Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Czyżby jutro coś się działo?

http://www.gtplanet.net/update-coming-october-27th/
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Będzie można driftować normalnymi autkami po Kart Space

Komentarz

no i naprawili problem z save na wytrzymałościowych i wiele innych błędów
        http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Bierzemy X2011 i hula na Kart Space II. Kto pierwszy zejdzie z czasem okrążenia poniżej 10 sekund :-)

Komentarz

challenge accepted

Komentarz

Wczoraj zainstalowałem poprawkę 2.01, wgrałem sejwa sprzed poprawki i wznowiłem 4 godzinny wyścig na Tskubie - wjechał poprawnie do Pitu.

Komentarz

Tego błędu nie poprawili. Dzisiaj zrobiłem próbne zawieszenie gry na Tsukuba 4 h i po wznowieniu samochód mi pojechał przez trawę na tor i na autopilocie zaczął robić kolejne okrążenie. Mam wersję 2.01

Komentarz

a mi po aktualizacji do 2,01 przestał mnożyć kasę z wyścigów i punkty doświadczenia przez procenty . Czytałem, że było to już wcześniej ale nie zdarzało mi się to aż do wczoraj.
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

@Bimbak
                    U mnie było dokładnie to samo, tyle że po aktualizacji 2.0 Na szczęście zawsze po wyjściu z gry, kopiuję save na pendrive. Tak więc, wrzuciłem go z powrotem i do tej pory ten problem nie wystąpił. Dodatkowo zauważyłem, że save ważył 1MB mniej.

Komentarz

Czyli naprawiono błąd związany z save'owaniem w wyścigu 9-godzinnym? Bo nie wiem czy zaczynać czy znów po 4 czy 5 godzinach i strzeleniu save'a wszystko szlag trafi.

Pozdrawiam

Komentarz

Ja właśnie jadę 9h Tsukuba. Jadę już od 1 listopada tak po godzince, dwie i wszystko działa bez zarzutu. Zostało mi jeszcze jakieś 70 minut do końca.
                        Przy okazji witam wszystkich Forumowiczów, gdyż jest to mój pierwszy post na tym Forum. Długo się do niego "zbierałem" ale w końcu się udało .
                        Pozdrawiam
                        A-Spec- 40 level
                        B-Spec- 34 level

Komentarz

Ok, dzięki

Pozdrawiam

Komentarz

No niestety - nie naprawiono błędu na 9 godzinnym torze Tsukuba. 4,5 godziny jazdy poszło się...

Pozdrawiam

Komentarz

Niekonieczne.... ja nie chciałem stracić wyścigu więc loadowałem do skutku i za 3 razem poprawnie mi się wznowił wyścig.
                              Ponadto jeżeli wjedziemy do pitu z prędkością 50 kmh to błąd nie występuje.

Komentarz

Ja przed chwilą próbowałem kilka dobrych razy (na pewno więcej niż pięć) i niestety - za każdym razem łapał automat. O tym żeby wjeżdżać do pitstopu powoli słyszałem już wcześniej i wjechałem naprawdę wolno. No trudno - poczekam na kolejny update i może wtedy. Albo w najbliższy weekend przysiądę i strzelę to za jednym podejściem.

Pozdrawiam

Komentarz

PracujÄ™...
                                X