Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 vs Forza 4

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT5 vs Forza

Zamieszczone przez Matus
    ale co to ma do rzeczy? odkryłeś żyłkę polonisty, czy z natury masz problemy interpersonalne?
    Nie, po prostu nie da się czytać tego co napisałeś :wink:

Komentarz

Ja po prostu nie zrozumiałem tego do kogo, o czym piszesz i serio myślałem nad tym... to nie bolało, ale boli to, że ktoś pisze jak najęty nie zastanawiając się przez chwilę co naklepał.
      Powiedzcie mi jak to jest z driftem w gt5, bo tak porównując go do FM3 to tam go trochę bardziej ogarniałem. Możliwe, że przyczyną było to, że śmigałem seryjnym camaro??
      Mazda rx7fd jakoś ma mało mocy i trzeba się trochę nagimnastykować. Moim zdaniem na kierownicy powinno to być do ogarnięcia, ale na padzie trochę ciężko mi się połapać.
      Porównując jeszcze grafikę fm3 do gt5 to powiem tak. Forza zawsze była dla mnie nienaturalna. Tj. miała mnogość i moim zdaniem przesyt kolorów. Gt jest stonowane, przez co wypada bardziej realistycznie.
      Co do frajdy to forza (choć byłem jej fanem od początku 1 gen. x`a) wypada według mnie duużo gorzej. Grając w gran turismo ciągle mówię sobie. Kurde to dziś b-spec, jutro zdjęcia, pojutrze nie chce mi się grać to kurde wchodzę sobie w menu samochodów i czytam na ich temat. Naprawdę gra (mimo tego, ze forza miała więcej tego tuningu i to było fajne) jest dla mnie czymś wyjątkowym. Chce mi się grać i nawet standardy przestały mi przeszkadzać.
      Wieczorem porobiÄ™ jakieÅ› fotki to siÄ™ z wami podzielÄ™

Komentarz

Masz racje ale ta pikesloza tutaj załamuje z deko

Zamieszczone przez kyjgel
        Zamieszczone przez Matus
        ale co to ma do rzeczy? odkryłeś żyłkę polonisty, czy z natury masz problemy interpersonalne?
        hehe ja sobie odpuściłem w połowie czytanie tego posta szkoda łba sobie łamać :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
          Masz racje ale ta pikesloza tutaj załamuje z deko

Zamieszczone przez kyjgel
          Zamieszczone przez Matus
          hehe ja sobie odpuściłem w połowie czytanie tego posta szkoda łba sobie łamać :mrgreen:
          Ja dotarłem do końca ale czułem się lirycznie zgwałcony

Komentarz

Komentarz

Wszystko jak na dłoni, dziękuje kyjgel poprawiłeś mi humor przed konkurencją odśnieżania

Komentarz

O kurcze nie wiedziałem, że to jest tak dokładnie. Pamiętam filmik z (chyba) Lexusem który pokazywał porównanie między grą, a prawdziwym przejazdem. Chyba na Fuji to było.
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

F3 jest stara juz gra. Za rok wychodzi F4. Wtedy zobaczymy, kto jest lepszy

Komentarz

I co z tego że jest stara jak spokojnie konkuruje z GT5 a jak wyjdzie FM4 to seria gran turismo będzie sto lat za murzynami

Komentarz

Forza wg. mnie ma trochę kreskówkową grafikę w porównaniu do Gran Turismo. Porównanie to określiłbym tak: "Forza jest jak kreskówka, a Gran Turismo jak dobry film. Kreskówka daje sporo zabawy, ale jednak woli się porządne, ambitne kino".
                      I may be slow but I'm still ahead of you.
                      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Babka Kiepska
                        Mazda rx7fd jakoś ma mało mocy i trzeba się trochę nagimnastykować.
                        Zmień na oponki N1 a tyłek będzie Ci uciekał że nawet przy lekkich muśnięciach gazu w zakręcie :wink:
                        Porównując jeszcze grafikę fm3 do gt5 to powiem tak. Forza zawsze była dla mnie nienaturalna. Tj. miała mnogość i moim zdaniem przesyt kolorów. Gt jest stonowane, przez co wypada bardziej realistycznie.
                        Próbuje to niektórym tłumaczyć ale widać ani moja opinia (ani Twoja gracza Forzy i GT) się nie liczy.
                        Co do frajdy to forza (choć byłem jej fanem od początku 1 gen. x`a) wypada według mnie duużo gorzej.
                        Kolejna kwestia poruszana w innym temacie...
                        Naprawdę gra (mimo tego, ze forza miała więcej tego tuningu i to było fajne) jest dla mnie czymś wyjątkowym. Chce mi się grać i nawet standardy przestały mi przeszkadzać.
                        PiÄ…tka brat!

Zamieszczone przez Sasek
                        Forza wg. mnie ma trochę kreskówkową grafikę w porównaniu do Gran Turismo. Porównanie to określiłbym tak: "Forza jest jak kreskówka, a Gran Turismo jak dobry film. Kreskówka daje sporo zabawy, ale jednak woli się porządne, ambitne kino".
                        Bardziej bym to porównał do figurek z modeliny. Hmmm ja inaczej, Forza jest jak wieczorynka a Gt jak zajeb!ste Anime

Komentarz

a ja to podsumujÄ™...

Forza jest dla lamusów, a GT dla kozaków

Komentarz

Uaaa to zaraz odnotujesz natarcie sajkofanów Ktoś gdzieś (też wieloletni gracz Forzy) podsumował to tak że "Forza dla GT to daleki kuzyn ze wsi któremu wali z japy"

EDIT:

Chociaż po przemyśleniu i dogłębnych obserwacjach dochodzę do wniosku że poza gorszą grafika i modelem jazdy Forza to całkiem niezła gra... :wink:

Komentarz

a ja to podsumujÄ™...

Forza jest dla lamusów, a GT dla kozaków

"Sam żeś jesteś" "proszem Panią" lamus...

... wdawać w polemiki się nie będę, swoje już wielokrotnie powiedziałem, moje odczucia znacie. Dopóki nie zagram w GT5 nie będę się wypowiadał, ale zdania o Forzy nie zmienię - to świetna gra, która w wielu aspektach (opcje społecznościowe, tunning, dostrajanie, możliwości personalizacji) pozostawia GT5 w pobitym polu...

Komentarz

@up
                                Zamieszczone przez Dreadlock89
                                Uaaa to zaraz odnotujesz natarcie sajkofanów
                                Fuck yea!

Komentarz

PracujÄ™...
                                X