Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Licencje
Zwiń
X
-
Re: Licencje
Nie musze w to grac, by widziec, ze 3/4 filmow na yt to zlota, a mamy... miesiac po premierze.
Nie "haterem", tylko realnie oceniam to, co widze, a widze niedopracowana i prosta gre, wypuszczona w swietnym momencie w roku do zbicia kasy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Quattrohttp://www.youtube.com/watch?v=2GxCY-JTv3U&feature=player_embedded
B5 - Wersja dla lamerów
Komentarz
-
Zamieszczone przez angello67Czy jest ktoś kto zrobił wszystkie licencje na ZŁOTO posługując się tylko pademNie ma rzeczy niemożliwych !!!
A-spec- 39
B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Średnio opanowany
Komentarz
-
Zamieszczone przez sbstnfZamieszczone przez angello67Czy jest ktoś kto zrobił wszystkie licencje na ZŁOTO posługując się tylko pademNie ma rzeczy niemożliwych !!!
Komentarz
-
W porównaniu do 4 te licencje są naprawdę ułatwione3 dni temu zacząłem dopiero grać w GT5 po 3h dziennie i już pierwsze trzy licencje (B,A,IC) mam zaliczone na złoto - grając padem
Także, nie ma takiej tragediiTrochę umiejętności, samozaparcia i wszystko jest wykonalne
Zobaczymy jak będzie później
A-Spec 30 lvl
B-Spec 34 lvl
Komentarz
-
Komentarz
-
Myślę. że nie będzie większych problemów z zaliczeniem wszystkich licencji i Special Eventów na złoto, skoro w IA mam 7 złotych pucharów
Wystarczyło trochę cierpliwości i samozaparcia a wasza rada, żeby we wspomagaczach było włączone tylko ABS na 1 okazała się bardzo pomocna
Pozdrawiam :wink:
Komentarz
Komentarz