Widocznie stwierdzili, że muszą być też zawody dla dzieci Bo pewnie miały wcześniej problemy z przejściem.
Najgorsze jest to, ze tworcy gier zapominaja o tych hardkorowcach, stalych fanach swoich pozycji. Wszystko idzie w strone "gra dla kazdego", wiec nie zdziwie sie, jesli w tej lub nastepnej czesci bedzie mozna samemu zmienic kolo albo przetrzec szybe w myjni za pomoca tego swiecacego Move wibratora.
Panowie pochwalcie się swoimi wynikami w drifcie na zawodach sezonowych Ostatnio dość długo męczyłem Cape Ring i zająłem 2203 miejsce w rankingu, czyli uważam że z moimi "umiejętnościami" nie jest aż tak źle. Z tego co widziałem to dużo osób jeździ jakimś Special'em albo Cerberą.
w gt5 fajne są ruchome części samochodów - np. nigdy nie sądziłem że mclaren f1 ma aktywny spojler, czy nawet taki sls
ale chyba tylko do spojlerow i wycieraczek sie ograniczyli
lamborghini murcielago - przeciez ma z boków na wysokości tylnych kół wysuwane chwyty powietrza. ktos je uruchomil? moze grzejac silnik czy cos... jednak przy agresywnej jezdzie na suzuce nic sie nie dzialo
Skaczę i aż to w oczy boli. Tak samo jak spada framerate przy wyścigach na deszczu (Tskuba bądź Suzuka). Czyżby dziecko Sony było przereklamowane pod względem wydajności?
Komentarz