Re: GT5 vs Forza
Dreadlock w Forzę nie grał, a sam przyklaskuje jak ktoś napisze o niej coś złego (np cytowanie Babki Kiepskiej
), takie jest moje wrażenie od dłuższego czasu :wink: . Forza dla lamusów? Niedługo dojdzie do tego, że grających w tą grę będziecie nazywac idiotami, bo nie grają w jedyne, prawdziwe "Real Driving Simulator" :mrgreen:
. Nie dziwie się, że odezwał się Beleg, bo chyba jednak zaczynacie przesadzać.. Rozumiem, forum GT, ale zachowajmy umiar
. Trudno, żeby GT po takim szmacie czasu nie przebiło Forzy (albo przynajmniej jej dorównało).
Forza ma gorszą grafikę? I tak i nie. Modele samochodów również wyglądają bardzo dobrze, choć pewnie gorzej od Premiumów w GT, za to gniotą standardy :wink: . Ja porównywac nie będe, FM3 widziałem na kineskopowym TV, a GT tylko Prologa.. I zrobiło na mnie negatywne wrażenie.
Opinia Sqad' a piszącego "FM3 spokojnie konkuruje z GT5" też się nie liczy? :wink:
Dreadlock w Forzę nie grał, a sam przyklaskuje jak ktoś napisze o niej coś złego (np cytowanie Babki Kiepskiej

Forza ma gorszą grafikę? I tak i nie. Modele samochodów również wyglądają bardzo dobrze, choć pewnie gorzej od Premiumów w GT, za to gniotą standardy :wink: . Ja porównywac nie będe, FM3 widziałem na kineskopowym TV, a GT tylko Prologa.. I zrobiło na mnie negatywne wrażenie.
Zamieszczone przez Dreadlock89
Komentarz