Re: Jakim samochodem przejechać wyścig? - pytania i odpowied
Witam wszystkich proszę was o pomoc mianowicie nie mogę sobie poradzić w tybie B-Spec klasie eksperckiej wyścig Gran Turismo Star kupiłem Peugeot 908 HDI może ktoś boradzi mi jakieś ustawienia do tego auta albo jakim samochodem to przejechać wielkie dzięki za pomoc
marcin28
ja zaliczyłem ten wyścig Formułą Gran Turismo Jeśli zostało Ci jeszcze coś pieniędzy to powinieneś ją znaleźć w Sieciowym Salonie Kolekcjonerskim za 2 500 000 Cr
Siema. Do tej pory grałem w GT5P sobie i inne gierki ale niedawno kupiłem GT5 i mam pytanie.
Zostały mi wyścigi europejskich klasyków , wyścigi włoskich oraz wyścigi ferrari. Czy to zabytkowe ferrari z salonu za ok 100 tyś będzie dobre do tych wyścigów? Mam narazie tylko 17 poziom bo za dużo kasy wywaliłem w tuning aut i mam teraz ledwo 120tyś i tylko na to stare ferrari mi wystarcza.
Czy to będzie dobry zakup aby wykona wyzej wymienione konkurencje?
Drugie pytanie. Czy do world supercar nada się buick special? Dostałem go niedawno ale kijowo się nim steruje. Zrobiłem go do ponad 700KM ale w zakrętach lata jak żyd po pustym sklepie. Coś polecacie zamiast tego?
// Kolego zapoznaj się z regulaminem, bo na samym początku podpadasz. Zobacz sobie punkt 17 regulaminu. Jak zauważyłeś można wyróżnić tekst bez używania kolorów. //
Chyba żebyś wydał 20 baniek i miał go odfajkowanego w garażu. Ja się waham czy nie kupić, ale narazie mi się nie chce farmować na niego o zera. Jedyny jaki mi w premium brakuje.
A i chyba to nie ten dział na to pytanie. Bardziej odpowiedni Pytania i odp odnośnie GT5 na przyszłość
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
czas na LeMans24, do wyboru mam 2 auta. Mercedes - Sauber Race Car '89 - 1028KM lub Audi R10 TDI Race Car '06, obecnie ponad 700 KM. Moje pytanie brzmi:
1) jak ma się spalanie takiego Mercedesa Saubera '89 do Audi R10 TDI oraz
2) jak to jest z spadkiem osiągów obu aut. Tj. po pewnym czasie jazdy mercedesem z jego 1028 km, robi się coś koło 900. Zastanawiam się jak bardzo ta moc spadnie podczas całych 24 godzin. Czy w tym względzie audi będzie bardziej "pewne" co do osiągów? tj. czy też spada moc tego auta?
3) jak to jest z oponami deszczowymi, czy patche wydawane przez PD poprawiły skuteczność (różnicę) opon deszczowych względem wyścigowych miękkich? Kiedyś Suzukę przejechałem na wyścigowych miękkich cały wyścig w deszczu i przeciwnicy nie mogli mnie dogonić w ogóle. Warto zmieniać na deszczowe opony podczas deszczu?
1) Ja dużej różnicy nie widziałem w spalaniu także nie zwracałbym na to uwagi
2) Moc spadnie i w jednym i drugim, a osiągi będą wystarczające
3) Ja właśnie jadę w deszczu dobówkę i na deszczowych nie ogarniam tematu, jadę na miękkich wyścigowych i daję radę
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Komentarz