Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowiedzi

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowied

Dzięki,

bo chciałem jechać autem klasy premium (widok z wnętrza) dlatego zakupiłem R10 TDI, dotychczas śmigałem Merc-Sauberem, tyle że widzę że to R10 się trudniej prowadzi no i gorzej przyspiesza. Auta klasy GT3 chyba nie poradzą sobie, no może jakby je zmodyfikować.

Jakieś inne auto (premium) polecasz jeszcze do tego wyscigu?

Komentarz

Ja jadę Mazdą 787B Stealth Model ( model z kodów ), może zwykłą spróbuj co jest w salonie pewnie to samo prawie będzie, ewentualnie Peugeot 908 czy 905 ( nie pamiętam nazwy ) HDi. Innymi ciężko sobie poradzić. Też bym jechał Premium, chociaż znajomy jedzie Pescarolo i chwali sobie że dobrze widać w nocy...
      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
      B Spec - 40 level
      60 x Gold
      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Jezeli chodzi ci o jakikolwiek widok z wnetrza,to kilka dni temu wyszla aktualizacja,ale kazdy wie ze te kokpity to zwykla lipa niestety. Jezeli chcesz miec dobrze odwzorowany kokpit to tak jak HAJ$U napisal,czyli peugeot 908 hdi fap,najszybszy prototyp le mans z premium

Komentarz

Dzięki zakupię tego francuza i nim pojeżdżę i zobaczę, czy dam radę nadgonić R10tką. rozumiem, że do tego wyścigu należałoby dokupić największą turbosprężarkę, czy da radę to wygrać całkowicie seryjnym autem? W stawce przeciwników zdaje się, że widziałem auta o mocy 900 km. Hmm.. Trochę mi się nie uśmiecha jazda przez 20 godzin, żeby na 4 godziny przed końcem oddać prowadzenie, a nie chcę w sumie żeby było za łatwo.

Komentarz

Tym audi,to nie masz co jechać,bo ono jest dobre,ale jak jest limit PO do 700. Ale jak nie ma ograniczonego PO to Audi nie ma szans pod żadnym względem. Czyli:Audi ma PO około 698,a Peugeot ma około 722. Pytałeś o turbosprężarke,tak najlepiej jak kupisz tą najdroższą. Pisałeś też,że twój kolega będzie jechał Pescarolo,jeżeli pojedzie w c60 hybride to na prostych bedzie wam odjeżdżał,ale za to na zakrętach górą jest peugeot. Na dodatek c60 jest narewiste jak chol**a i nie zawsze można nad nim zapanować.
            Życze powodzenia w wyścigu

Komentarz

Krótka piłka:
              Le Mans 24h Bentley czy Peugeot 908? Da się spokojnie objechać z bezpiecznym zapasem ten wyścig Bentleyem?

Komentarz

Mi się lepiej Peugeotem latało osobiście. Bentley bez szału

A Spec - 40 level
                B Spec - 40 level
                60 x Gold

Komentarz

Ja właśnie jadę Le Mans 24h Mazdą 787B, jestem pierwszy z przewagą ponad 1 kółka, dokupiłem co było można i śmiga bez problemu, drugi jest właśnie Bentley bodajże, 3 Toyota GTONE a 4 Audi R10

Komentarz

Witam,

Próbuje przejechać w B-Spec (klasa zawodowa) British Lightweights niestety jest tam wymagane, aby samochód był wyposażony w Komfortowe Miękkie opony. Wybieram do tych zawodów Lotusa Motor Sport Elise '99 (276KM, 700kg, PO526) - na tych oponach samochód strasznie się ślizga i cała przewaga jaką osiągnie jest tracona na każdym ostrzejszym zakręcie. Nie potrafię tego opanować - co proponujecie? Proszę o pomoc w wyborze odpowiedniego samochodu.
                    A-Spec - 29 poziom
                    B-Spec - 23 poziom

Komentarz

Do zawodów sezonowych "Hot Hatch Championship" polecam seryjne BMW Z4 M Coupe na Wyścigowych miękkich. PO w salonie to 469, PO wymagane 470. Odstawiasz wszystkich już na pierwszym lub drugim okrążeniu.
                      Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Bardzo pomocne
                        Zamieszczone przez lisbb
                        British Lightweights
                        Zamieszczone przez Patras_97
                        Hot Hatch Championship
                        Serio? To dlatego Enzo przy 600PO na Sportowych miękkich nie umiałeś opanować, przyzwyczaiłeś się do Wyścigowych miękkich.
                        Zamieszczone przez patras_97
                        BMW Z4 M Coupe na Wyścigowych miękkich
                        Ja polecam najzwyklejszego Elise, powinno załatwić sprawę

Komentarz

Dziękuje za odpowiedź. Poszło i udało się

W tej samej klasie zawodowej (B-Spec) jest wyzwanie dla samochodów Ferrari. Mam Enzo Ferrari '02 - sprawdzałem wśród przeciwników - najmocniejsze i najwięcej PO. Niestety najlepsze miejsce jakie zajmuje to 2. Czy to znaczy, że kierowca do niczego czy coś mogę poprawić?
                          A-Spec - 29 poziom
                          B-Spec - 23 poziom

Komentarz

Ja nad nim ledwo panuje na wyścigowych bo jest ono już zarąbiście zużyte a szkoda mi 500 000 Cr. na przywrócenie sztywności i drugie 500 000 Cr. na naprawę silnika
                            Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Zamieszczone przez Patras_97
                              Ja nad nim ledwo panuje na wyścigowych bo jest ono już zarąbiście zużyte a szkoda mi 500 000 Cr. na przywrócenie sztywności i drugie 500 000 Cr. na naprawę silnika
                              Moje też jest zjechane, ale nie sądze że to ma wpływ aż taki że nie idzie ogarnąć samochdu. Zaporowa moc i tyle, bez blokad ciężkie do ogarnięcia.

A Spec - 40 level
                              B Spec - 40 level
                              60 x Gold

Komentarz

Co polecacie do A-Spec (oraz do B-Spec) - klasa ekspercka - seria wyścigów " Gwiazdy Gran Turismo". Macie jakieś sprawdzone samochody, które są dostępne i można nimi spokojnie wygrywać w tych zawodach? Zaznaczam, że nie mam kierownicy i muszę grać na padzie.
                                A-Spec - 29 poziom
                                B-Spec - 23 poziom

Komentarz

Pracuję...
                                X