Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Inne] Ostrzezenie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Inne] Ostrzezenie

Zamieszczone przez Emre
    ale to co mamy zrobić? przestać grać? kupić iksa i forze?
    Graj tylko nocami i po cichu, nie krzycz na konsolę i nie rzucaj padem, klawisze wciskaj delikatnie i nie jeździj po pijanemu :mrgreen:

Komentarz

Dread hahahahah

a co do przedmowcy dreada to rob co chcesz ja tylko ostrrzeglem zeby ktos nie byl zdziwiony... wiesz co to znaczy ostrzezenie ??

Komentarz

Spokojnie.. Przecież to zwykła dyskusja :wink:
        Trzeba przyznać, że sprawa ciekawa.. Zobaczymy co będzie dalej. Dziwne, że padają po instalacji gry, przecież napęd ma po niej spokój
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Spokój? Mi się wydaje że nie jeden raz słyszałem jak konsola doczytywała dane (np. po zakończeniu wyścigu).
          Po prostu za dużo gramy w Gran Turismo i dlatego padło na nią.
          Czytałem że podobnie było z Final Fantasy. Również bardzo grywalna pozycja. Nawet nie chcę myśleć co by było gdybym dorwał New Vegas

Komentarz

Zamieszczone przez rafell626
            Spokój? Mi się wydaje że nie jeden raz słyszałem jak konsola doczytywała dane (np. po zakończeniu wyścigu).
            Tzn tak mi się przynajmniej wydawało, PS3 nie mam . Sorry jeśli wprowadziłem w błąd :wink:
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Rafell Ma Racje... Tez Nie Raz Slyszalem jak wczytuje... a jak by sie ktos zainteresowal tym zamiast sie wymadrzac to by poczytal ze gt5 kopiuje tylko Kolo 70% danych gry a reszte doczytuje ;]

Komentarz

Wiec Tak Naped w Konsoli Sie Zepsol Znow Przy Grze w GT5... To Juz Koniec Mojej Przygody z Ta Gra Nie Chce Juz Ryzykowac i Przechodze na TDU2 wszystkim ktorych poznalem dziekuje za wspaniala zabawe i wpspolnie spedzony czas

Pozdrawiam i Mam nadzieje Ze Do Pogrania w Jakas Inna Gre

Z Uszanowaniem SVM

Komentarz

To was zaskocze, mam PS3 FAT 40GB, i nic mi siÄ™ z napedem nie dzieje

Komentarz

Witam

Cóż nie powiem kiedy pare miesięcy temu pojawił się ten temat kpiłem z niego i uważałem że to mnie nie dotyczy. Kiedy przed chwilą przeglądałem forum przeczytałem czyjąś wypowiedź o głośnym ładowaniu i wtedy mnie tknęło. Pamiętam że w dzień premiery kupiłem grę i dziwiło mnie głośne wcześniej nie słyszane buczenie podczas ładowania, konsole kupiłem w wakacje 2010 Slim 120 GB. Pamiętam że zawsze przy ładowaniu dziwił mnie ten dźwięk. Zainstalowałem grę na dysku i normalnie grałem. Z czasem przestałem zwracać uwage na buczenie bo do niego przywykłem, więc nawet nie pamiętam kiedy ono ustało. Dzisiaj już mi nie buczy i konsola chodzi cicho. Myślicie że to buczenie to było męczenie się lasera Blu-Ray? Nie mam filmu zapisanego na płycie Blu-RaY więc nie wiem czy coś się uszkodziło. Jestem kompletnie zielony w tym temacie, konsole używam tylko do grania więc powiedzcie mi jak sprawdzić czy nic z laserem się nie stało.

Z góry dziękuje i pilnie czekam na odpowiedź.

Komentarz

Moj naped tez jest calkowicie ok, a gt5 leci z 12h na dobe (Bspec+troche A). Wiec wg mnie to jest przypadek. Jedyne co mi sie zaczelo dziac z konsola to grafika niezbyt dobrze wyglada w pewnych momentach, poniewaz widac jakies pionowe pasy na ciemnych elementach, i juz nie tylko w gt5 ale dopiero zauwazylem to w gt5 jak mi sie konsola przegrzewala po jakis 8 godzinach B spec i obraz +glos wariowaly by po chwili sie uspokoic. Moze ktos tak mial i cos na to poradzil?
                      A spec= 37 lvl
                      B spec= 40 lvl

Komentarz

Miałem takie coś kiedy grałem w fife 11 ale kup sprężone powietrze i psiknij troche w miejsce gdzie płyty wchodzą , może poprostu troszke laser się zakurzył, u mnie pomogło.

Komentarz

u mnie sie tak dzialo kilka dni przed tym jak laser poszedl sie (cenzura)

Komentarz

Zamieszczone przez Radioactiv
                            To was zaskocze, mam PS3 FAT 40GB, i nic mi siÄ™ z napedem nie dzieje
                            Mam taką samą i jak na razie nic się nie dzieje, a przetrwała 6 dni chodzenia cały czas z racji 24h wyścigów.
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zauważyłem że ostatnio zaczyna mi się coś za często coś instalować. W prawym dolnym rogu miga wskaźnik że "trwa instalacja" - zapewne oznacza to doczytywanie czegoś z płyty

Komentarz

Nie wiem czemu u was tak się dzieje, ale u mnie GT coraz rzadziej korzysta z płytki. Napęd słyszę tylko podczas ładowania torów i czasem w menu. Już sporo rzeczy zdążyła sobie konsolka zainstalować na twardziela. Dużo częściej słyszę napęd przy takiej FIFIe czy innych grach niż w GT.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

PracujÄ™...
                                X