Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [GT5] Chat

Bo się nie dostaje kasy... W każdym razie ja nie dostałem nic
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Jak na razie tylko zamieniałem sie autami przez "daj znajomemu" a jest opcja żeby pożyczyć na jeden dzień tylko i auto wraca samo? Wiadomo ze różnie bywa :wink: Jest coś takiego jeszcze jak udostępnij znajomym, na jakiej zasadzie to działa?

A-spec- 32
      B-spec- 33
      http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Lans przed kolegami, nic poza tym.

Komentarz

Jak udostępnię to auto to kumple nie mogą nim jeździć? Nie znika mi ono z listy aut?

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Tylko jak klikną na Twój profil będą mogli go obejrzeć kręcącego się w garażu.

Komentarz

Czyli wychodzi na to ze nie ma opcji pożyczania auta na jeden dzień i auto samo wraca.
              A-spec- 32
              B-spec- 33
              http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Nie no ta grą chyba jednak nie miała wyjść... pomyłka jedna wielka pomyłka... nie dość że nie jest wcale jakoś rozbudowana i lepiej podobało mi sie GT4 to jeszcze nie mogę nawet sobie save game skopiować!? A jak twardy chce zmienić to co!? Pogięło ich totalnie !! Mało marek aut dostępnych w salonach, brak wyścigów od dealerów samochodów, niewielka liczka pojazdów szczegółowo zrobionych + kokpit view... niewielka liczba dostępnych wyścigów, brak możliwości test round dla ustalenia pozycji startowej + ustawień pojazdu, B-Spec długi nudny i do... wiecie, do tego komputer jest naprawdę ofiarom losu a nie kierowcą nawet na 20lvlu, ciężko zdobyć potrzebne auta, masa niepotrzebnych starych złomów jako nagrody za wyścigi licencje fakt zdarzają się przydatne auta ale mało za mało i za licencje nic specjalnego nie ma, brak możliwości rozbudowanej konfiguracji skrzyni biegów (bynajmniej jest niedostępne) za to mamy masę ustawień zawieszenia... rozgrywka online jest mało intuicyjna dziwna i jak dla mnie niezrozumiała osobiście marzyły mi się wyścigi w danych klasach czy pojemności itd. itp. auto z garażu dobrze ustawione i jazda. Fajny to jest tylko widok z środka auta możliwość powiedzmy tuningu chociaż i tak to też ograniczyli mało felg do tego w większości aut nie można nic zmienić... bądź są niepełne zestawy ospojlerowania. B-Spec jest dla mnie zagadką ponieważ mój kierowca ma problemy z utrzymaniem dystansu względem auta przed nim i często kończy na gorszej pozycji niemniej auto ma znacznie lepsze i powinien wyprzedzić jak i również nabrać dystansu znaczącego i co dziwne dystans jakiś osiąga kiedy ma już 1wsze miejsce tak jak powinien ale jak jest na 2gim czy 3cim nie potrafi się utrzymać za a o wyprzedzaniu nie wspomnę ? Co do systemu zniszczeń mogli go sobie zostawić bo jest.... ŚMIESZNY!! W skrócie daję grze 5/10 przy tym czasie jaki ją robili i co zrobili dałbym nawet w sumie 3....

Komentarz

Do tego brak instalacji N20 w samochodach (chyba że o czymś nie wiem). Troszeczkę się pospieszyłem, zakupiłem PS3 specjalnie dla tej gry. GT4 było/jest po prostu lepsze.
                  Apropos felg to w GT2 była opcja zmiany i to w każdym samochodzie. Boli mnie również brak wyświetlania jakiejkolwiek informacji na temat przebiegu samochodu podczas wyścigu. Poziomy doświadczenia? Nie wiem komu z Polyphony to przypadło do gustu ale gdybym chciał samochodowe RPG poprosiłbym o to inną stajnię (Square Enix? )
                  Jednakże mimo tych wszystkich wymienianych wad to w końcu nadal Gran Turismo. Gra która na głowę bije wszelakie Need for Speed'y, Rfactory etc. (w Forzę nie grałem jeszcze więc się nie wypowiem). Mam nadzieję że chłopaki wypuszcza kilka (klikanaście?) update'ów które naprawią większość niedopracowań i błędów. Pachnie to troszeczkę jak GTA IV.

Komentarz

Zamieszczone przez rafell626
                    Rfactory
                    Nie grzesz

Komentarz

Brak podtlenku azotu mi nie przeszkadza, w GT4 był to niepotrzebny dodatek.

Komentarz

To zależy, jadąc słabszym autem bywał przydatny.
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Podtlenek, ktory dzialal na zasadzie ciagu rakiety

Komentarz

Thoorn: Rfactor mi po prostu nie podszedł. Nic na to nie poradzę, tym bardziej że jest to kwestia gustu a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Chociaż za chwilę zainstaluję i spróbuje spędzić więcej czasu przy tej produkcji.

N20 może i był zbędnym bajerem ale jako tako jest to opcja tuningu samochodu co w takiej grze być powinno. Mogli to podzielić na kategorie, samochody z N20 i bez etc. Rajdy po szutrze też odstają na tle GT4 (o ile dobrze pamiętam tam było więcej tras). Do tego z tym generatorem torów wyścigowych to już totalnie dowalili....

Pozostaje nam czekać na 6 (oby lepszą edycję, oby się nie okazało że to będzie GT5 2.0) bo jak na razie nie jestem zbytnio zachwycony. Szkoda że nie mam PS2 i GT4...

Pozdrawiam

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=sg9LipFU6ek

nowe wyzwanie dla znudzonych

Komentarz

Zamieszczone przez Matus
                                http://www.youtube.com/watch?v=sg9LipFU6ek

nowe wyzwanie dla znudzonych
                                Dobre !

Komentarz