Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak wam idzie w B-spec?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jak wam idzie w B-spec?

ale jedno jest pewne przydaje się do zarabiania kasy, można łazić po domu i robić mase innych rzeczy w czasie gdy nasze tamagotchi zarabia flote. Może to trochę dłużej trwa ale jest przydatne :mrgreen:

Komentarz

Coś w tym jest bo od 7 poziomu do 20 zarobił dla mnie 3,5mln Cr.

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
        ale nikt nie zmusza do jazdy
        Zgadzam się ale ja przechodzę gry od początku do końca, niestety takie mam zboczenie xD Szkoda że wypuścili tą grę bez pomysłu i za szybko ;/

Komentarz

Ciężko rozgryźć tych naszych nieudolnych kierowców z B-spec U mnie jeden ma dopiero 7 poziom a śmiga aż miło a Ci co mają wyższe levele jeżdżą czasami tak, że ku*wica mnie strzela I weź tu człowieku bądź mądry. Mam wrażenie, że umiejętności naszego kierowcy zależą po prostu od farta

Komentarz

W B-spec trzeba trochę myśleć a nie tylko przyspiesz i wyprzedź. trzeba ustawić samochód,głównie zawieszenie i skrzynię biegów, odpowiednie doładowanie( mazdą w wyścigu gdzie wygrywa się Furai, przy turbo na wyjściu z zakrętów dostawał kopa z turbo i rwał przyczepność, zmieniłem na kompresor i wygrał z palcem w pupie przy mniejszej mocy niż z turbo). pozwolić czasami przegrać żeby miał radochę z następnego wyścigu gdy wygra. jeśli w A-spec autko dobrze ustawię na kręte tory to w B-spec mój kierowca dobrze jedzie, jeśli mam złe ustawienia to on też jeździ koszmarnie. dobrze ustawioną bryką można z lepszymi czasami wygrać. Bez poganiania czasami lepiej jeżdżą, częściej każę im zwolnić niż przyspieszać. B-spec 15 poziom mam, mało czasu na grę mam. Właśnie wsadziłem mojego kierowcę z 2 poz. do Zondy R i dał radę, tylko musiałem mu spamować zwolnij, zwolnij,zwolnij, o 3 poziomy podskoczył.

Komentarz

Zgadzam się ale ja przechodzę gry od początku do końca, niestety takie mam zboczenie xD Szkoda że wypuścili tą grę bez pomysłu i za szybko ;/
              Haha, nie wiem czego się nachlałeś w Sylwestra, ale Gran Turismo 5 nie "wypuścili za szybko"

Komentarz

Widać nie załapałeś w ogóle... Grałeś chociaż w GT5 i poprzednie wersje ? Jeżeli nie to się nie wypowiadaj bo nie zrozumiesz pojęcia że ta gra została puszczona "za wcześnie"

Wracając do tematu poddaje się próbowałem tym viperem na wszystkie sposoby przejść ten piekielny wyścig "American Championship" tor owalny moja roślina nabiła tylko lvl ma teraz B-Spec 24, co do gościa i myślenia czy też ustawiania samochodu, może mam dziwną wersję gry ale nawet jeżeli poustawiam byle co byle jak czy na max w tą czy w tamtą auto jedzie identycznie tak samo i osiąga te same czasy okrążenia! Więc wydawanie poleceń inaczej czy ustawianie auta przynosi zerowe rezultaty (pomijając skrzynię biegów) Najlepszy czas moja roślina osiąga cadilackiem Cien 51s lap time i tyle a potrzebne jest 49-50 i zonk nijak nie radze sobie próbowałem już każdy american pojazd + tuning z pominięciem Forda GT-40 Mark 2 bo mnie po prostu już nie stać problem leży w jego hamowaniu zwalnia do 190-200 km/h wchodząc w ten zakręt a nie do 220-240 km/h przez co dodatkowo jeżeli cokolwiek jedzie za nim on się odsłania robi miejsce a potem uderza w bandę i nawet czasem najczęściej na 18 kółku robi bączka i nie mogę uzyskać lepszego miejsca jak 6...

Komentarz

Grałem w 2, 4 i teraz 5, a mimo to dalej nie łapię. Zamiast się mądrzyć po prostu wytłumacz w czym rzecz. (domyślam się, że chodzi o Kaza, który zawsze mówił o "niezadowoleniu z gry, bo chciałby upchnąć w niej więcej"

Komentarz

Trochę głupoty chyba wcześniej pisaliście bo ja w pierwszym wyścigu na pierwszej trasie autumn ring dałem kierowcy dodge challenger'a po tym tuningu w gta i puściłem go do wyścigu to wszystkich na pierwszej prostej na starcie odsadził środkiem potem na 3 okrążeniu wypadł poobijał się zrobił bączka wrócił i dokończył wyścig a wcześniej odsadził wszystkich taż że mógł już jeździć sobie po trawie

Komentarz

Trochę głupoty chyba wcześniej pisaliście bo ja w pierwszym wyścigu na pierwszej trasie autumn ring dałem kierowcy dodge challenger'a po tym tuningu w gta i puściłem go do wyścigu to wszystkich na pierwszej prostej na starcie odsadził środkiem potem na 3 okrążeniu wypadł poobijał się zrobił bączka wrócił i dokończył wyścig a wcześniej odsadził wszystkich taż że mógł już jeździć sobie po trawie

Edit. Bardzo wszystkich przepraszam wnerwiłem się na neta i 3 razy kliknąłem wyślij ale nie miałem pojęcia że to będzie miało taki skutek.
                      Proszę moderatorów o uprzątnięcie

Komentarz

Zamieszczone przez Piccardo
                        Wracając do tematu poddaje się próbowałem tym viperem na wszystkie sposoby przejść ten piekielny wyścig "American Championship"
                        Corvetta ZR1 po modyfikacji wyścigowej i z ustawieniami, które podałem w innym temacie odnośnie auto do poszczególnych wyścigów. Mój bspec przejechał oba wyścigi bez problemu.

Komentarz

Hej może wiecie ile potrzeba doświadczenia na kolejne poziomy trybu b-spec tak od 30 levela, z góry dzieki

Komentarz

Zamieszczone przez klokers
                            Hej może wiecie ile potrzeba doświadczenia na kolejne poziomy trybu b-spec tak od 30 levela, z góry dzieki
                            z 33 na 34 cos okolo 18000000, bo wlasnie sie mecze z tym
                            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                            B Spec - 40 level
                            60 x Gold
                            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
                              z 33 na 34 cos okolo 18000000, bo wlasnie sie mecze z tym
                              O ja pie*dolę nawet nie chcę myśleć ile trzeba zdobyć punktów żeby przejść z 39 na 40 poziom Pewnie zaliczę 40 poziom jak już większość będzie w połowie GT6 :mrgreen: i będzie rok 2015

Komentarz

Mój błąd milion osiemset tys a ja jedno 0 za duzo dalem i wyszlo 18 (chyba ze sie do reszty pogubilem w tym liczeniu), co nie zmienia faktu ze 9 godzinny wyscig trzeba min 3 razy jechac, a doswiadczenie trza robic do konkursu o SLSa
                                Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                                B Spec - 40 level
                                60 x Gold
                                http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Pracuję...
                                X