimatem, a najwięcej tego klimatu ma #1. BRAVO

Komentarz

Pracuję...
                                X