Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 5 Chat

Przecież jest wyraźnie napisane, że nawet nie trzeba mieć GT5...

Komentarz

Sorki nie zauważyłem. No to widać czemu DLC nie wychodzi regularnie - byli zajęci tym "eventem". Ciekawy pomysł, mam nadzieję, że gracze z naszego forum zajmą wysokie pozycje
      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Więcej info o Akademii GT: gt-academy/akademia-gt-start-1-maja-t7530.html
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zapowiada się ciekawie. Na pewno wezmę udział. Fajnie będzie przejechać się Leaf G GT Academy lub 370z GT Academy...

Komentarz

Nie każdy ma się w znajomych na PS3, może by zrobić temat odnośnie osiągnieć w próbie czasowej i driftu czym się śmigało i wynik co Wy na to?
            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold
            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Koledzy mam prośbę, niech ktoś mi podpowie jak zrobić na złoto licencję IB-1.
              Walczę już z tym ze 2 dni nie wychodzi za nic, próbuje różnych metod hamowania, w różnych miejscach. Co dziwne na YT widziałem filmik jak gość wciska hamulec w odpowiednim miejscu i ciągle trzymając jedzie w linii prostej i wyhamowuje auto. Próbowałem też tak robić ale u mnie jak wcisnę hamulec na maxa to blokuje koła i auto zaczyna skręcać w jedną bądź drugą stronę. Do tego nie wiem dlaczego ale mimo iż nie trzymam gazu podczas hamowania na wskaźniku widać jakbym trzymał 1/4 gazu :/

Komentarz

Ma ktoś dobry setup albo do pożyczenia auto nascar? Bo mam problem z 2 eventami grand valey bo mi mieli na 1 biegu na zakrętach i robie bączki i w tym ostatnim owalu co ma 10 okrążeń bo mnie wszyscy na zakrętach biorą

Komentarz

http://www.gtvault.com/gt5/setup-view/s ... 88-Impala/
                  Tu masz pod owal

http://www.gtvault.com/gt5/setup-view/s ... 24-Impala/
                  a tu na tory drogowe

Nie wiem, jakim startujesz, ale domyślam się, że nie ma to większego znaczenia.

Komentarz

Akurat mam impale dzięki wielkie

Ale w tym setupie coś mi sie nie zgadza on tam ma 892 konie ja mam mniej i nie da sie nic kupić do niego i nie moge wyłączyć ASM

// opcja edytuj się kłania
                    thooorn

Komentarz

Mała Ciekawostka - GT5 przebiło barierę 10 mln. sprzedanych kopii (via. PD).
                      GT5 - 100%
                      GT6 - 100%
                      GTS - 100%
                      GT7 - 100%

Komentarz

Z okazji 15 lecia serii, bardzo fajnie zmontowany filmik:

[youtube:391z1en9]http://www.youtube.com/watch?v=g4DZqKyrdbo[/youtube:391z1en9]
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ktoś chętny na wyścig z początkującym?
                          Wiecie może czy GT 5 Academy Edition zawiera wszystkie dodatki?Jak nie to czego mi brakuje?

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                            Z okazji 15 lecia serii, bardzo fajnie zmontowany filmik
                            Aż łezka się zakręciła w oku jak usłyszałem tę muzykę
                            Świetnie zmontowany film

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                              Ktoś chętny na wyścig z początkującym?
                              Wiecie może czy GT 5 Academy Edition zawiera wszystkie dodatki?Jak nie to czego mi brakuje?
                              Janki stary pierniku tyle lat na forum a już opcji 'szukaj' używać nie łaska? W sumie i to nawet niepotrzebne bo wątek odpowiadający na twoje pytania znajduje się zaledwie pare linijek niżej. Masz linka leniu gran-turismo-5-gt/gran-turismo-5-edycja-academy-t7728.html

A co do pierwszego pytania to w mojej sygnaturce zawiera się odpowiedź

Komentarz

Wszystko ładnie pięknie,ale musi być ten 25 Poziom A Spec?Na online to ciężko jakikolwiek wyścig rozegrać,a Aspec mi síę znudzil

Komentarz

Pracuję...
                                X