Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

mam pytanie czy jest jakiś sposób by auto wyskoczyło na giełdzie samochodów używanych? przejechałem juz z 30 wyścigów i dalej go tam nie widziałem... a mam już kase na tą formułe i teraz tylko czekam by ją kupić...
    You'll Newer Walk Alone

Komentarz

Najłatwiejszym sposobem jest wejść w licencje b1 i przejść strzałką od b1 do b6, powinieneś mieć cały garaż nowych samochodów.

Komentarz

Szanowni koledzy

Mam pewien problem, który nie wydaje mi się zbyt rzeczywisty.
        Chodzi mi o opony a mianowicie, po 3-im już okrążeniu na krętych trasach (tor nie ma tu znaczenia) opony strasznie dymią. Moim zdaniem jest to nienaturalne. Jestem miłośnikiem motoryzacji ale jeszcze z czymś takim się nie spotkałem. Może mam coś źle ustawione w moich autach. Głównie dotyczy to aut po tuningu. Auta z przednim napędem powyżej 300 KM mają ten problem, auta z napędem 4x4 powyżej 500 KM też tak mają a o autach z tylnym napędem już nie będę wspominał
        Nie wyobrażam sobie jazdy w wyścigach wytrzymałościowych.

Będę bardzo wdzięczny za każdą uwagę na ten temat.

Jeżeli istnieje temat dotyczący problemów z ustawieniami aut to proszę modów o przeniesienie tego posta

Komentarz

Jeszcze jakbyś napisał na jakich oponach jeździsz.

Komentarz

Zamieszczone przez GucciHigh
            Ponawiam pytanie! Czym przejechać "Like the Wind"?

Powiedzmy, że omijamy opcje z Peugeotem HDi FAP

Mazda Furai Concept'08 tunning musi byc i na luzie. Najłatwiejsza opcja dostajesz furke za ktorys z poczatkowyc wyscigow w B-spec

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
              Jeszcze jakbyś napisał na jakich oponach jeździsz.
              Najczęściej na wyścigowych miękkich ale na innych też jest podobnie Tak czy inaczej czegoś takiego nie zauważyłem w realnym świecie, żeby po 6 minutach jazdy opony dymiły

Komentarz

To jest 6 minut na krętym torze wyścigowym, a nie przejazd po bułki. Dbaj trochę o opony bo one też mają swoje granice, jeżeli opóźniasz hamowanie to szybciej je wykańczasz, poza tym miękka mieszanka ma to do siebie, że daje dużą przyczepność kosztem trwałości.

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
                  To jest 6 minut na krętym torze wyścigowym, a nie przejazd po bułki. Dbaj trochę o opony bo one też mają swoje granice, jeżeli opóźniasz hamowanie to szybciej je wykańczasz, poza tym miękka mieszanka ma to do siebie, że daje dużą przyczepność kosztem trwałości.
                  Marru ja wszystko rozumiem Chodzi mi o to, że jest to chyba nie realne. Nie spotkałem się z oponami na 3 okrążenia,no chyba, że jeszcze nie wiem wszystkiego o sportach samochodowych. To jak mam zrobić 10 "ostrych" okrążeń na sportowych miękkich gumach Może mam wtedy dobierać średnio twarde Z tym, że wtedy przeciwnicy są przede mną i ciężko ich dogonić. Nie jestem początkującym kierowcą w serii GT aczkolwiek chyba czegoś jeszcze nie wiem

Pozdrawiam

Komentarz

W normalnych wyścigach mogą być dymiące jeśli zawodnik jedzie uślizgiem albo jak ostro startuje. W grze po prostu jak zaczynają dymić to masz słabą przyczepność i trzeba zmienić.
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Jak katujesz opony to na 3 okrążenia mogą być spokojnie. Nikt nie powiedział, że masz zrobić 10 okrążeń na nich, jeżeli nie potrafisz to nie zrobisz, proste.

Komentarz

panowie czym GT ALL STARS (klasa ekspercka)

Komentarz

Dymiące=przegrzane, po chwili od uślizgu się ochładzają same, niczego nie trzeba wymieniać

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                            Zamieszczone przez Marru
                            Marru ja wszystko rozumiem Chodzi mi o to, że jest to chyba nie realne. Nie spotkałem się z oponami na 3 okrążenia,no chyba, że jeszcze nie wiem wszystkiego o sportach samochodowych. To jak mam zrobić 10 "ostrych" okrążeń na sportowych miękkich gumach Może mam wtedy dobierać średnio twarde Z tym, że wtedy przeciwnicy są przede mną i ciężko ich dogonić. Nie jestem początkującym kierowcą w serii GT aczkolwiek chyba czegoś jeszcze nie wiem

Pozdrawiam

a po co tu mowic o "realnych zjawiskach" nie zapomnij ze w grze jest jak by czas i zuzycie troche szybciej... w realu tez nie zrobisz okrazenia na tsukubie w powiedzmy 3 min... tylko w 7 ( to tylko przykalad) wiec jak szybciej robisz okrazenia niz w realu to wiadomo ze zuzycie opon tez jest przyspieszone nie ??

Komentarz

EOT
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

I wszystko jasne A ja myślałem, że ustawiam coś nie tak w samochodzie i że to ma wielki wpływ na zużycie opon :mrgreen:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X