Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak wam idzie w B-spec?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jak wam idzie w B-spec?

Zauważył ktoś w B Specu, że kierowca powyżej 220 wyścigów ma tendencje na wykresie w dół tzn, że prędkość i siła fizyczna mu spada? Wiek ktoś czy powraca do normy ( Nie chodzi mi o strzałke niebieska, zielona... ), ale patrze po czasach to nie widze jakiejs różnicy...
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Trochę offtopując poprzednika, udało mi się (no właściwie nie mi, ale mojemu kierowcy) wygrać lazaurowe w Historic Cup. Dałem mu Toyotę 7 podtunowaną, pilnowałem CAŁY czas i dopiero na ostatnim okrążeniu wyprzedził "odrzutowy odkurzacz". Dlatego nie poddawać się, wiele razy próbowałem wcześniej, więc cierpliwości. Mój kierowca na 23lvl na maksa opanowany. Więc DA SIĘ

Komentarz

A po co tak utrudniłeś wystarczylo mu dać suszarke, mój z 14lvl wyprzedził pierwszego na 2 okr. i wyrgał o ponad 30 sek. pilnowany tylko przy wyprzedzaniu

Komentarz

Mam pytanie z innej beczki: czy przy pozniejszych wyscigach (np. 24-godzinnych) konieczne jest wystawianie kilku kierowcow? Czy wystarczy skupic sie na masterowaniu jednego?

Komentarz

W wyścigach 24 h musisz mieć 3 kierowców tak jak u realu to jest ale np. Na tsukubie możesz mieć 4

Komentarz

Możesz jednego wystawić i też wygra pod warunkiem, że prowadzi x2010 czy fgt.

Komentarz

Ja o dziwo na b-spec nie narzekam, kierowca 3lvl, dostał uturbionego civica i póki co 9/9 wygranych . Po prostu na początku wyścigu, prosta startowa, daję komendę wyprzedź, jak już jest pierwszy to nakazuję zwolnić, kiedy ma odpowiedni pasek klikam utrzymuj tempo i jest pięknie Jeśli ktoś to już pisał to sorry, nie czytałem od 5 strony tematu
                ---->WWW.GILERA.COM.PL<----- ZAPRASZAM!!!

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
                  Możesz jednego wystawić i też wygra pod warunkiem, że prowadzi x2010 czy fgt.
                  To juz nie wiem. Mozna wystawic jednego czy nie mozna? I czy jak wystawie jednego to czy tez wygra?

Komentarz

Od ciebie zależy ilu wystawisz. Maksimum to 3 dla Le Mans i 4 dla Nurburgringu. Ale możesz wystawić jednego, jeśli będzie miał dużo lepsze auto(głównie x2010) to spokojnie sobie sam poradzi.
                    Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                    Licencje - 60x GOLD
                    Trofea - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Londevin
                      Trochę offtopując poprzednika, udało mi się (no właściwie nie mi, ale mojemu kierowcy) wygrać lazaurowe w Historic Cup. Dałem mu Toyotę 7 podtunowaną, pilnowałem CAŁY czas i dopiero na ostatnim okrążeniu wyprzedził "odrzutowy odkurzacz". Dlatego nie poddawać się, wiele razy próbowałem wcześniej, więc cierpliwości. Mój kierowca na 23lvl na maksa opanowany. Więc DA SIĘ
                      Tak da się ale warto sobie trochę pomóc. Po włączeniu wyścigu, jeszcze przed jego rozpoczęciem sprawdźcie gdzie na gridzie ustawiona jest "suszarka", jeśli jest w środku stawki (albo na końcowych pozycjach - jeszcze lepiej) spokojnie startujcie wyścig i oczekujcie zwycięstwa. Tak właśnie mi się wydarzyło, a Chaparral 2j robi dużo szumu. W moim wyścigu kasował prawie każdą szykanę. Łatwo go wyprzedziłem a dogonienie i wyprzedzenie 2c było tylko formalnością. Suszarka skończyła wyścig w połowie stawki z wieloma przygodami po drodze. Jechałem Toyotą 7, turbo poziom 2, skrzynia coś w okolicach 260-270kmh, kierowca agresywny

Przy okazji, czy wy również nie możecie założyć w tym wyścigu opon wyścigowych softów?

Komentarz

No bo w regulaminie jest, że chyba (z tego co pamiętam) to można założyć maksymalnie wyścigowe pośrednie. W aspecu takich ograniczeń nie ma..

Komentarz

Ja się męcze z tymi historycznymi nie mając ani Chaparrala, ani Toyoty 7.. Jaguar XJ13 wystarczył na 2 srebra, potem przesiadłem się do Ferrari 330 P4 i po wielu wielu próbach, kierowcą na 18 poziomie wygrałem w Deep Forrest.. w Monaco cały czas jestem tuż za Chaparralem, a kierowcy nabiłem już 20 level.. w końcu się uda.
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja po dłuższej zabawie ustawieniami przeszedłem Fordem GT 40.

Komentarz

Toyota 7 moim zdaniem nie daje rady - Jaguar XJ13 jest szybszy na zakrętach. Po wielu próbach mój kierowca na 21 levelu (na maksa agresywny) wyprzedził Odkurzacz. Definitywnie najtrudniejszy wyścig B-spec. Mistrzostwa formuły i nascar przeszedłem za 1-wszym podejściem (wygrana na punkty, dokładne "ozłocenie" później).

Komentarz

czołem,
                                ja też dałem rade XJ-em, kierowca na maksa opanowany, najważniejsze, żeby mieć turbo 2 a nie 3, nawet skrzyni nie ruszalem, odkurzacz jechał na przodzie i wyprzedzony został na ostatnim okrążeniu.
                                pozdro

Komentarz

Pracuję...
                                X