Sorki nie zauważyłem. No to widać czemu DLC nie wychodzi regularnie - byli zajęci tym "eventem". Ciekawy pomysł, mam nadzieję, że gracze z naszego forum zajmą wysokie pozycje
Koledzy mam prośbę, niech ktoś mi podpowie jak zrobić na złoto licencję IB-1.
Walczę już z tym ze 2 dni nie wychodzi za nic, próbuje różnych metod hamowania, w różnych miejscach. Co dziwne na YT widziałem filmik jak gość wciska hamulec w odpowiednim miejscu i ciągle trzymając jedzie w linii prostej i wyhamowuje auto. Próbowałem też tak robić ale u mnie jak wcisnę hamulec na maxa to blokuje koła i auto zaczyna skręcać w jedną bądź drugą stronę. Do tego nie wiem dlaczego ale mimo iż nie trzymam gazu podczas hamowania na wskaźniku widać jakbym trzymał 1/4 gazu :/
Ma ktoś dobry setup albo do pożyczenia auto nascar? Bo mam problem z 2 eventami grand valey bo mi mieli na 1 biegu na zakrętach i robie bączki i w tym ostatnim owalu co ma 10 okrążeń bo mnie wszyscy na zakrętach biorą
Ktoś chętny na wyścig z początkującym?
Wiecie może czy GT 5 Academy Edition zawiera wszystkie dodatki?Jak nie to czego mi brakuje?
Janki stary pierniku tyle lat na forum a już opcji 'szukaj' używać nie łaska? W sumie i to nawet niepotrzebne bo wątek odpowiadający na twoje pytania znajduje się zaledwie pare linijek niżej. Masz linka leniu gran-turismo-5-gt/gran-turismo-5-edycja-academy-t7728.html
A co do pierwszego pytania to w mojej sygnaturce zawiera się odpowiedź
Komentarz