Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Inne] Ostrzezenie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Inne] Ostrzezenie

Uwaga z przykroscia stwierdzam ze GT5 Psuje naped blu-ray.. dzisiaj mi padl... 5 moim kumplom tez w ostanim czasie odkad wyszla gra... a dzwoniac do sony powiedzialem ze po kupnie gry przestal dzialac naped to gosc odrazu sie zapytal czy to jest gran turismo 5 bo miaja juz duzo wymian konsol przez ta gre Co o tym sadzicie ?

Re: [Inne] Ostrzezenie

Nie wydaje mi się żeby przez grę padały napędy...
    Jedynie przez to że ciągle grają i konsola nie wytrzymuje ^^

Komentarz

Zamieszczone przez mlodyTDI
      Nie wydaje mi się żeby przez grę padały napędy...
      Z tym mógłbym się zgodzić ,bo ja mam dopiero 22 level na A-spec i 8 na B-spec..... a inni już 30!!!
      Nie sądzę żeby płyty niszczyły PS3
      Ps. mniej grać panowie!!! :wink:
      OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Zamieszczone przez mlodyTDI
        Nie ma prawa "nie wytrzymać". To jest sprzęt i ma działać :wink:
        Zastanawia mnie w jaki sposób rzekomo przez płytę z GT padają napędy. Kiedyś wiele PS2 miało problem z odczytaniem GT4 (DL), podczas gdy inne czytały bez problemu - ale napędy nie padały
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

U mnie po niecałym tyg grania w gt5 padł laser ale ja mam 60gb wiec swoje lata już miała, z drugiej strony używana była "od święta" jak wychodził NFS Ciężko ocenić czy to miała cos wspólnego.
          A-spec- 32
          B-spec- 33
          http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

kwestia jakie masz to PS3 fat/slim i jeśli fat to ile GB

jeśli nie daj Boże fat 40GB (możliwe że z włożonym większym dyskiem ktoś Ci opchnoł) to wtedy 100/100 będziesz mieć problem z napędem ,podobnie może być przy 60GB ale już nie tak często ... :wink:

Komentarz

slima 320 no i niestety nawet sam gosc z sony mowil ze ludzie dzwonia z problemami po graniu w gt5 a konsolke mam od stycznia i naprawde zadko byla uzywana

P.S. Konsola Byla Kupiona Nowa w Sklepie

Komentarz

Ciekawi mnie ten fakt... No nic nie poradzimy. Grać trzeba i jedynie przekonamy się na własnej skórze jak to będzie ^^
                Najwyżej poczekam i zakupię ps4 ^^

Komentarz

Mam konsolkę od tygodnia i zaczynam się bać

Komentarz

taka mala informacja z GTPlanet:

Raagentreg GTP Enthusiast
                    Hi :GTPlanet:

Last night before watching The Apprentice on BBC(last night was a good one if you missed it), I put on a B-Spec race so that I would come back and get my winnings.

Well after an hour and a half, I picked up the winnings and then pressed exit, as anyone would normally do. Then I noticed that the disc wasn't spinning whatsoever... And that loading wasn't going anywhere (but then again you can't tell that) as it was taking longer than usual. So I turned the system off completely, at the back. (The physical switch).

When I rebooted, the disc didn't even read, it wasn't even registered on screen... After trying many things with the disc, updating the PS3, etc... Nothing happened.

What do I do?
                    -------------------------------------------
                    Hig-GT Active Member
                    Could be a faulty disc drive ... Try putting another game into the disc drive and see if your PS3 detects that game ... If the PS3 doesn't recognize the other game then it looks like a faulty disc drive, if it does detect the new game then there could be a problem with the GT5 disc, is there another PS3 you could test GT5 on?

Raagentreg GTP Enthusiast
                    I've tried many games non of them work.
                    -------------------------------------------

Dziwne ze gosciowi padl Naped w czasie grania w GT5 jezeli "plyta nie moze niszczyc napedu" to jest jeden z przypadkow ktory znalazlem w google

Edit: a tu kolejny znow taki sam przypadek http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=141950 i dziwne ze zawsze tylk oprzy gt5 tak sie robi ^^

Komentarz

Pierdzielenie, moja to jeszcze lepiej chodzi po GT5

Komentarz

W razie czego da się to naprawić bez kupowania nowej konsoli ? Moja PS3 80gb kończy w tym miesiącu 3 lata i następną jaką chciałem kupić to dopiero PS4!

Komentarz

Takich przypadków to pewnie było tysiące przy różnych grach.

Komentarz

I taki jeszcze jeden maly przyklad kiedys jak mialem xboxa 360 to byla jedna gra o ile pamietam Gears of war co nie psula napedu tylko cala konsole (ROD wyskakiwal) wiec prosze was nie mowcie mi ze to nie mozliwe zeby gra/plyta psula konsole

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                              ja mam dopiero 22 level na A-spec i 8 na B-spec..... a inni już 30!!!
                              to straszne

Komentarz

PracujÄ™...
                              X