Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak wam idzie w B-spec?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jak wam idzie w B-spec?

Mi się wydaje że jak tam jest OFF to po prostu automatyczny pit stop jest wyłączony...i trzeba mu samemu kazać zjechać do pit stopu...
    A-spec- 39
    B-spec- 36
    D.Brown - 35 Bardzo opanowany
    H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
    T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
    I.Bass - 31 Bardzo porywczy
    O.Nowak - 33 50 / 50
    B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Jak na razie moje spostrzeżenia co do hodowli kierowców są trafne

Tym nowym nie daję zbyt mocniejszych aut niż trzeba. Zazwyczaj biorę z tej samej grupy co przeciwnicy, tuninguję zawieszenie. opony, odchudzanie, dodaję kilkanaście koni więcej i jest super. Moja "roślinka" jedzie bardzo ładnie bez poganiania i bez żadnych problemów wygrywa :mrgreen:

Po chwili dałem mu Nissana GT-R o mocy ponad 800 KM i mój kierowca nie radził sobie zbytnio z opanowaniem tej furki

Wróciłem więc do aut "spokojniejszych" i lekko mocniejszych od przeciwników i znowu jest bardzo dobrze

Gdy już moja "roślinka" zaliczyła kilkanaście poziomów doświadczenie w międzyczasie zasiadając do coraz to mocniejszych aut to teraz pięknie radzi sobie z w/w Nissanem GT-R

Zaznaczam też, że nie poganiałem mojego kierowcy za bardzo, większość jazdy zaliczał na spokojnie lub na średnio. Max speeda uświadczał bardzo rzadko.

Chcę jeszcze sprawdzić czy moje doświadczenie w hodowli kierowców sprawdzi się z innymi driverami

Pozdrawiam i życzę wytrwałości

Komentarz

Zostawiłem na 7 poziomie po zdobyciu Furai teraz wróciłem i zbliżam się do 11 poziomu. Do tej pory większych problemów nie miałem ale to dopiero początek :wink:

Komentarz

Ja lecę równo A i B spec, oba w połowie do 31lvl
          A-spec- 32
          B-spec- 33
          http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Zamieszczone przez bartek123
            Ja lecę równo A i B spec, oba w połowie do 31lvl
            To tak jak ja. Prawie bo B-Spec mam na 32 a A-spec na 29. B-spec mam wyżej bo sam ostatnio ostro katuję wyzwania Vettela...

Komentarz

siemka !
              Mam problemo: jak wszystko szło pięknie to tu nagle lipa: mój kierowca się zbuntował i niezależnie co mu powiem, pomimo 2 razy mocniejszej fury jedzie przysłowiowo jak ciota i nikogo nie wyprzedzi wyścig samochody FR w klasie 1, mój lvl 6 na b-specu fura: Buick special 600 coś koni
              Co zrobić? nowego założyć czy inna fure mu dać ?
              pozdro

Komentarz

Przy kasku strzałka pomarańczowa w dół ?

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
                  Przy kasku strzałka pomarańczowa w dół ?
                  U mnie pierwszy z kierowców chyba też jakiś obrażony, bo też strzałka ( pomarańczowa ) poszła w dół zauważyłem też, że nie wykonuje za dobrze poleceń wydawanych przeze mnie 5 razy pod rząd kazałem mu przyśpieszyć a ten przygłup nie reagował Co do stylu jazdy to nie zauważyłem, żeby jeździł znacznie gorzej.

Komentarz

Ja mam problem z wyścigiem w ostatniej klasie aut amerykańskich B-Spec 23lvl daje mu corvette po pełnym tunie sam przeszedłem te wyścigi z niemałą przewagą ale idiota totalny baran bezmózgowiec jeden na torze owalnym na każdym zakręcie zwalnia z 300 do 200 Km/h a później jeszcze uderzy w bande na wyjściu... tak się dzieje przy poganiaczu max przy mniejszym różnica taka że jeszcze bardziej zwolni na zakręcie ale w bande nie walnie na wyjściu... może dam mu inne auto tylko am brak pomysłu najlepiej coś mocnego bo jak nie ma przewagi solidnej w kucykach to nie ogarnia. HELP co mogę dać tej roślinie ?

Komentarz

Zamieszczone przez Piccardo
                      HELP co mogę dać tej roślinie ?
                      Najpierw daj mu wpie*dol potem Dodge Viper ACR na full tuningu :wink: ponoć niektórym pomogło :mrgreen:

Komentarz

U mnie strzałka jest zielona i pozioma, wcześniej była pomarańczowa w dół ale jeźdźił szybciej niż teraz a niby jest w lepszym humorze

Komentarz

Wczoraj zaczynałem od 7 poziomu, dzisiaj 20

Komentarz

Prawie pomogło z tym Viperem. Prawie bo chwile był pierwszy gdyby nie to że ktoś jedzie koło niego to ustępuje żeby wyprzedził go przeciwnik kiedy zmieni lekko tor jazdy przez inne auto jest banda a nawet bączek !! strzałka do góry czyli powinien lepiej sobie radzić jest chyba gorzej, mniejsza szkoda że przeciwnicy wiedzą jak jeździć moja roślinka nie ma naprawdę mocniejsze auto i programiści dali ciała robiąc B-Spec bo kierowca jest ułomny... W ogóle zepsuli grę przez nudny B-Spec naprawdę nie wiem po co to ? Wolałem tak jak było do tej pory.. nic tylko strata czasu i nerwów przez źle skonstruowany system...

Zrobiłem test ten sam wyścig inny kierowca strzałka w dół rezultat ten sam i co ważne jeden ma poziom 23 drugi 10 czyli różnica jest ogromna więc dlaczego wynik wyścigu jest ten sam ? i dlaczego oboje hamują w tym samym momencie i jadą z tą samą prędkością ? Skoro doświadczony miał być lepszy szybszy a jeździ jak 10 lvl ciota ? Przydałby się patch na ich brak rozumu ;/

Komentarz

ale nikt nie zmusza do jazdy ja dobiłem do 20lvlu i już tego nie tykam, większość tych aut zapewne można samemu kupić.
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

To ja trafiłem na jakiegoś utalentowanego. Zostawiam go samego, wracam po 10 min i daje mu następny wyścig.

Komentarz

Pracuję...
                                X