Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Licencje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Licencje

Gram na padzie i mam 33 złota ogólnie, a 27 srebr. I chcę dążyć do 60x złoto.

Z tego co pamiętam to w GT4 także było dużo trudniej zdobyć złota. A co do GT5 to myślę ,że ułatwili to, by każdy mógł zdobyć Platyne z GT5. A jak wiadomo podstawowym trophy jest złoto we wszystkim

Komentarz

Witam,

Mam pytanie, mianowicie przeszedłem wszystkie licencje w GT5 Prologue,

Czy da się je jakość przegrać do GT5?

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
        Myślę. że nie będzie większych problemów z zaliczeniem wszystkich licencji i Special Eventów na złoto, skoro w IA mam 7 złotych pucharów
        Wystarczyło trochę cierpliwości i samozaparcia a wasza rada, żeby we wspomagaczach było włączone tylko ABS na 1 okazała się bardzo pomocna

Pozdrawiam :wink:
        Zobaczymy jak wbijesz 30 poziom i pojawi Ci się wyzwanie Vettela. Tak jak wszystko pozostałe robiłem bez większych problemów tak tu na najłatwiejszym z trzech torów Monzie miałem stratę 1,5 sekundy do brązu. Jeżeli ktoś gra na padzie to brąz w tym będzie szczytem możliwości. Co ciekawsze to jest całkiem inna jazda niż normalnym samochodem.

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
          Zamieszczone przez angello67
          Myślę. że nie będzie większych problemów z zaliczeniem wszystkich licencji i Special Eventów na złoto, skoro w IA mam 7 złotych pucharów
          Wystarczyło trochę cierpliwości i samozaparcia a wasza rada, żeby we wspomagaczach było włączone tylko ABS na 1 okazała się bardzo pomocna

Pozdrawiam :wink:
          Zobaczymy jak wbijesz 30 poziom i pojawi Ci się wyzwanie Vettela. Tak jak wszystko pozostałe robiłem bez większych problemów tak tu na najłatwiejszym z trzech torów Monzie miałem stratę 1,5 sekundy do brązu. Jeżeli ktoś gra na padzie to brąz w tym będzie szczytem możliwości. Co ciekawsze to jest całkiem inna jazda niż normalnym samochodem.
          Kurde masz rację nie pomyślałem o tym wyzwaniu Próbowałem z tym się zmierzyć u kumpla i było naprawdę ciężko. Zobaczymy czy uda mi się zdobyć przynajmniej brąz grając na padzie :wink: Przyznam się szczerze, że nie uważam się za kozaka więc brąz w tym wyzwaniu będzie naprawdę dobrym odznaczeniem

Komentarz

Zamieszczone przez grzybek8906
            Witam,

Licencje w GT5P?

Komentarz

Zamieszczone przez drift-r
              Zamieszczone przez grzybek8906
              Witam,

Licencje w GT5P?
              Nie da się tak jak nie da się przegrać autek i pieniążków a po drugie w GT5P nie było licencji...
              A-spec- 39
              B-spec- 36
              D.Brown - 35 Bardzo opanowany
              H.Schumacher - 32 Åšrednio opanowany
              T.Dickerson - 31 Åšrednio porywczy
              I.Bass - 31 Bardzo porywczy
              O.Nowak - 33 50 / 50
              B.Barrios - 31 Åšrednio opanowany

Komentarz

Ja mam wszytkie na złoto ale nie powiem żeby były banalne....

Komentarz

Zamieszczone przez kingkill33
                  Ja mam wszytkie na złoto ale nie powiem żeby były banalne....
                  Szacunek :wink: Ja mam dopiero ponad 40 złotek w licencjach

Komentarz

Padem

Komentarz

co do pawel123 w licencji B5 ja mam 18.811s ale widziałem filmik da się to zrobic w 3 sek oszukując poprostu skręc w barierki tam gdzie linia mety

Komentarz

Zamieszczone przez kingkill33
                        co do pawel123 w licencji B5 ja mam 18.811s ale widziałem filmik da się to zrobic w 3 sek oszukując poprostu skręc w barierki tam gdzie linia mety
                        Wiesz co to jest edycja post'a? W ogóle wiesz jak powinno się korzystać z forum? Godverdomme...

Komentarz

Taa wiem.... będę się stosował sorry Winetou ....

Komentarz

Oj, ciężkie są te licencje, najtrudniejsze te ostatnie, praktycznie niemożliwe do wykonania na złoto. Jak dotąd przeszedłem 40 licencji i z 7 mam złotych, 36 srebrnych i 2 brązowe.
                            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Mówisz o Specjalnej Licencji? IMHO najłatwiejsze do zrobienia na złoto.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie powiem, łatwo nie jest ale da się Zamiast grać w wyścigi tak jak inni, od początku katuje licencje i nie przechodzę do następnej dopóki nie zrobię aktualnej na złoto kończę właśnie licencje IB - już posiadam 37 złotek i żadnego brązu ani srebra ciekawe jaka będzie IA...
                                A-Spec 30 lvl
                                B-Spec 34 lvl

Komentarz

PracujÄ™...
                                X