Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [GT5] Chat

Nie ukrywam, że też lubię nim śmigać :mrgreen: Może kiedyś się doczekamy

Komentarz

Thrustmaster T500RS - Gran Turismo 5 Official Wheel First Look & Un-boxing:
      http://www.youtube.com/watch?v=SsV3bJnq ... _embedded#!
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

ta,... i cena 499$ :mrgreen: jedną rzecz ma bardzo dobrą. Łopatki nie są sprzężone z kierownicą

Komentarz

Zamieszczone przez bartek123
          Wyszła następna głupota GT5: dobiłem teraz do 20 000 000 i wyskoczył napis 'Nie można mieć więcej niż 20 000 000 kredytów'
          Też to miałem ale znalazłem świetne rozwiązanie... Ferrari P40 '67 i po problemie

Komentarz

Ferrari F1 chyba kosztuje 20.000.000

Komentarz

Ale nie możesz go nigdzie użyć prócz treningu i arcade.

Komentarz

Wrzucilem wam cala liste FAQ. Mam nadzieje, ze sie przyda. Jesli macie jeszcze jakies pomysly, wysylajcie je do moderatorow.

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                  Widocznie stwierdzili, że muszą być też zawody dla dzieci Bo pewnie miały wcześniej problemy z przejściem.

Najgorsze jest to, ze tworcy gier zapominaja o tych hardkorowcach, stalych fanach swoich pozycji. Wszystko idzie w strone "gra dla kazdego", wiec nie zdziwie sie, jesli w tej lub nastepnej czesci bedzie mozna samemu zmienic kolo albo przetrzec szybe w myjni za pomoca tego swiecacego Move wibratora.

Komentarz

Panowie pochwalcie się swoimi wynikami w drifcie na zawodach sezonowych Ostatnio dość długo męczyłem Cape Ring i zająłem 2203 miejsce w rankingu, czyli uważam że z moimi "umiejętnościami" nie jest aż tak źle. Z tego co widziałem to dużo osób jeździ jakimś Special'em albo Cerberą.

Komentarz

• Re: [GT5] Chat

ja miałem na Cape Ring 1199 miejsce w momencie zakończenia driftu (8764) VW Karmann Ghia po full tuningu.

Komentarz

w gt5 fajne są ruchome części samochodów - np. nigdy nie sądziłem że mclaren f1 ma aktywny spojler, czy nawet taki sls

ale chyba tylko do spojlerow i wycieraczek sie ograniczyli

lamborghini murcielago - przeciez ma z boków na wysokości tylnych kół wysuwane chwyty powietrza. ktos je uruchomil? moze grzejac silnik czy cos... jednak przy agresywnej jezdzie na suzuce nic sie nie dzialo
                        Nurburgring: Bentley Speed 8- 6:12

Komentarz

Polecam Mitsubishi HSR. Tam to dopiero jest skrzydełek jak w podpaskach.

Komentarz

no taa... ale samochód premium? bez tak istotnego szczegółu?
                            tym mitsem sie w gt4 najezdzilem - zachowywał sie jak płetwiasta ryba
                            Nurburgring: Bentley Speed 8- 6:12

Komentarz

Apropos wycieraczek i wysuwanych świateł. Czy tylko ja mam wrażenie, że ich animacja lekko skacze? Wycieraczek szczególnie?

Komentarz

Skaczę i aż to w oczy boli. Tak samo jak spada framerate przy wyścigach na deszczu (Tskuba bądź Suzuka). Czyżby dziecko Sony było przereklamowane pod względem wydajności?

Komentarz

Pracuję...
                                X