Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego Ci brakuje w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Czego Ci brakuje w GT5?

Siedziałem w Civicu Type R fn2 i z tą belką to śmiech, pomimo tego, że mało korzystam z tylnej szyby to i tak ta belka potrafiła irytować.

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
      Siedziałem w Civicu Type R fn2 i z tą belką to śmiech, pomimo tego, że mało korzystam z tylnej szyby to i tak ta belka potrafiła irytować.
      Tu nie chodzi o szybÄ™ :mrgreen:

Komentarz

haha mój błąd, skupiłem się na tym głupim spojlerze

Komentarz

Mi brakuje starego systemu "ikonki na mieście" Teraz mamy jakiś blok ikon. Świat z domkami miał swój klimat

Komentarz

Dokładnie.. Element charakterystyczny dla serii.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

-Granie przez neta B-specem

Komentarz

cóż... boli mnie podział na auta premium/standard

nie wiem dlaczego, ale grając w GT4 nie miałem wrażenia, że ozdoby trasy (drzewa) są po prostu swoimi klonami - jak się mknie długą prostą to człowiek zwraca uwagę na pierdoły - wg mnie twórcy po tylu latach mogli się wykazać trochę kreatywnością

oczywiście model jazdy jest fantastyczny i zapewne na tym się skupili

brak kilku fajnych tras z poprzednich serii m.in red rock valley (GT2) czy midfield raceway

zamiast dodawać po 20 wersji jednego modelu z tego samego rocznika mogliby zachować wozy ze starszych gier np mój ulubiony z GT2 srebrny concept car dodge'a

uczepiłem się tego GT2 - ale boli mnie brak Vector'a (przecież to amerykanski odpowiednik Diablo!), Venturi'ego i innych - Espace F1 i wiele marek samochodów które poznałem wyłącznie dzięki tej grze

oddzielenie aspec od bspec - w gt4 miało to sens: albo puszczałeś wyscig dla kasy, lub w endurance'ach zyskiwales kilkanascie kolek przewagi - puszczaleś w pit-stopie na bspec => do wyra i rano podziwiałeś pucharek

podstawą dorabiania się w poprzednich czesciach bylo wygrywanie kilkakrotnie cennego auta i sprzedawanie go - tutaj trzeba mniej bezpardonowo zarządzać budżetem

machine test
                single z furkami z kariery
                plus pare innych pierdół

tyle narzekania... niemniej gre bardzo lubie i katuję miast uczyć się do sesji :]
                Nurburgring: Bentley Speed 8- 6:12

Komentarz

Zamieszczone przez BloodyRaven
                  podstawą dorabiania się w poprzednich czesciach bylo wygrywanie kilkakrotnie cennego auta i sprzedawanie go - tutaj trzeba mniej bezpardonowo zarządzać budżetem
                  A Wiec Kolego Ja Nie Sadze Zeby To Bylo Zle... Bo Tutaj Wreszcie Trzeba Myslec a Nie Leciec Na Latwizne
                  Pozdrawiam

A Co do podzialu to tak jak sie wypowiedzial tworca... Gdyby Wszystkie samochody byly Premium to PS3 Nie uciaglo By Tego A gra Byla By Na 4 Plytach Blu-Ray

Komentarz

Zamieszczone przez BloodyRaven
                    Akurat to jest jedną z największych zalet tej odsłony imo.

Mnie też brakuje gry online trybu B-Spec.
                    I may be slow but I'm still ahead of you.
                    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
                      A Co do podzialu to tak jak sie wypowiedzial tworca... Gdyby Wszystkie samochody byly Premium to PS3 Nie uciaglo By Tego A gra Byla By Na 4 Plytach Blu-Ray
                      Tutaj można by było wdać się w polemikę, czy faktycznie każde zdanie "twórcy" jest prawdziwe. A zdanie "A Wiec Kolego Ja Nie Sadze Zeby To Bylo Zle... Bo Tutaj Wreszcie Trzeba Myslec a Nie Leciec Na Latwizne" warto pozostawić bez komentarza, ewentualnie skwitować je

Komentarz

Po pewnym czasie brakuje mi szybkiej zmiany auta z garażu w treningu bez wychodzenia do życia gt.

Komentarz

Po pierwsze: zdecydowanie za mało grzebania w bebechah furek (Zgrozo - SKRZYNIA BIEGÓW - tylko ustawienie ogólne; przydały by się również jakieś ustawienia np. ciśnienia doładowania, ustawienia pompy wtryskowej, a skoro można zakupić chip do motorku dlaczego nie można nic podłubać w np. mapach???- chyba już przesadzam) mógłbym tak bez końca wymieniać (dobrze że chociaż zawieszka jest w miarę rozbudowana);

Po drugie: więcej furek w premium;

Po trzecie: jak większość - kilka dobrych tras z poprzednich części;

Ale i tak ogólnie GT5 jest ok.
                          Chwała PD i Kazkowi

Komentarz

Cieszmy się że jest :mrgreen:. Ja niedługo kupuje PS3 TYLKO dla GT5.Może to dla niektórych głupota ale dla mnie NIE.Czego brakuje wypowiem się dopiero kiedy będę miał GT5 przed oczami.Niestety jest jedna wada o której jestem przekonany już teraz.Mianowicie jest to mała ilość samochodów Premium.Mogli by zrobić np: 400 Premiumów i 0 standardów.

Komentarz

Więcej tuningu wizualnego, więcej felg, bo te 30 kompletów ( o ile tyle jest) zaczyna być nudne, brakuje zmiany felg w samochodach standard i jest to moim zdaniem jedna z głównych powodów, dla których wolę kupić auto klasy premium niż np standard, który mi się podoba, ale nie mogę patrzeć na jego felgi. Dla was może to szczegół, ale ja jako fanatyk samochodów i dobrego tuningu chciałbym więcej grzebać przy autach. Poza tym jeśli wybebeszymy auto to powinno to być widać. Nie mówię już tu o gołej blasze, ale w maxymalnym odchudzeniu mogła by się pojawić klatka, sportowa kierownic, kubełek (chociaż jeden) no i np. brak tylnej kanapy. Było by fenomenalnym rozwiązaniem jakby dało się demontować np. maskę ( graty takie jak turbo, dolot, IC, kolektor wydechowy i dolotowy by było widać jak zmieniają się pod maską) i driftować bez niej. Samochodom z otwieranymi lampami brakuje tego, że nie można otworzyć lamp na stałe, brak też stałego załączania świateł w trakcie jazdy w dzień.
                              Co do rozgrywki to brak mi zawodów producentów i innych, których było więcej w GT4.
                              Co do trybu b spec to jak dla mnie mógłby nie istnieć, bo tylko się wku*@!m przy moim kierowcy, który mając 600konne auto nie potrafi wyprzedzić 170konnych klasyków.
                              Myślę, że niedługo dostaniemy kilka nowych samochodów premium i moooże jakieś dodatkowe komplety felg, poza tym przez PSN dostarczanych będzie nieco więcej dodatków przez co seria będzie się rozwijała i nie znudzi nas za jakiś czas.

Co do update`u to chciałbym wiedzieć kiedy w ogóle ma się on ukazać?

Komentarz

jak narazie na oficjalnej stornie nic nie pisza o update a wracajac do tematu jeszcze cos zuawazylem czego mi brakuje.... mamy te 200 samochodow premium ale wymienic zdezak tylko da sie tylko w kilku wiekszosc ma przedni ale tylni juz nie...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X