Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Licencje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Licencje

Zgadzam się z poprzednimi opiniami, w porównaniu do GT4 licencje w kolejnej części są śmiesznie proste. 60 złotek w 2 dni troszku mnie rozczarowało tak samo jak i eventy specjalne tez nie są zbyt wymagające. Czekam na jazdę bolidem Red Bulla możne tam będzie trudniej.
    gtplanet | InsideSimRacing | NENGUN

Komentarz

Kiedyś w GT (inne cześci niż 5) jak się licenzje wyzłociło to się było gościem na dzielnicy, a teraz? Phi!
      S na złoto prawie że w pierwszym podejściu
      All Gold Boy

Komentarz

Jestem przy iB (jeszcze nie zacząłem, dzisiaj sobie zrobię) i mam same słota i 3 srebra. Jak dla mnie koszmarem jest slalom Cooperem. Rzeczywiście te licencje są 100 razy prostsze niż w poprzednich częściach. Grając na padzie w GT4 robienie brązu w S nie było łatwe, a sreber miałem tam z 2. Teraz upraszczają zadania, żeby platynę łatwo zdobyć. Ale mimo to czegoś tu nie rozumiem: po co ułatwiają licencje, skoro żeby zdobyć platynę trzeba zdobyć złoto we wszystkich innych rzeczach (Vettel) oraz wbić 40 poz. w A-spec i B-spec (no i kierowca na 30)? Skoro reszta wyzwań jest taka trudna, to po kiego grzyba to ułatwili?

EDIT: Już prawie wszystko do Ib-5 zrobione na złoto, srebrny został tylko wyścig Ferrari 512BB kontra inne staruchy (ciągle mam problem z wyprzedzeniem tego 1. )

Komentarz

Zamieszczone przez wojtek2295
          Jak dla mnie koszmarem jest slalom Cooperem.
          Bez przesady ,tu akurat trzeba się rozpędzić dobrze na starcie (nie palić lacza ) i slalom tak "średnio" szeroko brać :wink: i masz złotko. Osobiście przyznaje że licencja "B" była dla mnie o wiele trudniejsza od "A". Szczególnie etap B-5 ,przejechanie peugotem tego łuku w mniej niż 18.9 największe zdenerwowanie osiągnołem jak wykręciłem 18.902 .. WTF!! ale wkońcu za 30 podejściem dało rade. dzisiaj zabieram się za "IC"

Komentarz

Teraz już wiem, że łatwy, bo najpierw na złotko zrobiłem slalom FT-86 i dopiero wtedy ogarnąłem technikę jazdy. Wróciłem do Coopera i za 1. podejściem złotko
            To z Peugeotem było najbardziej wnerwiające

Komentarz

Zamieszczone przez wojtek2295
              Teraz już wiem, że łatwy, bo najpierw na złotko zrobiłem slalom FT-86 i dopiero wtedy ogarnąłem technikę jazdy. Wróciłem do Coopera i za 1. podejściem złotko
              To z Peugeotem było najbardziej wnerwiające
              Ja Peugeota zrobiłem za 4 razem, najwięcej problemów (nie wiem dlaczego) sprawiła mi jazda SILVIĄ na Deep Forest. Krótki odcinek trasy, ale chyba dopiero za 10 razem przeszedłem... Super Licka niemal cała za pierwszym podejściem.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Rzeczywiscie latwiej jest zrobic licencje na kierownicy niz na padzie?

Komentarz

Czy ja Wiem wszystkie Zrobiłem Na Padzie Nie Które były trudne, ale nie aż Tak żeby ich nie przejść. Wystarczy Posiedzieć trochę nad nimi i będą Złota
                  A-Spec - 35lvl
                  B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
                  Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
                  My Photo Mode

Komentarz

Ja zrobiłem większość na padzie, dopiero ostatnio poprawiłem wszystkie na złoto. W dwa dni można uporać się ze wszystkimi, pod warunkiem że z kierownicą masz jakiekolwiek obycie

Komentarz

Z padem tez nie jest wcale tak trudno, meczysz jakas licencje prawie 4 godziny a po zrobieniu jej myslisz sobie "k***a a takie proste to bylo"

Komentarz

Nawet jeżeli na padzie czasami jest łatwiej, to już nigdy do niego nie wrócę... chyba że kierownica się rozwali. Wrażenia z jazdy bezcenne, po 30 okrążeniach w Nascarze zaczynam żałować, że nie chodzę na siłownię :-)

Ogólnie tam, gdzie potrzebna jest precyzja, lepsze czasy robi się na kierownicy. Pad pozwala natomiast błyskawicznie skręcić koła co jest pożądane, jeżeli zużycie opon nie gra roli. Na kierownicy można o wiele dłużej przejechać na jednym komplecie.

Komentarz

A zrobił ktoś to "nowe" B10 tą białą hondą? Bo ni cholery nie mogę tego ugryźć. Przed patchem grałem i byłem 4 i odpuściłem, teraz najlepsza pozycja jaką osiągam to 5.

Komentarz

Dla mnie przyspieszanie i hamowanie GT-Rem Spec V to jakis istny horror. Robiłem to chyba ze 100 razy i nie moge przejsć..
                            NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Mi tam za pierwszym razem brakowało 0.085 do złota, potem dałem ABS na 10 i wpadło za pierwszym razem

Komentarz

Dzięki za wskazówkę! :wink:
                                NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Pracuję...
                                X