Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gran Turismo 5 Chat
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Re: Gran Turismo 5 Chat
No i stało się - oficjalne oświadczenie Sony, lepiej tego nie czytajcie bo się załamiecie....
http://pl.playstation.com/ps3/news/arti ... 82ugi-PSN/
Komentarz
-
Witam.
Mam taki problem, że mając kamerę z maski lub za autem nie mam lusterka wstecznego, a lubię grać mając ustawioną kamerę z maski. Szukałem na forum i na internecie, ale nie znalazłem nic o taki problemie, dodatkowo czas jest podawany niżej, jakby pod lusterkiem, którego o dziwo nie maMiał ktoś z was może taki problem?
Komentarz
-
Zamieszczone przez MadoratorWitam.
Mam taki problem, że mając kamerę z maski lub za autem nie mam lusterka wstecznego, a lubię grać mając ustawioną kamerę z maski. Szukałem na forum i na internecie, ale nie znalazłem nic o taki problemie, dodatkowo czas jest podawany niżej, jakby pod lusterkiem, którego o dziwo nie maMiał ktoś z was może taki problem?
Gra sie ze srodka) ewentualnie zegary. Kamera za samochodem hmmmm moze lepiej zmien gre na NFS.
Co do kamery z maski jedyne opcje masz gdy zatrzymasz wyscig i wtedy mozna dostosowac wyswietlane informacje ale nie wiem czy mozna ustawic to tak jak chcesz w tym widoku.
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez kyjgelZamieszczone przez Szchatgra sie ze srodka) ewentualnie zegary. Kamera za samochodem hmmmm moze lepiej zmien gre na NFS.
Sam gralem w niejedna odslone NFS i nie widze w tym nic obrazliwego
Cytujac polowe mojej wypowiedzi probujesz wszczac jakas niepotrzebna przepychanke.
Ta odpowiedz nie byla skierowana do ciebi a to co napisalem to raczej sugestia ze GT5 mozna tak naprawde w pelni posmakowac grajac z kamera ze srodka lub zegarami.
Pozdrawiam i przepraszam wszystkich wrazliwych.
Komentarz
-
Dla tego przeprosilem)
PRZEPRASZAM WSZYSKICH URAZONYCH MOJA CHAMSKA I NIEPRZEMYSLANA WYPOWIEDZIA.
Komentarz
Komentarz