Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] GTManiac

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] GTManiac

Wspaniała sesja, czuć moc, czuć siłę tych aut-legend. Wspaniale! Oby PS3 wróciło jak najszybciej. Życzę Ci tego jak najmocniej.

Komentarz

Zamieszczone przez GTManiac
      Witam. Na wstępie muszę poinformować, że dzisiejsze fotki będą ostatnimi wrzuconymi na forum. Już spieszę z wyjaśnieniem tej sytuacji. Otóż moje PS3 uległo awarii i pojechało do naprawy. Kupiłem konsole w Euro RTV AGD, a tam naprawa gwarancyjna trochę trwa (PSP naprawiali 1,5 miesiąca), więc nie prędko do mnie wróci.
      mam nadzieję, że zrobiłeś sobie kopie zapasową dysku, bo serwis Sony robi w każdym przypadku format dysku, bez względu na to co się zepsuło. Mi też się przydarzyła 2 dni temu awaria PS3 i to czego dziś dowiedziałem się w firmie Pram (Autoryzowany serwis Playstation na Polske) odnośnie ich "procedur" serwisowania, zjeżyło mi włos na głowie.... jednym słowem serwis Sony = porażka

Komentarz

No to mam problem, bo kopii zapasowej nie zrobiłem. Ta awaria mnie tak zaskoczyła. Wszystkie save'y poszły w kosmos Ale to nic. Podniesiemy się. Odrodzę się jak feniks z popiołów :wink:

Wczoraj byłem u kumpla zrobić kilka fotek (pozwolił mi ). Też ma GT5 i jest mniej więcej na takim poziomie jak ja, więc ma sporo aut. Jest w czym wybierać Podczas przeszukiwania jego garażu (ma ok. 600 samochodów ) natrafiłem na auto, którego ja nie potrafię upolować. Mianowicie chodzi o Saleena S7. Zauważyłem, że na forum nie ma za wiele zdjęć tego wozu, więc postanowiłem cyknąć kilka fotek. Wyniki poniżej:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Tyle na dzisiaj. Proszę o komentarze

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Wow, jestem pod wrażeniem. Fajne ujęcia, ciekawe kadry. Daytona - świetny wybór.

Komentarz

Zdjęcia bardzo fajne tylko cały efekt niszczy samochód 'standard' niestety to widać i nie za fajnie się na to patrzy w szczególności na zbliżeniach.

Komentarz

Piękne auto w pięknych ujęciach
              Brawo

Komentarz

Kurde, szukam tego auta już dłuższy czas...
                Sesja przyjemna Standard, nie standard, przyjemnie mi się na nie spogląda :wink:

Komentarz

Zdjęcia świetne super kadry i ujęcia bardzo ciekawe efekty ale niestety samochody z GT4 w GT5 rażą w oczy i nie są przyjemne dla oka i ciężko sprawić by dobrze wyszły na zdjęciach ale nie jest tak źle chodź gdyby PD się postarało i pomału przerabiało S na P to było by super

Komentarz

Nie podoba mi się to, że dużo osób na forum robi zdjęcia w większości samochodom Premium. A przecież w autach Standard jest wiele fajnych wozów, których zdjęć nie ma. Za to znajdujemy dużo Ferrari itd. Nie powiem że te zdjęcia są złe, ale nie którym się one przejadły.

Komentarz

Brawo że też ktoś to powiedział głośno oprucz mnie. Nie bujcie się standardów.

Komentarz

Zamieszczone przez GTManiac
                        Nie podoba mi się to, że dużo osób na forum robi zdjęcia w większości samochodom Premium. A przecież w autach Standard jest wiele fajnych wozów, których zdjęć nie ma. Za to znajdujemy dużo Ferrari itd. Nie powiem że te zdjęcia są złe, ale nie którym się one przejadły.
                        Popieram, popieram W swoich galeriach również mam sporo "standardów" i uważam, że absolutnie nie ma się czego wstydzić.
                        Wystarczy trochę posiedzieć nad zdjęciem z furą w standardzie i mamy fajną expozycję A wiemy przecież, że w GT5 jest właśnie mnóstwo wyje_anych standardów, o których w żaden sposób nie można zapomnieć
                        I za to kochamy całą serię Gran Turismo, nie zważając na to czy jest "standardowa" czy "premiumowa" :mrgreen:

Komentarz

W standardach jest o tyle ciekawiej, że jest więcej zabawy podczas robienia zdjęć chcąc uzyskać oczekiwany efekt
                          Zdjęcia ofkoz in +

Komentarz

Po trochę dłuższej przerwie wracam z kolejnymi zdjęciami. Jestem dzisiaj w szampańskim nastroju . Nie dość że zaczęły się wakacje, to dowiedziałem się iż moja konsola wróci w poniedziałek z naprawy . Przez telefon powiedzieli, że powodem awarii był jakiś przepalony obwód, który blokował uruchomienie systemu PS3.

A teraz czas na zdjęcia. Jedna sesja została znaleziona w otchłani mojego laptopa a drugą zrobiłem u kumpla. No to jazda

Lamborghini Countach LP400. Mój obiekt marzeń :wink:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

BMW 2002 Turbo z spojlerem. Mi się podoba, nie wiem jak wam

10.

11.

12.

13.

14.

15. Wydawać by się mogło, że to słabe autko (173 KM) a tu proszę - bączka też można wywinąć :wink:

16.

Jak widzicie, jest tu trochę eksperymentów z kadrami (zwłaszcza druga część sesji z BMW). Komentujcie, bo nie wiem czy takie zdjęcia będą wam się podobały. Do zobaczyska.

Komentarz

Mi się nawet podoba, to co zaprezentowałeś w tej chwili. Eksperymentować warto, bo zawsze można poznać coś nowego i poszerzyć horyzonty. Każde zdjecie ma w sobie to coś, czym przyciąga. Takie są zresztą auta klasyczne, jak powyżej. Ale jeśli miałbym wybierać faworyta, to moim zdaniem, w tej sesji góruje Lamborghini. Cote d' Azur dodaje magii. 9/10

Komentarz

Też tak myślałem, że fotki z Lamborghini się bardziej spodobają.

Komentarz

Pracuję...
                                X