Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak wam idzie w B-spec?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jak wam idzie w B-spec?

Tak.

Mój właśnie na suzuce 1000 bokiem wjechał do pitstopu i uderzał przód, tył na zmianę aż go wepchnęli inni zjeżdżający do pitu...

Komentarz

Tak
      A-spec- 32
      B-spec- 33
      http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Dzięki za info Bo z tego co widzę to w późniejszej fazie wyścigów wszyscy zawodnicy są zmęczeni i 10% w tym wypadku odpada.
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

39 poziom, jedyne 7600000 potrzeba aby miec 40 level czyli za 3 dni osiagne
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

A ja dalej nie mogę rozgryźć Lazurowego Historic Race Car w B-spec. W aspecu przeszedłem toyotą 7 za pierwszym razem, było trudno ale udało się. Natomiast mój kierowca, oszołom i ofiara losu nie potrafi, ma już 23poziom to jakieś umiejętności powinien mieć. A tak, nawet w innych zawodach, muszę go pilnować żeby za bardzo nie spadł mu poziom na niebieski, bo zwalnia i traci przewagę, niejednokrotnie dojeżdżając na metę w środku stawki (po przewadze 30s.)- no coś jest chyba nie tak.

Komentarz

Zamieszczone przez Londevin
              A ja dalej nie mogę rozgryźć Lazurowego Historic Race Car w B-spec. W aspecu przeszedłem toyotą 7 za pierwszym razem, było trudno ale udało się. Natomiast mój kierowca, oszołom i ofiara losu nie potrafi, ma już 23poziom to jakieś umiejętności powinien mieć. A tak, nawet w innych zawodach, muszę go pilnować żeby za bardzo nie spadł mu poziom na niebieski, bo zwalnia i traci przewagę, niejednokrotnie dojeżdżając na metę w środku stawki (po przewadze 30s.)- no coś jest chyba nie tak.
              moj i na 3- ktoryms poziomie nie dawal rady, musialem zakupic chapparala i bez problemu prawie dubla strzelil. Drugie miejsce udalo mi sie zajac Lambem Countach. :mrgreen:

A Spec - 40 level
              B Spec - 40 level
              60 x Gold

Komentarz

Mam kilka pytan odnosnie B-spec
                1) ilu docelowo trzeba miec kierowcow ? (obecnie mam 3ch, z tego 2 ofiary losu, trzeci najstarszy "jakos" sobie radzi)
                2) co najlepiej zaliczac zeby zdobywac doswiadczenie ? (mam dopiero 14 poziom, idzie strasznie wolno, wychodzi na to ze trzeba tu wiecej czasu siedziec niz w a-spec? )

Moj kierowca to jakas pokraka, raz wygrywa bez problemu jadac podobnym autem co reszta, teraz nie moze wygrac pucharu lambo jadac o ok 200koni mocniejszym wozem niz reszta stawki, masakra. Nie wpycha sie, zwlania przed zakretem szybciej niz inni. A jak stanal bokiem to czekal az go wyminie cala stawka a dopiero pozniej wlaczyl sie do ruchu. Ja rozumiem ze nie chcial lakieru podrapac, no ale bez przesady

Komentarz

Ja miałem ten sam problem w tym pucharze. Mój driver jechał na maxa zrobionym Gallardo i był najwyżej 3 bo nie mógł wygrać ze zwykłym Gallardo ale wtedy kupiłem murcielago sv na przerobiłem i trochę skrzynię i bez problemu z nimi wygrał

Komentarz

Jeżeli kierowca jest na niskim poziomie to ciągłe poganianie go nic nie da. Wraz z poziomem jego umiejętności rosną co powoduje brakiem panicznego hamowania przed zakrętem.

Komentarz

Zamieszczone przez wojtek2295
                      Ja juz mam dość B-speca przez wyścigi pick-upów. Mam SVT Lightninga 700KM, ale mój zawodnik jest tak tępy, że na Daytonie jak głupi zwalnia do 200 (przy czym inni jadą 240),a na Lagunie nie umie kompletnie wyprzedzać, a inni ciągle na nim to robią. Ktoś da poradę, jak zrobić to wyzwanie?
                      A mnie właśnie szlag trafia

mam dodge'a rama wzmocnionego do 424 KM. To niedużo więcej niż reszta stawki ale lagunę na złoto zrobiłem na sportowej skrzyni. a na daytonie najpierw dojeżdżał minutę za peletonem; skapnąłem się że coś nie tak i zmieniłem na skrzynię standard, to za 4 podejściem zajął 11 miejsce. ogólnie, mimo,że ma więcej mocy przegrywa z innymi dodgami, nie mówić już o toyotach. czy jest jakiś sposób na przejście bez wydawania jeszcze więcej kasy na tuning. przecież nie powinni mu na prostej tak odchodzić?

ps. kierowiec na 11lvl

Komentarz

Zamieszczone przez alex_k
                        Zamieszczone przez wojtek2295
                        Ja juz mam dość B-speca przez wyścigi pick-upów. Mam SVT Lightninga 700KM, ale mój zawodnik jest tak tępy, że na Daytonie jak głupi zwalnia do 200 (przy czym inni jadą 240),a na Lagunie nie umie kompletnie wyprzedzać, a inni ciągle na nim to robią. Ktoś da poradę, jak zrobić to wyzwanie?
                        A mnie właśnie szlag trafia

mam dodge'a rama wzmocnionego do 424 KM. To niedużo więcej niż reszta stawki ale lagunę na złoto zrobiłem na sportowej skrzyni. a na daytonie najpierw dojeżdżał minutę za peletonem; skapnąłem się że coś nie tak i zmieniłem na skrzynię standard, to za 4 podejściem zajął 11 miejsce. ogólnie, mimo,że ma więcej mocy przegrywa z innymi dodgami, nie mówić już o toyotach. czy jest jakiś sposób na przejście bez wydawania jeszcze więcej kasy na tuning. przecież nie powinni mu na prostej tak odchodzić?

ps. kierowiec na 11lvl
                        wg mnie nie ma lepszego sposobu, moj kierowca mial z 15-20 lvl jak robilem ten event (nie pamietam juz dokladnie) i na daytonie zaczelo mu dopiero isc jak stuningowalem dodga do ok 700KM, omin to narazie, jak osiagniesz 30 lvl B spec to juz nie bedziesz miec co robic z kasa to sobie wrocisz na spokojnie;d
                        A spec= 37 lvl
                        B spec= 40 lvl

Komentarz

Wreszcie 40 poziom, za 12 godzin niecale meta

A Spec - 40 level
                          B Spec - 40 level
                          60 x Gold

Komentarz

Gratuluje :wink: mi jeszcze 7 poziomów brakuje.

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
                              Wreszcie 40 poziom, za 12 godzin niecale meta
                              Brawo
                              Ja już mam 35 lvl i właśnie jadą LeMans
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Nurburging 24h przyjemniej nawet sie oglada jak jada, Circuit 24h mialem dosc, ok 10 - 12 razy trzeba przejechac aby dojsc do 40 poziomu...

A Spec - 40 level
                                B Spec - 40 level
                                60 x Gold

Komentarz

Pracuję...
                                X