Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Inne] Ostrzezenie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Inne] Ostrzezenie

W czasie tej przerwy grałem najczęściej w nowo zakupioną grę Bulletstorm. No raczej przez to nie mógłby rozpierdzielić się laser.

Komentarz

u mnie jest dziwna sytuacja, bo czasami grając w Fife 11 gra zacina się na jakieś 2 sekundy... czasem zdarzy się to raz na 2-3 mecze, a czasem 5 razy w jednym meczu... irytująca sprawa... gt5 chodzi raczej bezproblemowo...

Komentarz

Mi też posypał się napęd W GT5 pogrywałem ostatnio raczej sporadycznie, ale swego czasu katowałem je ostro. Ostatnio wróciłem do BC2 i jak zacząłem robić dobre wyniki napęd odmówił posłuszeństwa. Zbiegło się to z włamem do PSN. Co zrobić nic tylko sie wkur.....ić! Dodam, że to moja druga PS3, bo w poprzedniej posypało się coś tak, że wymienili mi na nową na gwarancji. Teraz wkładam płytę i słyszę tylko jakby próbował a nie mógł . Gdybym miał pewność, że to np laser to bym sobie wymienił sam bo nie jest to jakaś wielka filozofia z tego co widziałem na Youtubie. Za wymianę w moim mieście (Olsztyn) - tylko nie wiem czy całego napędu czy lasera zaśpiewali 450 pln :/. Ekspertyza 10 pln, ale domyślam się jak ona wygląda i jaki jest jej rezultat.

Komentarz

Pracuję...
        X