Cześć mam problem.chciałem wznowić dzisiaj wyścigi w b-spec ale okazało sie że nie mam żadnego kierowcy nie wiem co sie stało bo wczoraj sie patrzyłem i było ich dwóch (jeden miał 13 level) a dzisiaj nikogo nie ma. Help
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
B-spec problem
Zwiń
X
-
Re: B-spec problem
To nie możliwe ponieważ ostatni raz w b-spec grałem na początku grudnia i zostawiłem kierowcę na 13 levelu i wczoraj patrzyłem sie na profil w grze żeby zobaczyć stan gry i był właśnie ten kierowca z 13 levelem a dzisiaj rano chciałem sie zabrać za b-spec a tu kierowcy żadnego nie ma a od nowa jak miałbym przechodzić to bym w psychiatryku wylądował
Komentarz
-
Zamieszczone przez seba111Cześć mam problem. Chciałem wznowić dzisiaj wyścigi w b-spec ale okazało się, że nie mam żadnego kierowcy. Nie wiem co się stało, bo wczoraj się patrzyłem i było ich dwóch (jeden miał 13 level) a dzisiaj nikogo nie ma. HelpUznaliśmy, że kierowca obraził się, że nikt się nim nie interesuje i wspólnie w krótkim czasie "wyhodowaliśmy" nowego drivera
Komentarz
-
A mnie się teraz zawiesił B-spec wszedłem tylko do klasy extremalnej i wisi już 5 min. Melodyjka leci kursor pokazuje że myśli menu ps3 działa a gt5 wisi...A-spec- 39
B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Åšrednio opanowany
T.Dickerson - 31 Åšrednio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Åšrednio opanowany
Komentarz
-
Wyłącz grę, miałem tak z 4razy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez seba111Teraz to wiem a może wiecie jakim innym autem pojechać
Próbowałem już Dodge Challengerem R/T RM'70, Shelby Cobra 427'66, Ferrari 512BB'76, Toyota 7 i Chevroletem Chevelle SS 454'70. Teraz próbuję Fordem GT40 Race Car '69 wygranym w B-spec w wyścigu Indianapolis 500 miles z 28 levelu, jak na razie ze średnim skutkiem (max 4 miejsce), kierowcami na 26 poziomie.
Edit. Na razie drugie ale myślę że da się wygrać jak się pogrzebie w ustawieniach....
Komentarz
Komentarz