Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

B-spec problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: B-spec problem

Mnie się udało toyotą 7 chyba za siódmym razem na poziomie 23.Gość niestety czasem wali po barierkach aż krew zalewa.Najlepiej nie wydawać mu poleceń przed szykaną oraz wjazdem na prostą startową.

Komentarz

ja nie używam w ogóle praktycznie poganiania jeśli już to spowalnianie lub wyprzedzanie.

Komentarz

Wkońcu na złoto Fordem GT40 Race Car '69 po małych zmianach w ustawieniach auta ! (głównie zwiękrzających docisk i przyspieszenie kosztem prędkości max) , kierowcą max defensywnym na 26lvl u. Zauważyłem że u mnie ważne było by dojeżdzając do szykany za tunelem oraz na zakręcie przed prostą start-meta pasek kierowcy był mniejwięcej po środku albo wolniejszy bo inaczej kończyło się na bandzie. Efekt to 22 sek przewagi i pewne zwycięstwo.

Komentarz

Poradźcie jak wygrać zawody Nascar w b spec.Jechałem po owalu 18 kółek i zjechałem do pita gdzieś w połowie a kolesie nie zjechali i nie dogoniłem ich.Macie jakiś sposób czy taktykę to podzielcie się.W a spec wygrałem owal i speed ring ale laguna to porażka.

Komentarz

Na pit stopa możesz zjechać tylko na jednej trasie, chyba drugiej, na innych jedziesz cały czas.
            A-spec- 32
            B-spec- 33
            http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Pracuję...
            X