Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

B-spec problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• B-spec problem

Cześć mam problem.chciałem wznowić dzisiaj wyścigi w b-spec ale okazało sie że nie mam żadnego kierowcy nie wiem co sie stało bo wczoraj sie patrzyłem i było ich dwóch (jeden miał 13 level) a dzisiaj nikogo nie ma. Help

Re: B-spec problem

może zgineli w wypadku ?

Komentarz

A może wyszedłeś z gry zanim gra się zapisała ?

Komentarz

To nie możliwe ponieważ ostatni raz w b-spec grałem na początku grudnia i zostawiłem kierowcę na 13 levelu i wczoraj patrzyłem sie na profil w grze żeby zobaczyć stan gry i był właśnie ten kierowca z 13 levelem a dzisiaj rano chciałem sie zabrać za b-spec a tu kierowcy żadnego nie ma a od nowa jak miałbym przechodzić to bym w psychiatryku wylądował

Komentarz

Zamieszczone przez matias21
          może zgineli w wypadku ?
          Może by Cię tak przytemperować?

Komentarz

A po co temperować założyłem nowego kierowcę ale poziom b-spec mam ten sam 13 ale poziom kierowcy 0 i muszę go uczyć od nowa

Komentarz

Zamieszczone przez matias21
              może zgineli w wypadku ?

Komentarz

Zamieszczone przez seba111
                Cześć mam problem. Chciałem wznowić dzisiaj wyścigi w b-spec ale okazało się, że nie mam żadnego kierowcy. Nie wiem co się stało, bo wczoraj się patrzyłem i było ich dwóch (jeden miał 13 level) a dzisiaj nikogo nie ma. Help
                seba111 mój kumpel miał identyczny problem, że kierowca mu zniknął. Też po zatrudnieniu nowego kierowcy okazało się, że poziom w B-spec miał ten sam ale kierowcę uczył od nowa Uznaliśmy, że kierowca obraził się, że nikt się nim nie interesuje i wspólnie w krótkim czasie "wyhodowaliśmy" nowego drivera

Komentarz

Zaczęłem rano a mój kierowca ziomek ma już poziom 15 i mam nadzieję że on nie zginie w wypadku :mrgreen:

Komentarz

A mnie się teraz zawiesił B-spec wszedłem tylko do klasy extremalnej i wisi już 5 min. Melodyjka leci kursor pokazuje że myśli menu ps3 działa a gt5 wisi...
                    A-spec- 39
                    B-spec- 36
                    D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                    H.Schumacher - 32 Åšrednio opanowany
                    T.Dickerson - 31 Åšrednio porywczy
                    I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                    O.Nowak - 33 50 / 50
                    B.Barrios - 31 Åšrednio opanowany

Komentarz

Wyłącz grę, miałem tak z 4razy.
                      A-spec- 32
                      B-spec- 33
                      http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Siema mam nowy problem w b-spec przechodzę wyścigi historyków toyotą 7 a mój driver rozwala sie na barierkach i nie może wygrać a ma 21 poziom. Podzielcie sie jakimiś ustawieniami na tor w monako

Komentarz

Monaco ToykÄ… 7 to chyba mission impossible...

Komentarz

Teraz to wiem a może wiecie jakim innym autem pojechać

Komentarz

Zamieszczone przez seba111
                              Teraz to wiem a może wiecie jakim innym autem pojechać
                              No ja też zacięłem się na tym wyścigu. Z tego co wiem to na pewno da się przejść Chaparralem 2j.
                              Próbowałem już Dodge Challengerem R/T RM'70, Shelby Cobra 427'66, Ferrari 512BB'76, Toyota 7 i Chevroletem Chevelle SS 454'70. Teraz próbuję Fordem GT40 Race Car '69 wygranym w B-spec w wyścigu Indianapolis 500 miles z 28 levelu, jak na razie ze średnim skutkiem (max 4 miejsce), kierowcami na 26 poziomie.

Edit. Na razie drugie ale myślę że da się wygrać jak się pogrzebie w ustawieniach....

Komentarz

PracujÄ™...
                              X