Widzę, że zainteresowanie moją galerią wzrasta . Dzisiaj dopiero dodaję sesję z Gran Turismo S. Miałem awarię sprzętu - pendrive przestał działać. Ale teraz jest OK. No to jedziemy
1. Toskania powitała nas pięknym słońcem:
2.
3.
4.
5. Teraz trochę statyki. Nie lubię, ale myślę, że te zdjęcia mi wyszły :
6.
7. No i ze słonecznej Italii dojechaliśmy do mokrego High Speed Ring:
8.
9.
I to tyle na dzisiaj. W przygotowaniu kolejny fajny wóz. Nie zdradzę co to będzie. Przekonacie się niebawem :wink:
Piękny samochód w pięknej scenerii - tak Toskania i klimatyczny HS Ring robią wrażenie
A tak przy okazji - przedwczoraj dokładnie ten sam model Maserati wyprzedził mnie na krajowej 5-ce między Wrockiem a Poznaniem. Kurdeska to był moment, ależ to ma odejście!
Witam! Z całej sesji tylko foto nr. 7 przypadło mi do gustu - Silvia bardzo fajna, zdjęcia naprawdę pro, lecz mi najbardziej #7 "wpadła" w oko Pozdrawiam i zapraszam do siebie!
Witam. Na wstępie muszę poinformować, że dzisiejsze fotki będą ostatnimi wrzuconymi na forum. Już spieszę z wyjaśnieniem tej sytuacji. Otóż moje PS3 uległo awarii i pojechało do naprawy. Kupiłem konsole w Euro RTV AGD, a tam naprawa gwarancyjna trochę trwa (PSP naprawiali 1,5 miesiąca), więc nie prędko do mnie wróci. W miarę możliwości będę wrzucać zdjęcia zrobione na konsoli kolegi, ale na pewno nie będzie ich dużo.
Tak jak obiecałem, dzisiaj będzie sesja z Rally Cars. I tu też problemy, bo awaria zdarzyła się podczas cykania zdjęć i tylko tyle udało mi się uratować. Więc jedziemy:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
I to tyle na dzisiaj. Nie wiem kiedy następne foty. Postaram się jak najszybciej.
Komentarz