Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Updejty

Z tymi levelami to też porażka jak dla mnie. Zrobiłem na początku licencje A i B jak to tradycja nakazuje. I co z tego, jak mogę ścigać się w klasie extreme bez robienia reszty licencji. Odblokowywanie wyścigów na podstawie lvl jest strzałem w stopę. Po cholerę są licencje w tej grze? W każdej poprzedniej części były przepustką do prawdziwego ścigania oraz bonusem w postaci samochodu we wczesnej fazie gry. Tutaj pozostał jedynie samochód bo lvl lepiej powbijać na dobrych eventach. Nie podoba mi się ta filozofia z levelami.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
      Ponoć od 50 lvl samochody standard robią się ładniejsze :mrgreen:
      Z tym ze 40 lvl to max

Komentarz

Ponoć wyjdzie aplikacja na komputery która pozwoli nam na zarządzanie trybem B-Spec zdalnie. Jak dla mnie bomba. Siedzimy sobie w szkole/pracy i wystawiamy naszych kierowców do wyścigów a gdy przychodzimy do domu czeka na nas uzbierana sumka, nagrody i zdobyte doświadczenie kierowcy. Gdyby doszła aplikacja na telefony to byłoby super

Komentarz

No to by było mega wypas, jeszcze żeby chociaż dało się zgrywać powtórki na pendriva nie mowie o bezpośrednim wgrywaniu, ale żeby chociaż na pena sie dało

Komentarz

Mam pytanie odnośnie najnowszej aktualizacji (1.03); osiągnąłem lvl 20 i nie wiem gdzie mam szukać tych ustawień zniszczeń mechanicznych ?

Komentarz

Kazunori zapowiedział że modele standard upgrade"owane będą do poziomu premium.
              Więcej tutaj:
              In an interview with Japanese gaming magazine Famitsu, Kazunori Yamauchi reveals that some of GT5's "standard" cars will be upgraded to "premium" models in future updates.

In ur face haters!

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Więcej tutaj:
                In an interview with Japanese gaming magazine Famitsu, Kazunori Yamauchi reveals that some of GT5's "standard" cars will be upgraded to "premium" models in future updates.

In ur face haters!
                Ouuuuyeah

Komentarz

Dlatego właśnie GT5 będzie nadal najlepszym racerem i forza będzie niestety znowu na zaszczytnym drugim miejscu;];];] Nie wiem, ale jaram się jak głupi tą grą chociaż czasami mnie wkurza tak, że mam drgawki, ale kto gra w NASCAR`a to wie o co mi chodzi Nie no pochwalić się muszę, że jakiś tydzień temu udało mi się go przejechać

Komentarz

Więcej tutaj:

In ur face haters!
                    Zapowiada się ciekawie, tylko, żeby to było zrealizowane :wink:

Komentarz

Wszystko pieknie ładnie, ale tam jest zaznaczone, że niektóre tylko modele standard będą podnoszone do samochodów Premium. Co mnie Już Zmartwiło ;(

Plusy + Tego, że przynajmniej te Kilka Będzie Premium i Tu Się Już Cieszę, niech Jeszcze ten Dym Poprawią Na tle Samochodu Bo Te Kwadraciki Rzucają Się Chcąc Niechcąc w oczy.

"...W Gran Turismo 5 samochody są podzielone na dwie grupy. Najwięcej jest tych standardowych, które jednak w porównaniu do tych z kategorii premium wyglądają dość biednie.
                      Ekipa Polyphony zdaje sobie sprawę z tego, że gracze szczególnie upodobali sobie te ładniejsze fury, więc zamierza coś z tym fantem zrobić. Co konkretnie?

W wywiadzie dla Famitsu Kazunori Yamauchi poinformował, że w przyszłości pojawi się łatka, która sprawi, że niektóre auta gorszej klasy zostaną odpowiednio podrasowane, by móc zaliczać się do tych z kategorii premium.
                      Nie wiemy jeszcze kiedy to nastąpi, a także ile samochodów zostanie odpowiednio przemodelowanych, ale dam pomysł bardzo nam się podoba..."
                      A-Spec - 35lvl
                      B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
                      Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
                      My Photo Mode

Komentarz

Hehe może zrobimy naszą forumową "wish list"ę, jakie modele Standardowe zamienilibyśmy na Premium? Co wy na to'? :mrgreen:
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

W sumie można tak zrobić

No to tak:
                          1. Mazda 323F/Lantis - mam taką prawdziwą więc w premium jakby była to bym chyba pod sufit skakał z radości, mam już kupione trzy egzemplarze w grze (jeden ma 300KM chyba albo więcej już)
                          2. Mazda Furai
                          3. Bugatti Veyron
                          4. Honda Civic Sir-II

A co do patcha to mam nadzieję że dużo aut ze standard na premium przerobią, a nie dwa trzy auta i na tym koniec. Najlepiej jakby raz na jakiś czas dawali "apdejta" takiego, żeby po dłuższym czasie były już same premium

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Nie zdziwiłbym się jak na pierwszy ogień przerobią nissany i mazdy ze standardów na premium, w większości przypadków jest już taki premium.

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
                              Więcej tutaj:

In ur face haters!
                              Zapowiada się ciekawie, tylko, żeby to było zrealizowane :wink:
                              Niestety, Kazik jest mocny w gębie, cisnąć kit potrafi jak mało kto... porozmawiamy, jak wreszcie zaczną wydawać modele, zobaczymy, ile takowych przygotują... jak na razie - nie czuję się "pozytywnie zaskoczony"...

Komentarz

Do wyboru jest albo wszystkie standardy na premium albo nowe auta.
                                Jak pierwsze to wyobraźcie sobie że 200modeli robili prawie 5lat więc ile zajmie kolejne 700? To prosta i zrozumiała kalkulacja.
                                Więc zrobią wybrane auta i zaczną dodawać nowe bolidy.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X