Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

co nie podoba ci sie w next-genach a co ci sie podoba

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Wiem, że Playstation wymiata, bo sam tak myślę. Po prostu są na nie najlepsze gry i one wymiatają.
    A co do Dreamcasta to zdaje mi się, że on w czasach PSXa miał tylko lepszą grafę i nic więcej. Jego design to dno.
    Co do CocaColi mogę się nie zgodzić. Jest jeszcze Pepsi Poza tym za jedną Coca-Colę moge kupić dwie butelki Polo-Cockty, która wcale dużo gorsza nie jest, a dwukrotnie tańsza
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
      Co do CocaColi mogę się nie zgodzić. Jest jeszcze Pepsi Poza tym za jedną Coca-Colę moge kupić dwie butelki Polo-Cockty, która wcale dużo gorsza nie jest, a dwukrotnie tańsza
      W tym wypadku płacisz za markę...

Moderator Serwer, bez OT już

Komentarz

Niestety. I wkurza mnie to, dlatego rzadko piję Coca-Colę, wolę Polo-cocktę (cena/jakośc się kłania) :wink:
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jeśli Microsoft nie robi nic aby zmniejszyć awaryjność swojej konsoli to widocznie bardziej opłaca im się naprawiać zepsute xboxy niż prowadzić badania nad skuteczniejszym chłodzeniem, zmieniać technologie produkcji itd. Napewno to wszystko jest przekalkulowane
          .

samo naprawienie konsoli zeby dojśc do usterki potrzeba czasu, pracogodzin a za to sie płaci, jak i również transport. Sporo układów scalonych jest zlutowanych na stałe a układy które mają wiele połączeń i sa uszkodzone to kto je odlutuje i przylutuje ? nie opłaca się. Nie trzeba zadnych badań, sa odpowiednie wzory. Microsoft robił wiele cieć na xboxie jedynce 1.0-1.6v a to witraka na gpu nie było a to o jedna śrubke mniej, i nie był to żaden problem. Czasem trudno w to uwierzyc ale nawet na wysokich stanowiskach pojawiają sie widoczne błędy.
          Przykład sprzedano TP s.a choć była jedna z najbogatszych firm, i przynosiła ogromne zyski, logicznie to polska teraz ma z niej zyski tyle co na jej podatkach. Ja to widze inni też to widzą nikt nic nie robi.

Komentarz

jak narazie to najlepiej sie sprzedaje Nintendo Wii, potęrzniejsze nie oznacza lepsze bynajmniej w ogólnym tego słowa znaczeniu argumentując to sprzedażą. Ps2 to był najsłabszy current gen zaraz po gamecube i Xboxie mimo to ps2 sprzedawało sie najlepiej.
            Dreamcast nie był za czasów psx-a by był po nim jakieś 4-5 lat, dlatego też blizej mu do ps2. Zresztą również specyfikacją wystarczy porównać porcesory psx-33mhz, dreamcast 200 mhz, ps2 297mhz. Również nosnik Dreamcasta to 1gb co odróżniało go od konkurencji. Kamil Dreamcast to owiele lepsza maszynka do gier od psx-a, sporo wieksze mozliwości i napewno była by świetna bazą pod gry gdyby tylko ją deconiono. Swego czasu nie wiem czy wiecie ale Sony współpracowało z Nintendo, można powiedzieć że sie od niego uczyło, nie moje to czasy były ale poczytać na necie nie zaszkodzi :>

Komentarz

Sony np wzielo od Nintendo wibracje w padach. Pierwszy taki wynalazek wprowadzilo Nintendo/

Komentarz

no i trzeba tez dodać ze potem był spór patentowy, Microsoft zgodził sie zapłacić kase za wykorzystanie patentu a Sony nie, lecz wypadło na wiekszą niekorzyśc bo zapłacili za to wyzszą kare. Efekt w padach ps3 nie ma wibry ( tłumaczono to ze zakłucało by to prace kontrolera ruchów), ale gdzieś widziałem info że będą dostpne modele z wibracjami :>.

Komentarz

Według mnie Wii jest dla dzieci. Jakieś machanie mieczem czy golf... Kto w to gra? Dzieci oczywiście. Albo dziecinni dorośli. Owszem fajna jest zabawa, ale nie podoba mi się to, że porównują to do Xboxa czy PS3. Wii - Zabawa i miłe spędzenie czasu natomiast Xboxa i PS3 zaliczyłbym do kategorii - Realizm, grafika itd. To są konsole typowe do tego. Gry, które stoją na wysokim poziomie nie koniecznie rozrywki takiej jak w Wii ale są to wysokozaawansowane graficznie, realistycznie, dźwiękowo gry. Tak btw. w piątek/sobote jade do Kalisza zobaczyć w Media Marktcie po ile stoi Starter PS3 Jeśli korzystnie to do domu wracam z pudłem, w którym jest coś, co działa podobnie jak narkotyk(zapewne) :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Oj Serwer dziala jak narkotyk Bardzo polecam gre The Darkness! Po prostu sie od pada oderwac nie mozna Rowniez Resistens Fall of men bardzo wciaga, motor storm, i Oblivion. Moge sie wypowiedziec na temat tych gier bo tylko takie posiadam niestety Powiem szczerze ze Wii tez mnie nie bawi ale jak bym mial kupe kasy to bym chcial miec wszytkie konsole jakie powstaly Chociaz jestem wrogiem X360 to rowniez by sie znalazl w mojej fikcyjnej kolekcji. Ale na samym szczycie oczywiscie znalazla by sie PS3. Popatrzcie na Screeny z Heavenly Sword albo Uncharted Drakes Fortune- poprostu bajka. Moze teraz w listopadzie bede mial TV HD. To dopiero bedzie jazda Bo na zwylkym Tv( 15 letnim Daewoo ) grafika w The Darkness jest swietna a co by sie dzialo na HD to nawet wyobrazic sobie nie moge

Komentarz

Gier na PS3 jest mniej, ale za to są na wyższym poziomie niż te na Wii. Również jestem wrogiem Xboxa. Nigdy nie uważałem, że ta konsola jest lepsza od PS3 i nie sądze, aby się stała. Wiele tytułów, które na Soniaku prezentują się pięknie jeszcze nie wyszło. Myślę, że powoli, powoli PS3 będzie pokazywać swój prawdziwy charakter. No a zestaw konsola + w miare sensowny tv to po prostu przekozacko. Na tv chyba już nie styknie, ale prawdopodobnie będzie następny w kolejności Ah, jeszcze musze router kupić... Ponoć Linksys to najlepsza firma w tej dziedzinie?

Pozdro, Moderator Serwer

Komentarz

Chciałbym mieć tak jak wy...PS3, TV HD...Ja nawet PS2 nie mam
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja mam router D-Link'a i nie narzekam.

Komentarz

Jak można być wrogiem jakiejś konsoli ? co ona wam zrobiła ?

Komentarz

No zobacze czyja oferta będzie korzystniejsza. Jedno pytanie. PS3 Home to program, który jest już w konsoli czy trzeba ściągać z internetu czy może to tylko się łączy i to wszystko? Słyszałem, że GT5 ma być w pełni kompatybilne z PS3 Home co pozwoli zgrać auta i jeździć nimi(??).

Kamil12: Wystarczy się postarać :wink: Zbieraj pieniądze i w końcu będziesz miał odpowiednią sumę, a możliwe, że rodzice dołożą troche :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

Wiem. Miałem możliwośc kupna PS2, jednak wolałem replikę ASG...I dobrze zrobiłem - mam replikę, a gram na kompie. Tyle :wink:
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X