Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

co nie podoba ci sie w next-genach a co ci sie podoba

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Moze i im sie oplaca ale klientom nie zabardzo Nie dosc ze co chwile sie psuje to jeszcze naprawa trwa 2 tygodnie. Dobrze chociaz ze robia to zadarmo.

Komentarz

Zgadzam się z przedmówcą. Jakby mi się konsola psuła co miesiąc a naprawa dwa tydnie, to bym się nieźle wkurzył.
      Nawet gdyby Xbox nie był awaryjny, to Playstation i tak wydaje się lepszym wyborem, ponieważ zdaje mi się że są tam lepsze gry (GT, Tekken...). Tego na Xboxie nie ma.
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Na Xboxa też jest wiele świetnych gier np. Forza Motorsport 2, która jest okrzyknięta najlepszą samochodówką, albo Gears of War najlepsza gra 2006 roku. Coraz więcej exclusivów przechodzi z PS3 na Xboxa. Na PS3 nie ma na razie żadnych hitów, ale według mnie w przyszłości PS3 może wygrać z Xboxem.

Komentarz

Pewnie ze wygra "PS3 nie tyle co ma potencjal to prawdziwy potwor ktory pozre graficznie X360 razem z zasilaczem" - cytat PSX Extreme.
          Narazie nie ma fajnych gier ale dzsiaj kupilem sobie The Darkness( co prawda jest tez na X360 ale wersja na konsole Microsoftu nie ma takich bajerow jak ta na ps3) i nawet jeszcze nie zaczalem dobrze grac a juz czuje ze mnie wciaga . Czekam teraz na Heavenly Sword i juz zbieram kase to bedzie prawdziwy killer A tak wogole to narazie gry na konsole Sony nie maja Fotorealistycznej grafy (chociaz the Darkness jest tego bliski) poniewaz cholrenie trudno sie ja programuje. Kiedy producenci gier naucza sie dobrze ja programowac grafika zje nas na miejscu

Komentarz

Zauważ, że PSX Extreme jest głownie o Playstation, w końsu nazywa się PSX, czyli nazwa pierwszego pleja tak już zostało. Fanboyska gazeta
            W gazecie głownie o konsoli Xbox przeczytałbyś ,że to właśnie on wymiata (co prawda to głupota, ale uwierz mi że w Xbosowskiej gazecie tak będzie).
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Wlasnie tu sie myslisz bo ta gazeta jest nazarazie jest za X360 najpierw przeczytaj wczesniejsze numery od tego z okladka Lair(numer 120) to zobaczysz. Nie ma tam zadnego fanboystwa. A gazeta nazywa sie tak bo powstala jeszcze za szasow PSX kiedy nie bylo nawet PS2, wyobraz sobie jak by to brzmialo Dreamcast Extreme- troche nie tak i ta gazeta opisuje wszytkie konsole i ocenia je wedlug porownan miedzy soba.

Komentarz

To czmu mówisz, że w tej gazecie mówią o wyższości PS3? Sam sobie przeczysz.
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

To jest subiektywne zdanie autora artykułu...
                  Zauważ, że PSX Extreme jest głownie o Playstation, w końsu nazywa się PSX, czyli nazwa pierwszego pleja tak już zostało. Fanboyska gazeta
                  W takim razie "Motor" pomimo nazwy faworyzuje samochody, to dopiero fanboje :O
                  narancs alternativa

Komentarz

Bo teraz dopiero zaczynaja wychodzic gry na ps3 z kosmiczna grafika. I juz w nastepnych numerach beda mowic o wyzszoci ps3 poniewaz zaczyna powoli doganiac a nwet wyprzedzac X360. Wczesniej kiedy X360 mial przewage w grach(bylo ich wiecej chociaz teraz tez ale do swiat ma byc przynajmniej 3 killery na ps3) pisali ze X360 jest gora.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                      To jest subiektywne zdanie autora artykułu...
                      W takim razie "Motor" pomimo nazwy faworyzuje samochody, to dopiero fanboje :O
                      "Motor" w pewnym sensie wcale nie musi oznaczać motocykla. Może być inne skryte znaczenie tej frazy. Chociażby:

Motor - Silnik

Komentarz

PSX Extreme- taka jest nazwa tego magazynu poniewaz w czasach kiedy zaczal on swoja dzialalnosc nie bylo oprocz PSX'a konsoli wartej uwagi. No moze Dreamcast ale moim zdaniem byl to lekki niewypal.I jakos dziwnie by to brzmialo Dreamcast Extreme albo Nintendo N64 Extreme.

Komentarz

Serwer ma racjÄ™ co do "Motora".
                          A Dreamcast Extreme według mnie wcale nie brzmi źle, wręcz nieźle :wink:
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

prowokacja mi się nie udała
                            wracajac do tematu - wkur.wia mnie to, ze mnie na nie nie stac.
                            narancs alternativa

Komentarz

No niestety szymoniec. Już mnie nie sprowokujesz :wink:
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kamil 12 Dreamcast na pewno brzmi lepiej niz Nintendo N64 ale ta konsola NIE MIALA PRZYSZLOSCI! dlatego nie nazwali tej gazety tak, a poza tym Playstation zawsze jest na topie jka coca cola . I to na tyle wracamy do tematu

Komentarz

PracujÄ™...
                                X