Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 5 Chat

Tak jak w niektórych działach otwieram wątek na wasze rozmowy na temat GT5. W niektórych wątkach walicie na potęgę nie od rzeczy więc wychodzimy wam na przekór abyście nie musieli zakładać wątków na podobne pytania. Teraz prośba do moich robaczków po fachu aby różnego rodzaju spamy tu przenieśli.

Re: [GT5] Chat

Przydałby się chat do turniejów online. Bo te pisanie pad'em jest wkurzające i cenzuruje słówka, które nie są przekleństwami. Nie każdy też ma headseta, więc taki czat by się przydał, ale w formie flasha, bądź innego typu.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Jakie klawiatury przewodowe współpracują z PS3? Bo jest informacja że można podłączyć klawiaturę/myszkę do portu USB. Bo rzeczywiście pisanie padem jest bardzo denerwujące.

Komentarz

Ja mam klawiaturę Mediatech'u z USB i nie działa
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja mam jakąś NGS tylko centralkę podłączałem pod usb i zarówno klawiatura jak i mysz działają.

Komentarz

Powinna dzialac kazda klawiatura z bluetooth - mam z zestawu dellowskiego i dziala bez problemu, tylko czasem jakies dziwne akcje z zasiegiem ma. Kablowej nie probowalem.

Komentarz

Są takie małe, gumowe klawiaturki. Zwinąć ją można, taka by była idealna do PS3.

Komentarz

ja mam jakąś za 30zł z media na usb i działa bez problemu myszka usb też śmiga
                jak sprawdzę dokładnie oznaczenie klawiatury to napiszę

Komentarz

Witam
                  Mam obecnie poziom 19 i z tego co czytałem na forum uszkodzenia aut są po poziomie 20, czy jest moąliwość wyłączenia uszkodzeń?
                  Pozdrawiam wszystkich

Komentarz

Da się grać w GT5 na kierownicy Logiteh Wingman Formula GP? Bo kumpel nosi się z zamiarem kupienia GT5 a ma taką kierownicę w domu i by chciał na kierownicy pograć, a nie wiemy czy gra to obsłuży, a ja nie mam teraz jak sprawdzić

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Zamieszczone przez luki_92_92
                      Da się grać w GT5 na kierownicy Logiteh Wingman Formula GP? Bo kumpel nosi się z zamiarem kupienia GT5 a ma taką kierownicę w domu i by chciał na kierownicy pograć, a nie wiemy czy gra to obsłuży, a ja nie mam teraz jak sprawdzić
                      Jak kupi i podłączy to się dowie :wink:

Komentarz

A bardziej serio?

Komentarz

najwygodniej jest miec voice chat, wystarczy każda sluchawka do telefonu na bluetooth i możecie sobie gadać podczas wyścigu, jak i w poczekalni, nie trzeba pisać i jest fajnie, podczas wyścigu można wieszać psy na kimś kto nas wku....ia , polecam, lepiej niż pisanie no i szybciej, a co do klawy ja mam zwyklego logitecha na usb za 20pare zł i działa.
                          co do słuchawki jak by ktoś nie wiedział, dodajemy ją w głównym menu ps3, tam gdzie są urządzenia bluetooth potem w grze jest już automatczynie

Komentarz

Tylko za Licencje b placa? bo teraz robie a i nie dostaje wogole kasy za wyścigi?

I czy jak licencje zaliczyłem na srebro i dostałem autko jakieś tam to czy jeżeli poprawie to na zloto dostane nastpne?
                            A-spec- 32
                            B-spec- 33
                            http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Ja w ogóle nie dostałem kasy za licencje

Komentarz

PracujÄ™...
                              X