Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czego Ci brakuje w GT5?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czego Ci brakuje w GT5?

I na Koenigsegg'a Agere
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
      I na Koenigsegg'a Agere
      A to boli...

... chociaż, w Hot Pursuit z najwyżej klasy i tak wolę CCXR ^^

Komentarz

To nie pocieszyliście mnie panowie. Mogliby wrzucić Bugatti Veyron 16.4 Super Sport w premium W sumie to mogliby przerobić parę lepszych fur standard na premium.

Komentarz

* Mi brakuje Mercedesa SL65 AMG w nowych samochodach (uzywka powinna byc SL55 a nowka 65 - lepszy silnik, wiecej mocy i w ogole lepsza fura).

* Chciałbym mieć możliwość przetestowania auta zanim je kupię, a nie tylko obejrzeć "demo" wybranego modelu.

* Strasznie mało modyfikacji, tylko w samochodzach z salonu co strasznie potrafi spieprzyć klimat gry.

* Najwazniejsze ! Zauwazyliscie ze skaosowali ten widok co byl w GT4, czyli, że ak jak mamy w uzywanej furze widok kamery "na masce", to nie wsywietla sie licznik tylko ten elektroniczny co jest wszędzie.

* DRUGIE NAJWAZNIEJSZE, to zabrali mi na liczniku możliwośc podglądu przebiegu pojazdu podczas jazdy ;/
          Taka pierdoła a strasznie mnie wkurzyła (przebieg można, sobie zerknac danego modelu, tylko w garażu).

* No i najbardziej idiotyczna sprawa, to nie w GT5 a ogólnie w PS3 (wersji mojej czyli slim 320GB) brak kompatybilności wstecznej.
          Tak strasznie mi brakuje tego Gran Turismo 4, które stoi na półce.
          Ps2 poszedł do serwisu 2 lata temu, okazało się że najpierw padł wentylator, następnie płyta za nim i koszt naprawy miał wynosić ok. 400zł

Zrezygnowałem, bo za to można kupić nową konsolę (chociarz tamta była przerobiona na piraty, wszystko pieknie smigalo etc - pewnie sobie naprawili po kosztach i mieli zajebisty egzemplarz na piraty (bo on byl tak zrobiony ja PSX - żadnego Medżik Słapa tylko czip i odrazu z miejsa wszystko startowało).

Ciekawe kiedy te większe "łby", dojdą do tego jak scrackować blu-ray'a.
          To by była oszczędnośc nawet rzędu 1000 zł (5 gier, kazda po 200 ziko ;/)

Komentarz

Te większe łby już częściowo doszli do tego, kumpel ma przerobioną konsole... a oszczędności na grach co tydzień się nie kupuje z reguły nowej gry więc... a jak droga w utrzymaniu PS3 to zawsze można wrócić do pegasus'a
            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold
            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
              a jak droga w utrzymaniu PS3 to zawsze można wrócić do pegasus'a
              Racja,ale to tak jak z cenami paliw. Każdy się denerwuje patrząc na tablice w Cpnie.
              A równie dobrze można powiedzieć a jak drogie auto w utrzymaniu to wróć na rower.

Już sama konsola to spory wydatek, a cena gier jest zawrotna. Sony ździera skalp z graczy.
              Imo gry powinny być dużo tańsze. A developerzy i tak wyszli by na swoje. Podejrzewam że piractwo w pewnym stopniu by przychamowało to raz a dwa że np.pewnie gdybyś mógł kupić 2gry w obecej cenie jednej to z uśmiechem wyszedłbyś ze sklepu z gierkami w łapkach.

Tak pozostają portale z wymianą gier i używki. Co jest też b.dobrym wyjściem ale bardziej cieszy nóweczka

Komentarz

Nie wiem jak to do końca dzieła ale jak mieszkałem kiedyś w Paryżu to sklep VIRGIN zrobił pewien eksperyment.
                Kilka tytułów muzycznych, kilka gier na PS2, na PC, kilka tytułów DVD sprzedawali za około 40% ceny. Takiego szału jeszcze nie widziałem, bo prawie każdy kto był w tym sklepie coś kupił, że nie wspomnę już o graczach PS2.
                Kilka dni później był komunikat, że twórcy gier, filmów, muzyki zarobili więcej w ciągu dnia przy zaniżonych cenach niż sprzedając je po 100% ceny.
                Pytam teraz "dlaczego tego nie kontynuują"
                Jestem pewien, że przy takim zabiegu więcej oryginalnych gier stałoby na naszych półkach a piraci siedzieliby ze skrzywionym ryjem.
                Prostym przykładem jest to, ze idąc do sklepu częściej kupuję kilka starszych tytułów po 70, 80 czy 100 zł niż jeden nowy za 230 zł.

