Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Inne] Ostrzezenie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Inne] Ostrzezenie

Jasne że możliwe... po jednym updacie softwaru zaczęły padać napędy w PS3, na następny dzień pojawiła się łatka, która tylko to poprawiała...

Jak konsultant z serwisu mówił, że to ostatnio częsty przypadek przy tym tytule to możliwe, że coś jest na rzeczy.

Komentarz

Moze te gry sa az tak wyzylowane (by moc konkurowac jakoscia z PC), przez to czasem slabsze egzemplarze nie wytrzymuja? W koncu to tylko sprzet masowy, a nie dopieszczony i niezawodny sprzet labolatoryjny. Awaryjnosc jest wliczona w cene, a wieksza awaryjnosc = czestsze zakupy = wiekszy zarobek = wieksza produkcja = wieksze sztuczne napedzanie rynku = ... dalej?

Komentarz

Zdrowo Tym bardziej że swoją PS3 kupiłem w grudniu i musiałbym tachać aż do Enshede żeby oddać na gwarancję
        Tak ode mnie: dopóki nie zobaczę to nie uwierzę. Może update software'u albo łatka do GT5 (konflikt sprzętowy) ale nie samo granie. Z resztą google pokaże...
        A może to strategia Sony?

Komentarz

Raczej dla sony fakt, że sprzęt pada to nic dobrego - konieczność darmowych napraw gwarancyjnych co za tym idzie konkretne straty i do tego zszargana opinia[ja PS3 kupiłem między innymi ze względu na mniejsza awaryjność od X-a].

Komentarz

ja juz nie wiem co psuje bo jednym psuje drugim nie.. lecz ja wiem jedno gosciu z sony powiedzial ze czesto otrzymuja telefony z problemami po graniu w GT5 a mi dziwnym trafem przestal dziala blu-ray tez wlasnie po graniu w GT5 naszczescie juz wymienilem naped i moge dalej grac a jutro ide po nowe gt5 zobaczymy czy to zeczywiscie tak jest ze gt5 psuje czy ja poprostu mialem pecha ze grajac w gt5 padl mi naped

Mam nadzieje ze to 2-gie bo jezeli to wina gt i znow mi po 2 tygodniach padnie to napisze do polygami oficjalne zazalenie ;]

Komentarz

Mnie się wydaję że 70% posiadaczy gra w GT5 i gdy się konsola zepsuje (to jest normalne) to myślą że to przez Gt5... Jak miała się zepsuć to nawet przy mario by siadła...
              Takie moje zdanie

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
                ja juz nie wiem co psuje bo jednym psuje drugim nie.. lecz ja wiem jedno gosciu z sony powiedzial ze czesto otrzymuja telefony z problemami po graniu w GT5 a mi dziwnym trafem przestal dziala blu-ray tez wlasnie po graniu w GT5 naszczescie juz wymienilem naped i moge dalej grac a jutro ide po nowe gt5 zobaczymy czy to zeczywiscie tak jest ze gt5 psuje czy ja poprostu mialem pecha ze grajac w gt5 padl mi naped
                Ile dałeś za wymianę napędu ?

Komentarz

Zamieszczone przez mlodyTDI
                  Zamieszczone przez SebastianVanMarx
                  Ile dałeś za wymianę napędu ?

85 funtow razem z wymiana

a tak na przyszlosc zamaist robic double-post to uzyj guziak edytuj

Komentarz

Może grają bez instalacji na dysku non stop wczytuje z płyty

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                      Może grają bez instalacji na dysku non stop wczytuje z płyty
                      ja instalowalem

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                        Moze te gry sa az tak wyzylowane (by moc konkurowac jakoscia z PC), przez to czasem slabsze egzemplarze nie wytrzymuja? W koncu to tylko sprzet masowy, a nie dopieszczony i niezawodny sprzet labolatoryjny. Awaryjnosc jest wliczona w cene, a wieksza awaryjnosc = czestsze zakupy = wiekszy zarobek = wieksza produkcja = wieksze sztuczne napedzanie rynku = ... dalej?
                        Bullshit. Też kiedyś wierzyłem w tę teorię

Komentarz

Coś w tym jest.Mi również padł laser podczas grania w GT5.Gra byla zainstalowana na dysku i poczatkowo zaczela sie dlugo dogrywac az po restarcie nie wlaczyla sie.Konsola nie widziala płyt ani Blu ani DVD ani CD. To była fat-40gb 4-letnia ale za czesto nie była uzywana.Obecnie kupiłem nową konsole z wiekszym dyskiem a ta pechowa wystawiona na allegro.

Bezawaryjnosci życze i wesołych świąt
                          The Drive Of Your Life.

Komentarz

Podobno 40gb i 60gb konsole ten problem dotyczył 1-2% konsol. A te nowsze mniej niż 1%.
                            Więc to może być zwykły zbieg okoliczności

Komentarz

tak i 3 tys innych przypadkow z udzialem GT5 i Padajacych Napedow to tez czysty przypadek,... goscie z sony sie (cenzura) Znaja a wy wiecie najlepiej... Ja Pie(cenzura) ja ten temat zalozylem zeby was ostrzec a nie po ty byscie pokazywali jacy z was uj wie co i wiecie najlepiej... Prosba Do Piotra lub Witka Zablokuj Ten Temat Bo Tu Juz Wystarczy...

Komentarz

ale to co mamy zrobić? przestać grać? czy kupić iksa i forze?

Komentarz

Pracuję...
                                X