Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Licencje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Licencje

Zamieszczone przez Sasek
    Na padzie nie da się zrobić wszystkiego na złoto. No chyba, że się włączy wspomagacze. Ja przejechałem wszystko na złoto bez wspomagaczy, tylko ABS1, kierownica DFGT.
    Ależ to jakiś absurd, wspomagacze + automat to nic innego jak dluższy czas przejazdu, na swoim przykładzie podaje że jak dotad 55 złot i 5 sreber na padzie, bez absu i esp w 2 weekendy, w tygodniu tylko czasówki

pozdrawiam wszystkich ktorzy nie ulegli pokusie ułatwienia sobie gry i walcza jak na kierowce przystało - na padzie ))

bo jak np. grac na kierownicy leząc ? no nie da sie
    co tu gadać, tu trza grać

Komentarz

licencje odziwo sa proste... jedyne co sprawilo mi trudnosc to te dochamowania, ale wystarczy metoda prob i bledow znalezc punkt hamowania i jestesmy w domu, do tego na trasie rzym mazda 6 ten dlugi zakret tez duzo sie meczylem

Komentarz

Ja to jestem noga: gold-7, silver-chyba 15, bronze-reszta ale na padzie

Komentarz

Ja wszystkie licencje zrobiłem na złoto bez wspomagań na padzie

Garaż- http://www.mygranturismo.net/33020

Komentarz

Bo ty jesteś koksu.

Komentarz

Zamieszczone przez ptasiu
              pozdrawiam wszystkich ktorzy nie ulegli pokusie ułatwienia sobie gry i walcza jak na kierowce przystało - na padzie ))
              Toć to zdanie to jakiś paradoks... Nie widziałem jeszcze prawdziwego kierowcy jadącego na padzie. W każdej szanującej się lidze wygrywają ci na kierownicy.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Już sobie wyobrażam jak Coultard zapierdziela na padzie w LaMans

Komentarz

prawdziwi konsolowi kierowcy )
                  co tu gadać, tu trza grać

Komentarz

Ale granie na kierownicy sprawia frajde i uczy, może i ułatwia grę, ale nie z tego powodu ludzie wolą kierownicę od pada. Basta

Komentarz

czy uczy? moze lepszej jazdy na konsoli tak ale tego w prawdziwym swiecie? pomimo tego calego GT Academy to i tak jestem sceptycznie nastawiony na zdanie ze jazda na konsolowym symulatorze na kierownicy uczy zachowania na drodze...

Komentarz

No, chodziło mi o konsole a nie o prawdziwy świat. Sorki za nie sprecyzowanie.

Komentarz

Zamieszczone przez osa54
                          czy uczy? moze lepszej jazdy na konsoli tak ale tego w prawdziwym swiecie? pomimo tego calego GT Academy to i tak jestem sceptycznie nastawiony na zdanie ze jazda na konsolowym symulatorze na kierownicy uczy zachowania na drodze...
                          Trochę w tym racji jest, ale taki Lucas Ordonez po kilku latach jazdy już staje na podium w wyścigach Le Mans w swojej klasie, co prawda pomagają mu inni kierowcy ale bez dwóch zdań trzeba powiedzieć, że ma talent. A zaczynał przecież na GT i innych symulatorach. Więc coś w tym jest. Pewnie przede wszystkim chodzi o poznanie toru.
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

uwazam ze Ordonez ma wrodzony talent... no badzmy szczerzy, nie da sie tak nauczyc jazdy prawdziwym samochodem na konsoli!... trudno jest nabyc takie umiejetnosci nie siedzac w samochodzie...
                            poznanie trasy? tak, w tym GT5 moze pomoc ale tylko ogolnikowo... Clarkson chcial kiedys zobaczyc czy jezdzac w GT4 po Laguna Seca da rade pozniej wykrecic podobny czas na tym torze w prawdziwej NSX... sorry ale na TV nie masz przeciazen, nie czujesz jak samochod skacze, i nie musisz sie bac wchodzic w zakrety... wynik? 1.41 na GT4... 1.57 w naszym swiecie
                            http://www.youtube.com/watch?v=olWCXfwTvhI

Komentarz

Z clarksonem to prawda tylko że on grał na padzie a na padzie nie była taka symulacja jak ta w gt5

Komentarz

no ok, ale pomimo tego ze gral na padzie to czas byl bardzo slaby... a nawet nei zblizyl sie do tego czasu w realu a mysle ze clarkson wcale nie jest takim zlym kierowca...

Komentarz

Pracuję...
                                X