Komentarz

Popyt rodzi podaż. Gry byłyby tańsze więc ludzie więcej by ich kupowali. Więc balans wyrównany z ogromnym plusem finansowym dla twórców gier.

Komentarz

sprawa jest prosta dla Niemca czy Francuza gry i tak są stosunkowo taniuśkie przy ich zarobkach to wychodzi mniej więcej tak jakby u nas gra była po 50-70 zł i tutaj mówimy o nowościach. Polska dla twórców gier jest jednym słowem prawie jak 3 świat pozatym gdyby u nas puszczali gry za 70zł to znalazło by sie paru gości co by je sprzedawało na zachód i wtedy twórcy gier by stracili.

Komentarz

To czego mi brakuje pomimo tego że gra jest świetna i nadal jest mnóstwo frajdy jak działa PSN
                      od pauzy -
                      - więcej tras i bardziej rozbudowanego trybu kariery ( więcej wyścigów, trybów cokolwiek
                      - nie musi być więcej premium wystarczy lepsza jakość standardów i zmiana felg każdego modelu
                      - możliwość jak w gt4 kasowania poprzednich wyścigów i zrobienia ich ponownie w zamian za Cr i samochód.
                      - możliwość sprzedawania każdego samochodu nie każdy jest fanem danego modelu ( a nie z góry narzucona decyzja że nie możesz sprzedać tego modelu - każe auto było znane miało swój cel ale po prostu ja nie jestem jego fanem chce go buchnąć za parę kredytów i kupić coś o czym zawsze marzyłem proste.
                      - tryb 100m, 400m, 1000m jak z gt2 ( fajna sprawa była i mierzyła osiągi )

a z samochodów brakuje mi
                      - Aston martin DBR9 !! - pozycja obowiązkowa moim zdaniem!
                      - Pantera De tomaso GT5 !
                      - Lotus Esprit GT1 jak i Elise Gt! była w gt1 lub gt2 pamiętam
                      - Peugeot Oxia z gt4
                      - Renault Espace F1
                      - Maserati MC12 Race Car
                      - Venturi 400 GT
                      - Saxo 16 vts,r
                      - Ferrari Testarossa
                      - i jakieś modele porsche nie RUF tylko porsche

i wiele wiele innych to tylko niektóre modele które ja chciał bym zobaczyć w gt5
                      pozdrawiam grubymike

Komentarz

Zamieszczone przez grubymike
                        - Peugeot Oxia z gt4
                        W GT4 była jakaś Oxia?

Komentarz

- możliwość sprzedawania każdego samochodu nie każdy jest fanem danego modelu ( a nie z góry narzucona decyzja że nie możesz sprzedać tego modelu - każe auto było znane miało swój cel ale po prostu ja nie
                          Chyba da się już każdy sprzedać przynajmniej ja nie miałem z niczym co by mi zawadzało z nagród problemów ze sprzedaniem.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                            - możliwość sprzedawania każdego samochodu nie każdy jest fanem danego modelu ( a nie z góry narzucona decyzja że nie możesz sprzedać tego modelu - każe auto było znane miało swój cel ale po prostu ja nie
                            Chyba da się już każdy sprzedać przynajmniej ja nie miałem z niczym co by mi zawadzało z nagród problemów ze sprzedaniem.
                            Pozbyć to się można każdego auta ale chyba jeszcze nie wszystkie za kredyty tylko po prostu można je usunąć z garażu

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                              - Peugeot Oxia z gt4
                              W GT4 była jakaś Oxia?
                              Nie było.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                                Zamieszczone przez BelegU$
                                - Peugeot Oxia z gt4
                                W GT4 była jakaś Oxia?
                                Nie było.

sprawdz dobrze nawet na car list z gt4!
                                concept od peugota bodajże był jeszcze w gt2 albo 1 nie pamiętam wiem ze jeszcze nim jeździłem na pixelozie

Komentarz

Pracuję...
                                X