Tylko że taki szachista ja np ja ma już Zonda R '09 za darmo
B-Spec jest dobry do zarobienia kasiory i uzbierania kilku naprawdę fajnych samochodów dostałem też F40 i kilka samochodów powyżej 400 koni więc opłaca się poświęcić troszkę czasu na ten tryb
Potwierdzam, dostałem tą samą Zondę R'09.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
A jeszcze trochę wcześniej dostaje się [Shelby AC Cobra 427 ‘66 ] którym można spokojnie objechać klasę historyczną w A-spec bez szukania drogiego autka. Oczywiście Zonda R i jej 970KM warta jest posiedzenia przy tym trybie tak samo jak F40. Czyli jednak warto.
A tak w skrócie lista 10 powodów (w kolejności zdobywania) by zapoznać się z trybem B-spec:
1. Mazda Furai Concept’08
2. Shelby AC Cobra 427 ‘66
3. DMC DeLorean S2 ‘04
4. Ferrari F40 '92
5. Lamborghini Countach 25th Anniversary '88
6. Pagani Zonda R '09
7. AEM Honda S2000
8. NISMO 380RS Super Leggera
9. Toyota 7 Race Car '70
10. GT by Citroen Race Car
B-spec klasa ekstremalna NASCAR mam kierowcę na 18 poziomie i nie daje on sobie rady. Czy muszę go trochę przyekspić żeby dał radę to przejechać? Te mistrzostwa NASCAR są od 21 poziomu. Ile wasi kierowcy mieli lvli gdy wygrywali te wyścigi?
A-spec- 39 B-spec- 36
D.Brown - 35 Bardzo opanowany
H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
I.Bass - 31 Bardzo porywczy
O.Nowak - 33 50 / 50
B.Barrios - 31 Średnio opanowany
B-spec klasa ekstremalna NASCAR mam kierowcę na 18 poziomie i nie daje on sobie rady. Czy muszę go trochę przyekspić żeby dał radę to przejechać? Te mistrzostwa NASCAR są od 21 poziomu. Ile wasi kierowcy mieli lvli gdy wygrywali te wyścigi?
Ja miałem podobny problem na ovalu w ciężarówkach jeździ jak ciołek i hamuje w zakręcie.
Ja miałem podobny problem na ovalu w ciężarówkach jeździ jak ciołek i hamuje w zakręcie.
To samo u mnie. Co ciekawe, najlepiej w tym wyścigu radziły sobie Tacomy - mój też jechał Tacomą, z tym że tuningowaną, i przepuszczał stocki
Mam pytanie.
Zacząłem ostatni grać w B spec i mam problem.
Punkty doświadczenia (czy jak to się nazywa) zatrzymały mi się tuż przed poziomem 11.
10 jest już prawie cała na niebiesko a nie mogę już podnieść wyżej tego poziomu i przejść do 11.
Nie wiem o co chodzi wszystkie wyścigi w które mogłem grać na poziomie 10 mam wygrane na złoto.
Co to może być ???
Mam pytanie.
Zacząłem ostatni grać w B spec i mam problem.
Punkty doświadczenia (czy jak to się nazywa) zatrzymały mi się tuż przed poziomem 11.
10 jest już prawie cała na niebiesko a nie mogę już podnieść wyżej tego poziomu i przejść do 11.
Nie wiem o co chodzi wszystkie wyścigi w które mogłem grać na poziomie 10 mam wygrane na złoto.
Co to może być ???
Punkty lecą za każdy przejechany wyścig, więc możesz spróbować przejechać któryś który masz już na złoto ponownie.
Ja mam lepszy sposób. Przełączam monitor między HDMI a DVI. Ustawiam wyścig, gram sobie na PC w BF'a Bad Company 2, po chwili zmieniam na PS3 i sprawdzam jak mu poszło, odpalam kolejny wyścig i wracam do PC :mrgreen:
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz